Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα και Κινεζικα

ntaryl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλήσπερα παιδια

Εχω ενα παραδειγμα το οποιο εμφανιζει στα (Commands,Labels etc)κανονικα τα Αγγλικα και τα Ελληνικα(αναλογα την επιλογη Γλωσσας.

Μπορει καποιος να μου πει τι χρειαζεται για να το φτιαξω να υποστηριζει και Γλωσσα οπως(Κινεζικα,Ρωσικα).

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

καλήσπερα παιδια

Εχω ενα παραδειγμα το οποιο εμφανιζει στα (Commands,Labels etc)κανονικα τα Αγγλικα και τα Ελληνικα(αναλογα την επιλογη Γλωσσας.

Μπορει καποιος να μου πει τι χρειαζεται για να το φτιαξω να υποστηριζει και Γλωσσα οπως(Κινεζικα,Ρωσικα).

Ευχαριστω πολυ

Αν μιλαμε για windows τοτε θα σεταρεις το προτζεκτ σε unicode.

Δημοσ.

εχμ, δεν είσαι εσύ συγκεκριμένος για να γίνει αυτός! συγκεκριμένα πρέπει να αναφέρεις ide που χρησιμοποιείς γλώσσα προγραμματισμού και το αντίστοιχο παραθυρικό framework

Δημοσ.

Αν δε κανω λαθος, εχεις vb6. Απο ενα search που εκανα, ειδα οτι η vb6 δεν υποστηριζει το unicode interface των windows. Φυσικα εχουν φτιαχτει βιβλιοθηκες απο φανς.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

Ευχαριστω για τις απαντησεις .

Φιλε jms ζητω Συγνωμη για το αν δεν Ανεφερα λεπτομερειες .Θεωρησα οτι ειναι ιδιο για ολες τις Γλωσσες.

Φιλε Evgenios1 οπως σωστα καταλαβες γραφω μονο σε VB6.Σχετικα με το Unicode θα το ψαξω αμεσως ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες .

καλο βραδυ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...