Προς το περιεχόμενο

Νέο modem router...

Nebek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To κοκκινο ειναι για τον πουλινο για να δει τι δε κανει ενα chipset broadcom vs infineon και για αυτο ολα τα προβληματα χαμηλου κλειδωματος, ή απαραδεκτης συμπεριφορας στο internet. Δε φταιει λοιπον ουτε το καλωδιο ουτε ο παροχος ουτε αν εχει ηλιο ή βρεχει. Φταιει στο οτι το ενα ειναι celeron sta 2MHz και το αλλο Intel στα 3Mhz. Με αυτο το παραδειγμα πιστευω να καταλαβαινεις τις διαφορες και στα ρουτερς τωρα πια. Φιλικα αυτο.

δεν διαφωνω οτι τα chipset εχουν διαφορα και βεβαια εχουν αλλα αν ο αλλος εχει 45 attenuation mhn perιμενει οτι ενα chipset Θα κανει τα θαυματα.η οταν εχεις μια γραμμη που το margin πηγαινει απο 15 στο 6 εκει τι να σε σωσει το chipset?και δυστυχως λογω της δουλειας εχω πετυχει παρα πολλες τετοιες γραμμες.και δευτερον και βασικο οπως ειπα και σε προηγουμενο Post εσυ οκ θα περασεις το openwag και θα κανεις ρυθμισεις στον πελατη που πας και του δινεις ενα Linksys wag200 τι θα του πεις?περνα το custom firmware?η αν εισαι isp θα πειραματιζεσαι με τον καθε πελατη μεχρι να δεις που θα παιξει σωστα?οποτε για τον πελατη εχεις ενα chipset poυ κανει τα παντα αλλα δεν μπορεις να πεις του πελατη να κανει τα παντα.οπως και τα Profile στους isp αν το καλοσκεφτεις δεν ειναι οτι καλυτερο το να αλλαζεις ενα default profile σε καποιον ενω θα μπορουσε να φτιαχτει για τον καθενα ενα custom με βαση την γραμμη του.αλλα ποιος θα το κανει?και οσο για το συγχρονισμο.οταν καποιος συγχρονιζει στα 19 και ξαφνικα πεφτει στα 10 ε δεν νομιζω οτι ξαφνικα το chipset αλλαξε γνωμη.δεν το λεω για τον φιλο που πηρε το Netgear και επεσε 3 mbit ενω με το Linksys ειναι +3.οκ εκει κανεις δεν διαφωνει οτι ειναι chipset.αλλα λεω για περιπτωσεις που οτι και αν βαλεις πανω ο αλλος συγχρονιζει χαμηλα η εχει αποσυνδεσεις κτλ κτλ.οπως και οτι πληρωνεις παιρνεις.αλλα και το cisco κανει τα παντα αλλα τι να το κανω αμα εχει αποσυνδεσεις.?και μην το βλεπεις σαν θεμα εναν πελατη δεστο απο πλευρα ενος isp που εχει απο κατω τους απειρους πελατες.οκ αν ειναι ενας φιλος θα κανεις τα παντα για αυτον και openwag κτλ κτλ.

Δυστυχώς η συνδεσμολογία στο σπίτι μου δεν είναι και η καλύτερη... Επειδή υπάρχει 1 μόνο πρίζα και πάνω της συνδέονται 2 συσκευές τηλεφώνου και το router (πάνω σε καλώδιο μεγαλύτερο των 10m, έχω κάνει κάτι πατέντες για να δουλέψουν όλα οκ. Ίσως δεν είναι ο καλύτερος τρόπος, αλλά αποδίδει εδώ και 3-4 χρόνια, οπότε δύσκολα θα τον αλλάξω. Τα ηχεία είναι σχετικά κοντά, το woofer κυρίως.

Όσο για το internet αυτή τη στιγμή, δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά συγκριτικά με πριν. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα και εξακολουθώ να είμαι μια χαρά.

γιατι δεν την φτιαχνεις?μερικα καλωδια θα χρειαστουν κανα splitter κανας διακαλδωτης για να βαλεις και τα 2 τηλεφωνα και μπορεις το ττηλεφω.καλωδιο να το αλλαξεις με δικτυου.

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σήμερα το wag μάλλον μας άφησε χρόνους....

Ξαφνικά το απόγευμα άρχισε να αποσυνδέεται και να χάνει τη γραμμή για αρκετή ώρα....

Κάθε φορά που κατάφερνε να συγχρονίσει και με το πήγαινα να συνδεθώ σε μία σελίδα (ακόμα και την πιο light του google) αμέσως έπεφτε... δοκίμασα και έκανα downgrade το f/w στο τελευταίο original... αλλά παρόλα αυτά δεν κατάφερε να διορθωθεί το πρόβλημα... τώρα είμαι με το thomson της forthnet γιατί αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να μπορέσω να συνδεθώ...

Έχετε καμιά ιδέα ή να προχωρήσω σε αγορά καινούργιου?

Και αν είναι για καινούργιο... εκτός από το vigor 2710n που σκεφτόμουν ... μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο στα ίδια ή λιγότερα λεφτά (160Ε)???

Αν είναι να δώσουμε τόσα λεφτά ... τουλάχιστον να αξίζει....;)

Δημοσ.

a.den δουλευει το Link.Μην βαζεις link απο Compare.βαλε και τα 2 μοντελα.σιγουρα δεν ειναι θεμα γραμμης και δεν παιζει το linksys?αν και απο οτι μου ειπες με το thomson εισαι οκ.απλα δες τα χαρακτηριστικα της γραμμης μηπως εχει φαει κανα προβλημα η γραμμη και απλα το Thomson επειδη ειναι ποιο ανθεκτικο συγχρονιζει οριακα.τωρα για το vigor κατι φτηνοτερο σε zyxel.αν και για μενα αν σε καλυπτει το Thomson κρατα αυτο.σταθερο ειναι.αναλογως τι δουλεια το θες βεβαια.τα 160 τα αξιζει αλλα δεν παυει να ειναι πολλα τα λεφτα.και αν δεν το κανεις ολοκληρο in use τοτε γιατι να δωσεις τοσα αν θες απλη χρηση νετ.

Δημοσ.

Το ακριβο εχει επιπλεον 2vpn που μαλλον σου ειναι αχρηστα + κατι ψιλα, αλλα... σαφως ανωτερο ασυρματο που μαλλον χρειαζεσε φιλε. Οπως σου ειπα και πριν το εχω μονο για το ασυρματο εγω αυτο το μοντελο.

Δημοσ.

Να σε ρωτήσω κάτι για τις VPN...

Εγώ έχω VPN από το πανεπιστήμιο... και συνδέομαι μέσω σύνδεσης που έχω φτιάξει από windows....

Τι διαφορά έχει από αυτό που μου λες?

Δημοσ.

kai ta 2 draft n τα δινει βεβαια 3 κεραιες εναντι μιας.τωρα και 160 ευρω για ρουτερ δεν ειναι και λιγα.αναλογως τι χρειαζεσαι για την χρηση αποφασιζεις.

Δημοσ.

Το χρειάζομαι το n και ειδικά τις τρεις κεραίες για αύξηση της έντασης του σήματος... έχω βλέπετε ένα σταθερό σε δύσκολο σημείο και δεν έχει καλή ένταση σήματος με το linksys... και ειδικά με το thomson είναι άστα να πάνε...(by th way... πολύ χάλια το ασύρματο του thomson...)

Τα VPN tunels δεν θα μου είναι άχρηστα αφού λόγω της δουλειάς μου χρησιμοποιώ καθημερινά...

Το usb θα μου ήταν χρήσιμο για να περάσω στο δίκτυο ένα εκτυπωτή που έχω...

Μάλλον με βλέπω για το ακριβό :S ...

Επίσης επειδή δεν σκοπεύω να αλλάξω ξανά σύντομα router... υπάρχει κάτι ανατρεπτικά καινούργιο που περιμένουμε σε θέμα τεχνολογίας... αν είναι να περιμένω λίγο...

Σας ευχαριστώ πολύ πάντως όλους...

Δημοσ.

το ανατρεπτικα καινουριο θα ειναι οταν παμε vdsl και ολα τα ρουτερ ια ειναι αχρηστα εκτος αν καποιος το κρατησει για access point Μετα.

αν σου χρησιμευουν ολα αυτα τοτε οκ πας γιατο ακριβο.οσο για το wireless προσπαθησενα δοκιμασεις διαφορετικα σημεια να δεις που παιζει καλυτερα.εχω δει πχ access point το οποιο ηταν σε γωνια ακριβως.πισω ξυλο πλαγια τοιχος δηλαδη ηταν περικυκλωμενο απο τις δυο πλευρες να το πω απλα και το σημα δεν επαιζε καλα ουτε στα 5 μετρα.

Δημοσ.

το ανατρεπτικα καινουριο θα ειναι οταν παμε vdsl και ολα τα ρουτερ ια ειναι αχρηστα εκτος αν καποιος το κρατησει για access point Μετα.

αν σου χρησιμευουν ολα αυτα τοτε οκ πας γιατο ακριβο.οσο για το wireless προσπαθησενα δοκιμασεις διαφορετικα σημεια να δεις που παιζει καλυτερα.εχω δει πχ access point το οποιο ηταν σε γωνια ακριβως.πισω ξυλο πλαγια τοιχος δηλαδη ηταν περικυκλωμενο απο τις δυο πλευρες να το πω απλα και το σημα δεν επαιζε καλα ουτε στα 5 μετρα.

Και για πότε προβλέπεται η vdsl???

Σύντομα?

Δημοσ.

ουυυυυυ πολυ συντομα,.2011 τελος δεν ελεγαν.για την ωρα φεβρουαριο εχουμε και εγω μονο ζωγραφου εχω δει .εχουμε μελλον ακομα.ελλαδα ειμαστε .οτι λενε το κανεις +3 +4 χρονια.σαν το μετρο ενα πραγμα.

Δημοσ.

χαχαχαχαχα.....

Έτσι....

Άρα δεν έχουμε κάτι καινούργιο στα σκαριά που θα με αναγκάσει να πάω σε καινούργιο router.... ε?

Οπότε να προβώ σε αγορά τώρα....

Δημοσ. · Κρυμμένο από Hal9000, 19 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Hal9000, 19 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Χαζουλη πουλινέ? Ναι εσύ που διαφημίζεσε σαν προιστάμενος της forthnet αλλα πουλάς αχλάδια στη λαική. Ναι εσυ ρε! σε σένα μιλάω. Την εφαγες και την κοπελλιά την anonymoys, έτσι κοπλεξικέ? Μη δείτε κάποιον να ξέρει και ειδικά να ειναι και κοπέλλα μπαμμμμμμμμ.... στα σωθικά έτσι? χαζούλης που είσαι. Είσαι καταδικασμένος στην αμάθεια και στα 600 ευρώ το μήνα...... ουστ βρωμόπουστα και μπινέ. Εμείς θα συνεχίσουμε να γελάμε μαζι σου στο adslgr.com, βλακάκο. χαχαχαχαχαχαχαχα. Ο προιστάμενος παιδιά, χαχαχαχαχα, είσαι απίστευτος μαλάκας και βλάκας.

Υ.Γ. Αυτά στα γράφω ενώ πίνω καφε με τον αλεξόπουλο, τον technician assingment της forthnet. xexexexexexe

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...