Nebek Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 οκ τοτε! Το ότι το ξαναέβαλα δεν σημαίνει ότι έμεινα και με αυτό....απλά το δοκίμασα να δω τι φταίει... Το openwag έχω περασμένο τώρα.... απλά δεν κάνω hard reboot ... δεν τρέχει τίποτα... Η διαφορά στην ταχύτητα απόκρισης στο ίντερνετ είναι τραγική μεταξύ των δύο και φυσικά υπέρ του openwag...
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 δοκιμασες και με καρφωτα Ip στο Pc και χωρις να ειναι καρφωτα?
Nebek Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 δοκιμασες και με καρφωτα Ip στο Pc και χωρις να ειναι καρφωτα? Όχι στο automatically το έχω.... γιατί παίζει κάποιο ρόλο?
_Anonymous_ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Εχεις και καμια pci ethernet καρτα και αλλο καλωδιο ethernet να δοκιμασεις? Κοιτα μηπως γυρνωντας το driver της καρτας σου σε κανα προηγουμενο, λυθει και το προβλημα. Ενα αλλο που θα σε βοηθησει επειδη κατα πασα πιθανοτητα φταιει η διαχειριση της μητρικης σου, ειναι να βγαλεις οτι περιτο usb εχεις πανω και να δεις αν στο κανει. Ναι το ξερω οι διαφορες ειναι τραγικες με το openwag, δουλευει καλυτερα και απο draytek ετσι. Οι αποσυνδεσεις του router συνεχιζοντε? Εβαλες το 2ο setup? Συνδεθηκες με το orbmt? Με αλλη pci ethernet, πιστευω οτι θα σωθεις παντως Για να συνδεθεις με το orbmt, αν δε σε συνδεει, δωσε τη παρακατω εντολη απο cmd πριν συνδεθεις..... netsh int tcp set global autotuninglevel=disabled και μετα προσπαθησε να συνδεθεις. οταν τελειωσεις για να το επαναφερεις στο σωσστο δινεις.... netsh int tcp set global autotuninglevel=normal Πες...
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 απλα μηπως τρωει κανα κολλημα η καρτα δικτυου και με καρφωτα Ip παιξει.
Nebek Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.... η μητρική ή κάποια ασυμβατότητα του openwag, με τη συγκεκριμένη ενσωματωμένη της μητρικής μου... αλλά πλέον συμβιβάστηκα ... Απλά δεν κάνω hard reboot... για restart του router... είτε βγάζω το ρεύμα... ή κάνω soft reboot.... Δεν είναι και κάτι τραγικό για να αρχίσω να μπαίνω σε διαδικασίες αλλαγής driver ή να αγοράζω άλλη κάρτα δικτύου κ.λ.π. Θα δοκιμάσω και καρφωτές ip... απλά πρέπει να βρω το DNS που πρέπει να δώσω.... Τώρα δεν έχω κανένα setup... όλα default... και παρόλα αυτά το εργαλείο πετάει.... και μειώνοντας και το upload limit... δεν έχω παρατηρήσει dc.... Θα δω πως θα πάει και μετά θα αρχίσω να παίζω και με τα setup που μου έχεις δώσει.... Με το orbmt δεν κατάφερα να συνδεθώ... τα είχα κάνει αυτά που μου λες μέσω cmd ... αλλά τίποτα... μήπως πρέπει να ρυθμίσω κάτι επιπλέον από το router? P.s. το πιο αστείο με το όλο θέμα της μητρικής είναι ότι όταν κάνω hard reboot... αν δεν κάνω restart το pc ή δεν βγάλω το καλώδιο ethrnet και αντί αυτού βγάλω το ρεύμα του router, τότε αυτό κάνει reset στις εργοστασιακές ρυθμίσεις... είναι πολύ περίεργο το όλο θέμα και αστείο μαζί.... P.s.2 έβαλα και καρφωτές ip αλλά δεν άλλαξε τίποτα....
_Anonymous_ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δοκιμασε και αυτο με τα usb που σου ειπα. Κουφο μεν αλλα στεκει.
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 στο λινκσυς μπορεις να κανεις soft reboot,hard reboot kai factory defaults.τα 2 πρωτα οπως και να το βγαλεις απο το ρευμα δεν πρεπει να σου κανουν reset to defaults.λογικα οταν κανεις soft kai hard απο οπποιοδηποτε pc παλι δεν πρεπει να χανει ρυθμισεις.
Nebek Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 στο λινκσυς μπορεις να κανεις soft reboot,hard reboot kai factory defaults.τα 2 πρωτα οπως και να το βγαλεις απο το ρευμα δεν πρεπει να σου κανουν reset to defaults.λογικα οταν κανεις soft kai hard απο οπποιοδηποτε pc παλι δεν πρεπει να χανει ρυθμισεις. Ναι το ξέρω.... Εγώ απλά λέω ότι με το openwag και το pc μου κάτι δεν πάει καλά... Μικρό πρόβλημα όμως μπροστά στη διαφορά που έχω δει.... @Anonymous... δοκίμασα και αυτό με τα usb... τα ίδια... Δεν μπορεί να φταίει η μητρική... θα μου το έκανε και με προηγούμενα fw.... Αφού ξαναδοκίμασα με το τελευταίο επίσημο fw της linksys... για να βεβαιωθώ....
_Anonymous_ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Παντως για το γαμωτο... βρες μια pci με 3 ευρω να δοκιμασεις. Ολα αυτα τα κουφα ασυμβιβαστα που βλεπετε και δεν υπαρχει standard λυση, ειναι απο τη διαχειριση μητρικης, σε conficts κυριως στα IRQ's με αποτελεσμα η διαχειριση να γινεται με priorities και ετσι προκυπτουν αυτα τα προβληματα. Δεν ξερω κατα ποσο το καταλαβες αυτο αν δεν εχεις δει ποτε ηλεκτρονικη τοπολογια FSB. Αν ηταν καποιο προβλημα firmware, θα μου ειχε κατσει τοσο καιρο σε τοσα ρουτερακια που το εχω περασει, ή θα το ειχα δει στο openwag forum τελος παντων. Για να φυγεις απο αυτο το θεμα σου λεω οτι το openwag δεν αλλαζει τπτ στο dsl και ethernet απο το μαμισιο.
Nebek Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δεν διαφωνώ μαζί σου... το έχω πει... δεν σκαμπάζω και πολύ.... Απλά μου κάνει τρομερή εντύπωση γιατί δεν το κάνει αυτό με το προηγούμενο fw.... Anyway... θα δω αν μπορέσω να βρω καμία κάρτα δικτύου για να το προσπαθήσω και έτσι... για το γαμώτο όπως λες και εσύ... Γιατί προς το παρόν έχω μόνο 2 ασύρματες pci... είχα και μια κάρτα δικτύου αλλά τη χάρισα σε ένα παιδί...
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 δεν εχεις κανα δευτεορ λειτουργικο μεσα στο pc να δοκιμαζες απο εκει ε?
Nebek Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 δεν εχεις κανα δευτεορ λειτουργικο μεσα στο pc να δοκιμαζες απο εκει ε? Nope...
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 αν ειχες την ορεξη να περναγες κανα δευτερο ετσι για δοκιμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.