Προς το περιεχόμενο

Νέο modem router...

Nebek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.....

Εδώ και 3-4 χρόνια είμαι στη forthnet με ένα linksys wag200....

Δεν μπορώ να πω ότι δεν με έχει απογοητεύσει, αλλά δεν με έχει ενθουσιάσει κιόλας...

Και μάλλον έχει έρθει η ώρα του... καθώς έχει αρχίσει να με "ψιλοκαθυστερεί" (πράγμα που διορθώνεται μόνο με restart του router....)

Έτσι σκέφτομαι και εγώ την αγορά νέου router...

Μου έχει καρφωθεί το draytek vigor 2710n... τι λέτε...???

Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο... δεν θέλω να δώσω παραπάνω χρήματα... (ήδη και αυτά, πολλά μου φαίνονται)

Τα χαρακτηριστικά της γραμμής μου με το linksys αυτή τη στιγμή είναι:

DSL Status: Connected

DSL Modulation Mode: ADSL2+

DSL Path Mode: Interleaved

Downstream Rate: 13574 kbps

Upstream Rate: 1021 kbps

Downstream Margin: 6 db

Upstream Margin: 10 db

Downstream Line Attenuation: 31 db

Upstream Line Attenuation: 7.5 db

Downstream Transmit Power: 12 db

Upstream Transmit Power: 22 db

Πως τα βλέπεται και αυτά.... ???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χαρισε μου το...... μιας και ειναι απαραδεκτο το wag200. To vigor ειναι απλα κορυφη.

Τώρα αυτό τι είναι?????

Είπα εγώ πουθενά ότι είναι απαράδεκτο??????

Είπα ότι είναι ένα αξιοπρεπές router.... χωρίς όμως να ξεχωρίζει.....

??????

Δημοσ.

anonymous δεν νομιζω οτι ακομα και εσυ οτι δεν θα επαιρνες ενα vigor στην θεση του linksys.για μενα παντως ας το παρει το vigor.απο την αλλη μπορει να δοκιμασει αυτο που θα του λεγες εσυ δηλαδη να περασει οpen wag στο linksys.

Δημοσ.

anonymous δεν νομιζω οτι ακομα και εσυ οτι δεν θα επαιρνες ενα vigor στην θεση του linksys.για μενα παντως ας το παρει το vigor.απο την αλλη μπορει να δοκιμασει αυτο που θα του λεγες εσυ δηλαδη να περασει οpen wag στο linksys.

open wag....??????

Δημοσ.

Πουλινε εχω και vigor το 2710n, καθως επισης και 1-2 zyxel μαζι με 4-5 wag200. Οσο για σενα φιλε τωρα, αν βαλεις το openwag firm, θα παιζει πολυ καλυτερα και απο vigor ακομη.

Δημοσ.

Πουλινε εχω και vigor το 2710n, καθως επισης και 1-2 zyxel μαζι με 4-5 wag200. Οσο για σενα φιλε τωρα, αν βαλεις το openwag firm, θα παιζει πολυ καλυτερα και απο vigor ακομη.

Ποιο είναι το ρίσκο με αυτό το firmware?

Αν κάτι δεν πάει καλά πώς θα επιστρέψω σε προηγούμενο firmware?

Δημοσ.

Τι εννοεις κατι να μην παει καλα?

Είναι σίγουρο ότι με το συγκεκριμένο firmware, όλα θα πάνε καλά?

Ή μετά από λίγο θα αρχίσουν τίποτα προβλήματα?

Και αν τελικά δεν μου αρέσει νομίζω δεν υπάρχει η δυνατότητα για επαναφορά του προηγούμενου firmware....

Υπάρχει περίπτωση να διορθώσει κάτι από τα δικά μου προβλήματα?

Τι πιστεύεις?

Σε ρωτάω επειδή φαίνεται ότι το κατέχεις το θέμα...

Thnk u anyway.... ;)

Δημοσ.

Κοιτα...η πιθανοτητα να μπρικαρεις το ρουτερ σου κατα τη διαρκεια της διαδικασιας, ειναι τοσες, οσες και με original firmware. Αν δε σου αρεσει, ναι το αλλαζεις σε οποιο πιο πισω ή αλλο θες, αλλα δε νομιζω να θελησεις να αλλαξεις αν το βαλεις. Αν θελησεις να το βαλεις και νομιζεις οτι σου κολλησε, ΜΗΝ το βγαλεις απο το ρευμα, περιμενε ενα δεκαλεπτο και μετα βγαλτο και θα εχει περαστει. Αυτο θα το καταλαβεις διοτι σε ενα διλεπτο θα πρεπει να σου κανει restart, αν οχι, κανεις αυτο που εγραψα πιο πανω. Κανονας ειναι οτι δε κοβεις ποτε το ρευμα οταν περνας firmwares και αυτο ισχυει για ολα τα μηχανακια. Κατα τα αλλα προβληματα λειτουργιας δεν θα εχεις.... ισα ισα θα ελεγα. Αν το βαλεις ξαναπερνα να σου ρυθμισω το My setup

Δημοσ.

kai to firmware δεν το κανουμε update wireless.υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα brickarismatos.για ολα τα αλλα τα ειπε ο anonymous.ρισκο οχι.γυρνας σε αλλο firmware αμα θες.βλεπεις κατα ποσο θα παιξει καλυτερα σε αυτα που θες.

Δημοσ.

Βλέπω ότι το συγκεκριμένο fw, προσφέρει πάρα πολλά στον power user. Σε έναν απλό χρήστη, έχει να προσφέρει κάτι από αυτά που τον ενδιαφέρουν; Σταθερότητα; Μεγαλύτερο uptime; Λιγότερο μπούκωμα σε torrents κτλ;

Δημοσ.

Βλέπω ότι το συγκεκριμένο fw, προσφέρει πάρα πολλά στον power user. Σε έναν απλό χρήστη, έχει να προσφέρει κάτι από αυτά που τον ενδιαφέρουν; Σταθερότητα; Μεγαλύτερο uptime; Λιγότερο μπούκωμα σε torrents κτλ;

Και εγώ έχω αυτή την απορία... από αυτά που διαβάζω.... :S

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...