Προς το περιεχόμενο

duplicate files finder

bananasplit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά..θέλω κι εγώ ένα πρόγραμμα το οποίο να βρίσκει τα διπλά αρχεία που υπάρχουν σε διαφορετικούς δίσκους.θέλω να είναι όσο το δυνατόν πιο παραμετροποιήσιμο..δηλαδή να μπορώ να ρυθμίζω το μέγεθος αρχείων που θα παρουσιάζει στα αποτελέσματα κλπ..έκανα μια αναζήτηση στο φόρουμ,και βρήκα τα προγράμματα filefactory και duplicate file detective.το μεν πρώτο όμως μου παρουσίασε στα αποτελέσματα αρχεία τα οποία δεν ήταν καν duplicate,και το δεύτερο για κάποιο ανεξήγητο λόγο δε δουλεύει καλά στα 7 και κρασάρει συνέχεια...καμμία άλλη ιδέα;;εσείς ποιό χρησιμοποιείτε;;

Δημοσ.

Δοκίμασε το total commander. Στην αναζήτηση έχει επιλογές να βρει ίδια αρχεία με ένα ή περισσότερα κριτήρια όπως μέγεθος, όνομα αρχείου, περιεχόμενα αρχείου, κτλ.

Αν θες αναζήτηση διπλών αρχείων είναι ότι καλύτερο έχω βρει.

Δυστυχώς όμως δεν βρίσκει ίδιους φακέλους όπως και τα περισσότερα προγράμματα του είδους. diplicate files βρίσκουν όλα, duplicate folders μόνο ένα και αυτό δεν το είχε ο θείος για να το δοκιμάσω.

Δημοσ.

Πριν κανά 2-3 χρόνια είχα ξεκινήσει να μελετώ (επειδή χρειάστηκα για προσωπική χρήση) τα διάφορα σχετικά προγράμματα που υπήρχαν και όντως κι εγώ ανακάλυψα αυτά που λες, δηλαδή είτε έλλειψη φίλτρων, είτε αξιοπιστίας, είτε πολύ αργή διαδικασία και όλα εμπορικά. Το λοιπόν είχα δημιουργήσει ένα project, το έχω παγώσει πριν καιρό λόγω έλλειψης χρόνου, αλλά όσα έχει πάνω δουλέυουν άριστα και θα καλύψουν τις απαιτήσεις σου σε φίλτρα/αξιοπιστία. Μπορείς να το εμπιστευτείς. fileworkshop.com

Δημοσ.

παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ...και τα δύο είναι πολύ καλά προγράμματα...

κι εσύ φίλε PCharon έχεις κάνει τρομερή δουλειά στο πρόγραμμα...πάρα πολύ καλό...

φίλε Σταύρο θέλω αναζήτηση απλά των duplicate files οπότε το total commander κάνει για τη δουλειά που το χρειάζομαι!

απλά επειδή το ανέφερες,duplicate folders ποιό βρίσκει;;

Δημοσ.

καλησπερα

δοκιμασε το

Vistanita-Duplicate finder

αλλα αν 8ες κατι για Φακελους γιατιοχι το everything .Αρκετα γρηγορο

Δημοσ.

σε παρόμοιο θέμα που είχα ανοίξει μου είχαν προτείνει το Beyond Compare 3 που είναι καλό πρόγραμμα αλλά νομίζω κάνει σύγκριση μόνο βάσει filename, δλδ μόνο αν έχουν ίδιο filename τα δύο αρχεία

για διαφορετικά filename μου πρότεινε ένα παιδί τα εξής αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμη

http://www.duplicatefileremover.com

http://www.mindgems.com/products/Fast-Duplicate-File-Finder/Fast-Duplicate-File-Finder-About.htm

@ pcharon το δικό σου μπορεί να συγκρίνει και αρχεία με διαφορετικό filename, να το δοκιμάσω?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μιας και υπάρχουν πολλά διαθέσιμα προγράμματα που κάνουν σχεδόν την ίδια δουλειά,

ποιό πρόγραμμα δοκιμάσατε και μείνατε ευχαριστημένοι ?

Τόσο από πλευράς αξιοπιστίας και ταχύτητας, όσο και από την πλευρά της παραμετροποίησης και ελέγχου των αποτελεσμάτων για την ασφαλή διαγραφή των αρχείων.

Ποιό πρόγραμμα από αυτά μπορεί να συγκρίνει και φακέλους και όχι μόνο αρχεία ?

Υπερέχουν σημαντικά τα εμπορικά έναντι των δωρεάν ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...