KAKADI Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Πηρε ενας φιλος προχθες το HD7 και περασα σημερα μαζι του μερικες ωρες...Μπορω να πω ενθουσιαστηκα..Το μονο μειον σε εισαγωγικα ειναι το marketplace που δεν εχει προλαβει, μιας και ειναι νεο λειτουργικο, να μεγαλωσει αρκετα (4000 εφαρμογες).. Παρολα αυτα εφαρμογες οπως imdb,facebook κ.α. βασικες τις ειχε. Απο σταθεροτητα ηταν τελειο και ουτε καν σκεφτηκε να κρασσαρει παροτι εκανε download στο background και συνεχιζα να σερφαρω..Μου θυμισε iphone στο smoothness με την καλη εννοια.. Το πιο φθηνο Windows phone 7 ειναι το HTC Trophy http://www.skroutz.gr/s/287798/HTC-7-Trophy.html?keyphrase=trophy.. Η ερωτηση που σας απευθυνω ειναι αξιζει? ξεροντας οτι το iphone κοστιζει 200 ευρω πανω..Μιλαμε για λειτουργικο που σας το ξαναλεω δεν κρασσαρει με τιποτα και το μονο που του λειπει ειναι η ποσοτητα στις εφαρμογες παροτι εβγαλε το τελευταιο 20ημερο 1000!!! EDIT: Το πρωτο update μαζι με τα ελληνικα και το copy/paste ερχεται ιανουαριο δια χειρος MS χωρις να το καθυστερουν οι εταιριες οπως γινεται με το Android.. Συσκευες που κυκλοφορουν τωρα.. HTC Trophy http://www.gsmarena.com/htc_7_trophy-3118.php 410 ευρω - Σκρουτζ HTC Mozart http://www.gsmarena.com/htc_7_mozart-3530.php 472 ευρω - Σκρουτζ HTC HD7 http://www.gsmarena.com/htc_hd7-3338.php 539 ευρω - Σκρουτζ LG OPTIMUS 7 http://www.gsmarena.com/lg_e900_optimus_7-3532.php 444 ευρω - Σκρουτζ SAMSUNG OMNIA 7 http://www.gsmarena.com/samsung_i8700_omnia_7-3537.php 581 ευρω - Σκρουτζ
nikoskon Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Είναι τόσο απλό στη χρήση όσο και το iPhone. Το έχω 2 εβδομάδες(δεν είναι δικό μου) το Trophy και εκτός του market το δεύτερο μειονέκτημα για εμένα είναι πως δεν είναι τόσο παραμετροποιήσιμο όσο το Galaxy S και των Android κινητών της κατηγορίας του. Ο καιρος θα δείξει. Πάντως η Μικρομαλακή έκανε καλή δουλειά απ'ό,τι φαίνεται.
KAKADI Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Γεγονος ειναι πως η MS στοχευει ανοιχτα το Iphone οποτε και στην απλοτητα. Αρα στους πιο softcore χρηστες οι οποιοι επιζητουν ιντερνετ,multimedia,gaming κτλ χωρις να θελουν να του αλλαζουν τα φωτα καθε τρεις και λιγο..
nikoskon Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Πάντως δεν βρίσκω το λόγο να πάρει κάποιος ένα WP7 κινητό αυτή την περίοδο.
KAKADI Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Πάντως δεν βρίσκω το λόγο να πάρει κάποιος ένα WP7 κινητό αυτή την περίοδο. Μη το λες αυτο ο καθενας εχει το σκεπτικο του..Αλλος μπορει να μη θελει να σκασει 200 ευρω μονο για παραπανω εφαρμογες και να μη θελει να βγαλει τα ματια του στο android.. και το λεω εγω που ψηνομαι χαλαρα για Iphone στις γιορτες.. Σιγουρα το να παρει κανεις τωρα το Omnia 7 με 580 ευρω δεν ειναι οτι καλυτερο σαν επιλογη..
vasilisga Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 απο θεμα ταχυτητας και σταθεροτητας καναν πολυ καλη δουλεια ΑΛΛΑ smartphone που δεν εχει 1)file manager 2)δυνατοτητα αποστολης με bluetooth 3)δυνατοτητα συνδεσης ως mass storage 4)flash 5)multitasking 6)copy paste (θα διορθωθει βεβαια απο οτι λενε) 7)υποστηριξη divx xvid 8)δυνατοτητα ορισμου ως ringtone οποιοδηποτε ηχο 9)δυνατοτητα παραμετροποιησης απλα δεν αξιζει σε καμια των περιπτωσεων... αν δεν σας ενδιαφερουν ολα αυτα ειναι πολυ καλο λειτουργικο αν διορθωσουν τα περισσοτερα απο αυτα θα δουμε πολυ προς το iphone το φερανε...
jim_tron Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Είχα για δοκιμαστικούς λόγους το HTC TROPHY, και το Mozzart, και τα 2 με Win7... Δεν μου άρεσε καθόλου το Νεό λειτουργικό της MS... αλλά είμαι σίγουρος, πως στο άμμεσο μέλλον θα υπάρξουν αλλαγές
KAKADI Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 http://www.pestaola.gr/rumored-massive-windows-phone-7-update-update-in-2011/ Μενει να δουμε το update.. Εμενα μου δωσε το λειτουργικο πολυ καλη εντυπωση σε κατι που με απογοητευσε το android.. Ειπα πιο πανω οτι το λειτουργικο αυτο θα απευθυνθει περισσοτερο σε πιο softcore χρηστες που ειναι και οι περισσοτεροι χτυποντας το iphone.. Το Android μπορει να εχει bluetooth,custom ringtones και χιλιες δυο αλλες ευκολιες αλλα μη κρυβομαστε πισω απ το δαχτυλο μας.. Εχει σημαντικα προβληματα που ενας μεσος χρηστης μεταβαινοντας απο ενα μηλο σε android δε θα εχει την υπομονη να ασχοληθει.. Εν ετη 2010 και μετρωντας ηδη 2 χρονια στη αγορα δεν νοειται smartphone πεντακοσιων ευρω με stock rom να κρασσαρει..Απλα πραγματα.. Τρανο παραδειγμα εγω, απο 3gs πηγα σε galaxy s και ξενερωσα τη ζωη μου.Τι να την κανω την οθονη, το bluetooth και το divx οταν μου ρχοταν να το πεταξω στο τοιχο απ τα κολληματα.Βρηκα ακρη με τη 2,2 αλλα το αποτελεσμα ηταν κατωτερο του 3g..Ποσο μαλλον του 3gs. Βαριομουν να το ψαξω παραπανω.Εδω δεν εχω χρονο να ψαξω το pc μου θα σπασω το κεφαλι μου για το κινητο? Οποιος εχει το χρονο να σχολειται εννοειται οτι το android του παει γαντι. Βεβαια τη 2,3 του Nexus S δε τη ξερω και επιφυλασσομαι.
vasilisga Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 http://www.pestaola.gr/rumored-massive-windows-phone-7-update-update-in-2011/ Μενει να δουμε το update.. Εμενα μου δωσε το λειτουργικο πολυ καλη εντυπωση σε κατι που με απογοητευσε το android.. Ειπα πιο πανω οτι το λειτουργικο αυτο θα απευθυνθει περισσοτερο σε πιο softcore χρηστες που ειναι και οι περισσοτεροι χτυποντας το iphone.. Το Android μπορει να εχει bluetooth,custom ringtones και χιλιες δυο αλλες ευκολιες αλλα μη κρυβομαστε πισω απ το δαχτυλο μας.. Εχει σημαντικα προβληματα που ενας μεσος χρηστης μεταβαινοντας απο ενα μηλο σε android δε θα εχει την υπομονη να ασχοληθει.. Εν ετη 2010 και μετρωντας ηδη 2 χρονια στη αγορα δεν νοειται smartphone πεντακοσιων ευρω με stock rom να κρασσαρει..Απλα πραγματα.. Τρανο παραδειγμα εγω, απο 3gs πηγα σε galaxy s και ξενερωσα τη ζωη μου.Τι να την κανω την οθονη, το bluetooth και το divx οταν μου ρχοταν να το πεταξω στο τοιχο απ τα κολληματα.Βρηκα ακρη με τη 2,2 αλλα το αποτελεσμα ηταν κατωτερο του 3g..Ποσο μαλλον του 3gs. Βαριομουν να το ψαξω παραπανω.Εδω δεν εχω χρονο να ψαξω το pc μου θα σπασω το κεφαλι μου για το κινητο? Βεβαια τη 2,3 του Nexus S δε τη ξερω και επιφυλασσομαι. δεν εχουν ολα τα android phones το θεμα με το lag του galaxy... επισης με τη νεα εκδοση 2.2.1 ακομη και το galaxy παει πραγματικα γρηγορα, χωρις lagfix και ιστοριες...
Vasilisxd Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Για μένα δεν αξίζει να πας σε Windows 7 απο την στιγμή που το iPhone 4 και πιο καλή συσκευή είναι (οθόνη - μπαταρία) και πιο πολλές εφαρμογές και γενικά είναι πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα. Ίσως του χρόνου ή μέχρι το καλοκαίρι να είναι στα ίδια επίπεδα , αλλα εαν είσαι για άμεση αγορά , βουρ για το 4άρι. Το Ξέρεις ότι δεν θα σε απογοητεύσει , ήσουν κάτοχος 3GS. Βασικα μόνο την μπαταρία Άμα σκεφτείς , αξίζει Ασε που δεν Ξέρεις τι παίζει ακόμα με τα "σπασμένα" και τα mods και Ίσως φας ήττα... Επίσης ξερεις την μεγάλη μεταπωλητικη αξία του iPhone και ότι μπορείς άνετα να το ανταλαξεις με ένα windowsphone στο προσεχές μέλλον...
thantsi Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Για windows mobile δεν ξέρω αν αξιζει αφου υπάρχουν πολλες επιλογές σε αandroid και φυσικα το iphone... Μπορουμε να περιμενουμε κίαλλο για να δούμε την εξέλιξη του.... :rolleyes:
oldnew Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Ένα πράγμα ειναι βέβαιο. Με τις δυνατότητες που έχει το νεο λειτουργικό σημερα, και δεδομένης της ύπαρξης iPhone και android, αν δεν έγραφε windows και Microsoft σχεδόν κανείς δε θα το αγόραζε. Δεδομένου πάντα ότι ειναι και πολυ πίσω σε εφαρμογές απο τον ανταγωνισμό. Κατα τα υπόλοιπα έχει γίνει μόδα να βρίζουν όλοι τη Microsoft και τα windows, και μόλις αυτή βγάζει κάτι, τρέχουν όλοι να το αγοράσουν ητε ειναι καλό ητε οχι. Προσωπικά ειμαι πλέον βέβαιος ότι το νεο λειτουργικο σε λίγα χρόνια θα ξεσκισει τα υπόλοιπα. Στην αρχή δεν το πίστευα καθολου, αλλά βλέποντας τεράστιο ενδιαφέρον απο όλους σε φορούμ, για ένα λειτουργικό που με αντικειμενικά, μετρήσιμα κριτήρια σήμερα δεν αξίζει, μπορεί να καταλάβει κανείς τι θα συμβεί οταν βελτιωθεί και θα αξίζει στα αλήθεια...
KAKADI Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Για μένα δεν αξίζει να πας σε Windows 7 απο την στιγμή που το iPhone 4 και πιο καλή συσκευή είναι (οθόνη - μπαταρία) και πιο πολλές εφαρμογές και γενικά είναι πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα. Ίσως του χρόνου ή μέχρι το καλοκαίρι να είναι στα ίδια επίπεδα , αλλα εαν είσαι για άμεση αγορά , βουρ για το 4άρι. Το Ξέρεις ότι δεν θα σε απογοητεύσει , ήσουν κάτοχος 3GS. Βασικα μόνο την μπαταρία Άμα σκεφτείς , αξίζει Ασε που δεν Ξέρεις τι παίζει ακόμα με τα "σπασμένα" και τα mods και Ίσως φας ήττα... Επίσης ξερεις την μεγάλη μεταπωλητικη αξία του iPhone και ότι μπορείς άνετα να το ανταλαξεις με ένα windowsphone στο προσεχές μέλλον... Καλα εγω δε το συζητω..Εννοειται οτι θα παω για Iphone 4 δεδομενου οτι σε συγκριση με το Nexus S ειναι καλυτερο σε καμερα,βιντεο,σταθεροτητα λειτουργικου*,ποιοτητα κατασκευης,applications,μεταπωλητικη αξια,pinch-zoom,copy-paste,games.. Οσο για τα Windows Phone 7 την ειπα την αποψη μου οχι επειδη σκεφτομαι να τα παρω αλλα μαλλον περισσοτερο επειδη θα σκεφτω να τα παρω στο μελλον αλλα και για αλλα παιδια που δεν γουσταρουν android και το iphone τους πεφτει ακριβο.. *Βαση προιστοριας μιλαω καθως εννοειται πως δε την ξερω την 2,3 ακομα..
nikoskon Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Ένα πράγμα ειναι βέβαιο. Με τις δυνατότητες που έχει το νεο λειτουργικό σημερα, και δεδομένης της ύπαρξης iPhone και android, αν δεν έγραφε windows και Microsoft σχεδόν κανείς δε θα το αγόραζε. Δεδομένου πάντα ότι ειναι και πολυ πίσω σε εφαρμογές απο τον ανταγωνισμό. Κατα τα υπόλοιπα έχει γίνει μόδα να βρίζουν όλοι τη Microsoft και τα windows, και μόλις αυτή βγάζει κάτι, τρέχουν όλοι να το αγοράσουν ητε ειναι καλό ητε οχι. Προσωπικά ειμαι πλέον βέβαιος ότι το νεο λειτουργικο σε λίγα χρόνια θα ξεσκισει τα υπόλοιπα. Στην αρχή δεν το πίστευα καθολου, αλλά βλέποντας τεράστιο ενδιαφέρον απο όλους σε φορούμ, για ένα λειτουργικό που με αντικειμενικά, μετρήσιμα κριτήρια σήμερα δεν αξίζει, μπορεί να καταλάβει κανείς τι θα συμβεί οταν βελτιωθεί και θα αξίζει στα αλήθεια... Αυτό με τα bold είναι ακριβως ό,τι συμβαίνει και με την Apple και ειδικά με το iPhone. Όσο για αυτό με τα italic, το λειτουργικό μια χαρά εν συγκρίσει με iOS και ετοιμάζονται ήδη τα πρώτα updates του. Σε συγκριση με Android υστερεί κυρίως λόγω παραμετροποίησης που του λείπει.Τα έχουμε πει και πριν βέβαια.
opera Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 απο θεμα ταχυτητας και σταθεροτητας καναν πολυ καλη δουλεια ΑΛΛΑ smartphone που δεν εχει 1)file manager 2)δυνατοτητα αποστολης με bluetooth 3)δυνατοτητα συνδεσης ως mass storage 4)flash 5)multitasking 6)copy paste (θα διορθωθει βεβαια απο οτι λενε) 7)υποστηριξη divx xvid 8)δυνατοτητα ορισμου ως ringtone οποιοδηποτε ηχο 9)δυνατοτητα παραμετροποιησης απλα δεν αξιζει σε καμια των περιπτωσεων... αν δεν σας ενδιαφερουν ολα αυτα ειναι πολυ καλο λειτουργικο αν διορθωσουν τα περισσοτερα απο αυτα θα δουμε πολυ προς το iphone το φερανε... Αν έγραφες τι έχει αντί γι'αυτά που δεν έχει θα ξόδευες λιγότερο "μελάνι"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.