Nebek Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 αν ειχες την ορεξη να περναγες κανα δευτερο ετσι για δοκιμη. Πραγματικά δεν έχω το χρόνο να κάτσω να κάνω κάτι τέτοιο τώρα... + ότι δεν έχω ελεύθερο partition ....
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 οκ απλα το ειπα σαν δοκιμη μηπως μπορουσες.
Nebek Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 οκ απλα το ειπα σαν δοκιμη μηπως μπορουσες. Ok... δεν είπα τίποτα... απλά αυτή τη περίοδο είμαι πνιγμένος... Ίσως κάποια στιγμή... αν συνεχίσω με αυτό το router... και δεν πάω τελικά στο vigor 2710n.... Πάντως αποδείχθηκε τελικά ότι το wag200 έχει @@@@ με το κατάλληλο fw... ίσως το τελευταίο καλό και οικονομικό linksys...!!!!!!!
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 το wag200 επαιξει πολυ καλυτερα καταρχην απο τους προκατοχους του wag354 wag54.το μονο μειονεκτημα για την ελλαδα ειναι λιγο οι χαλια γραμμες και τα μεγαλα attenuation που σε πολλους εκαναν αποσυνδεσεις.και πχ η forthnet Που τα δινε δεν μπορει να πει στον πελατη οτι ξερεις περνα Openwag firmware για να παιξει καλυτερα
Nebek Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 το wag200 επαιξει πολυ καλυτερα καταρχην απο τους προκατοχους του wag354 wag54.το μονο μειονεκτημα για την ελλαδα ειναι λιγο οι χαλια γραμμες και τα μεγαλα attenuation που σε πολλους εκαναν αποσυνδεσεις.και πχ η forthnet Που τα δινε δεν μπορει να πει στον πελατη οτι ξερεις περνα Openwag firmware για να παιξει καλυτερα
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 ναι ολα τα προηγουμενα που θυμαμαι ειχαν διαφορα θεματα.το wag354v2 brickare ευκολα σε καποια αλλα καιγονταν οι ethernet.το 200 ηταν υποδειγμα.και ειχε και την πιο χαμηλη θερμοκρασια απο ολα τα αλλα.
Thanasis159 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Αφού ξεπέρασα τις αρχικές μου αμφιβολίες, έβαλα πριν λίγο και γω το openwag στο wag200g μου. Όλα κύλισαν ομαλά, χωρίς κανένα πρόβλημα κατά την εγκατάσταση και τις αρχικές ρυθμίσεις. Ο ISP μου είναι η Forthnet και το έβαλα σε ppoe/lc, 8/35 και mtu 1492. Δεν έχω κάνει ακόμα κάποια από τις πιο advanced ρυθμίσεις που προτείνατε στο thread. Ορίστε και μια εικόνα με orbmt: Μιας και η γραμμή μου δεν έχει συχνά προβλήματα με συγχρονισμό/αποσυνδέσεις κτλ, πιστεύετε ότι είναι καλό να τις εφαρμόσω ή τις προτείνεται μόνο για όσους έχουν προβλήματα με dc κτλ;
_Anonymous_ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Ενα ψιλο gap..... το εχεις παντως. Θα φτιαξεις κιαλλο μαλλον.
Thanasis159 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Προτείνεις να στείλω mail στην Forthnet να μου το διορθώσουν, όπως συνιστούν στο thread του adslgr; Για τις ρυθμίσεις που είχες αναφέρει στη 2η σελίδα, τι μου συνιστάς;
_Anonymous_ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Κοιτα.... επειδη οπως σου ειπα ειναι "ψιλο gap", πολυ πιθανον να φας πορτα. Αν εχεις υπομονη θα το παλεψουμε μονοι μας για αρχη. Αν θες δοκιμασε αυτα που θα σου δωσω και ξαναποσταρε ενα φασμα απο το orbmt καθως και να πατησεις το "AR7 DSL Bit Allocations" ακριβως απο κατω απο το "AR7 DSL Feature Control" (στο οποιο θα κανεις και τις παρακατω ρυθμισεις που θα δωσω) και θα μου δωσεις το φασμα και απο εκει, καθως επισης θα ηθελα να δω και το allocation table (Πατας το κουμπι και στο εμφανιζει... κατι ακαταλαβιστικα bits). Screenshot σε ολα που αναφερω. Κατι αλλο..... θελω και το "AR7 DSL Modem Statistics" αφου προηγουμενως εχεις τσεκαρει το "Enable High Precision for DSL Statistics" στο μενου πριν μπεις μεσα. Λοιπον κανε enable (στο "AR7 DSL Feature Control") τα παρακατω....... DSL_FEATURE_CNTL_0 11, 13(Αυτο για το gap), 16, 18, 19, 20, 23, 24, 26, 28, 29, 30 kai.... DSL_PHY_CNTL_0 8, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 18, 19 save my settings..... reboot. Οταν σου αναψει το πρασινο led του internet και διαπιστωσεις οτι δεν εχεις internet, περιμενεις για 10 δευτερα επειδη κανει ακομη training στο interleaver delay, margins, impluse tones, rfi noise, k.l.p. To κοκκινο ειναι για τον πουλινο για να δει τι δε κανει ενα chipset broadcom vs infineon και για αυτο ολα τα προβληματα χαμηλου κλειδωματος, ή απαραδεκτης συμπεριφορας στο internet. Δε φταιει λοιπον ουτε το καλωδιο ουτε ο παροχος ουτε αν εχει ηλιο ή βρεχει. Φταιει στο οτι το ενα ειναι celeron sta 2MHz και το αλλο Intel στα 3Mhz. Με αυτο το παραδειγμα πιστευω να καταλαβαινεις τις διαφορες και στα ρουτερς τωρα πια. Φιλικα αυτο.
Thanasis159 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν, έκανα ότι μου πρότεινες, ορίστε τα αποτελέσματα: Περιμένω εντυπώσεις και την άποψή σου.
_Anonymous_ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Στα ιδια εισαι και ελαφρως καλυτερα. Αυτη η κοιλια που εχεις στους 300-400 πρεπει να ειναι απο καλωδιο. τι καλωδιο εχεις απο πριζα μεχρι ρουτερ? απλο? τυπου utp? ποσα μετρα? Μια δευτερη αποψη αλλα πιο μακρινη κατι Η/Μ να περναει απο το καλωδιο, ή και στο ρουτερ? το εχεις κοντα σε ηχεια? παρε και τηλεφωνο στη forth, μηπως και στο ανεβασουν με το rfi equalization. Γενικως απο internet πως πας τωρα? Στο φασμα του upstream φαινεται να πυκνωσαν τα tones-bits πιο πολυ (πρασινο) παντως.
Thanasis159 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δυστυχώς η συνδεσμολογία στο σπίτι μου δεν είναι και η καλύτερη... Επειδή υπάρχει 1 μόνο πρίζα και πάνω της συνδέονται 2 συσκευές τηλεφώνου και το router (πάνω σε καλώδιο μεγαλύτερο των 10m, έχω κάνει κάτι πατέντες για να δουλέψουν όλα οκ. Ίσως δεν είναι ο καλύτερος τρόπος, αλλά αποδίδει εδώ και 3-4 χρόνια, οπότε δύσκολα θα τον αλλάξω. Τα ηχεία είναι σχετικά κοντά, το woofer κυρίως. Όσο για το internet αυτή τη στιγμή, δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά συγκριτικά με πριν. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα και εξακολουθώ να είμαι μια χαρά.
_Anonymous_ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Οκ φιλε, θα το δεις εν καιρω. Το setup που σου εδωσα αποδιδει καλα παντως και πιστευω οτι θα εχεις πολυ καλο νετ.
Thanasis159 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου. Ήδη μου φαίνεται ότι παρατηρώ κάποια βελτίωση στα torrents.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.