Προς το περιεχόμενο

Τι δισκάκια για Χbox360 αντίγραφα "ασφαλείας"?

saxon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φίλε είχα το ίδιο πρόβλημα πέτα το imgburn κάτι γίνεται με αυτό και βάλε το dvd decrypter.

Το imgburn είναι βασισμένο πάvω στο dvd decrypter.

Δε φταίνε τα dvd κάνε αυτό που σου λέω και θα το λύσεις το πρόβλημα σου.

Από dvd θεωρώ τα verbatim ακριβά εγώ maxwell εκτυπώσιμα παίρνω και είναι μια χαρά. Αλλωστε στο σκληρό τα περνάμε τα παιχνίδια.

Το πρόβλημα με το imgburn μου παρουσιάστηκε όταν έβαλα windows 7

http://www.dvddecrypter.org.uk/

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

φίλε είχα το ίδιο πρόβλημα πέτα το imgburn κάτι γίνεται με αυτό και βάλε το dvd decrypter.

Το imgburn είναι βασισμένο πάvω στο dvd decrypter.

Δε φταίνε τα dvd κάνε αυτό που σου λέω και θα το λύσεις το πρόβλημα σου.

Από dvd θεωρώ τα verbatim ακριβά εγώ maxwell εκτυπώσιμα παίρνω και είναι μια χαρά. Αλλωστε στο σκληρό τα περνάμε τα παιχνίδια.

Το πρόβλημα με το imgburn μου παρουσιάστηκε όταν έβαλα windows 7

Εμ τώρα είναι αργά, έκαψα και το τελευταίο δισκάκι και λέω να τα παρατήσω για μερικές μέρες για να ηρεμήσουν τα νεύρα μου

Ευχαριστώ πάντως, θα το έχω υπ όψιν μου :)

Δημοσ.

Googlάροντας το μήνυμα λάθους βρήκα πάρα πολλούς που έχουν το ίδιο πρόβλημα και απ οτι φαίνεται δεν υπάρχει λύση ακόμα

http://www.google.gr/search?source=ig&hl=el&rlz=1G1GGLQ_ELZZ260&=&q=Write+Speed+Miscompare!+xbox&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+Google&aq=&oq=

Δημοσ.

Googlάροντας το μήνυμα λάθους βρήκα πάρα πολλούς που έχουν το ίδιο πρόβλημα και απ οτι φαίνεται δεν υπάρχει λύση ακόμα

http://www.google.gr/search?source=ig&hl=el&rlz=1G1GGLQ_ELZZ260&=&q=Write+Speed+Miscompare!+xbox&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+Google&aq=&oq=

βρε μη σκας σου λέω άλλαξε το πρόγραμμα όταν θα έχεις όρεξη και θα είσαι μια χαρά :rolleyes: . Ούτε θέμα ταχύτητας εγγραφής είναι ούτε τίποτα.

Απλά θα αλλάξεις όπως έκανες στο imgburn το write mode σε user specified 1913760 και πας στο mode -> iso->επιλέγεις write

Δημοσ.

Μάλιστα...δηλαδή τα pioneer μπορούν και γράφουν σε ταχύτητα 2.4 τα συγκεκριμένα δισκάκια

η απλά και με ταχύτητα 4χ μπορούν και παίζουν...δεν το πολυκατάλαβα αυτό

Απλα χρειαζονται δυο πραγματα για πετυχημενα αντιγραφα.

1) το pioneer δεν εχει να κανει με την ταχυτητα εγγραφης, αλλα με τον τροπο που γραφει.

2) επισης η ταχυτητα 2,4Χ ειναι επιβεβλημενη με τα verbatin να κυριαρχουν σε αξιοπιστια /συμβατοτητα (κατα προτιμηση made in singapore , τα μεταγενεστερα made by india εχουν δεχτει κακες κριτικες)

Το θεμα που σε απασχολει εχει επεκταθει εκτος απο xbox backup και σε αλλες κατηγοριες, οπως για παραδειγμα αντιγραφα σε navigation units σε αυτοκινητα.

(ενας παθων και εγω)

εχουν κυκλοφορησει λιστες σε διαφορα ξενα forums με συμβατα recorders (εκτος pioneer) που ομως ειναι ελαχιστες μαρκες/μοντελα.

Αν το δικο σου στο παρελθον εκανε πετυχημενα αντιγραφα με verbatim 2,4x δεν χρειαζεται να το αλλαξεις (προφανως ειναι καταλληλο).

Οσον αφορα τα δισκακια ομως, δυστυχως πολλοι ειναι αυτοι (μεταξυ αλλων και εμου) που ψαχνουν (Αθηνα) verbatim 2,4x και δεν βρισκουν με αποτελεσμα να καταφευγουν σε αγορα απο εξωτερικο. Το κακο ειναι οτι πλεον κυκλοφορουν τα πιο πολλα σε 10αδες ή 20αδες κλπ., με αποτελεσμα να χρειαζεται να δαπανησεις ενα σεβαστο ποσό για αγορα απο εξωτερικο.

Δημοσ.

βρε μη σκας σου λέω άλλαξε το πρόγραμμα όταν θα έχεις όρεξη και θα είσαι μια χαρά :rolleyes: . Ούτε θέμα ταχύτητας εγγραφής είναι ούτε τίποτα.

Απλά θα αλλάξεις όπως έκανες στο imgburn το write mode σε user specified 1913760 και πας στο mode -> iso->επιλέγεις write

ΟΚ αλλά όπως είπα τώρα μου τελείωσαν τα δισκάκια και δεν μπορώ να συνεχίσω τα πειράματα.

Οπότε θα δω τι dvd θα βρω για να αγοράσω και βλέπουμε,

Thanks πάντως

Δημοσ.

Απλα χρειαζονται δυο πραγματα για πετυχημενα αντιγραφα.

1) το pioneer δεν εχει να κανει με την ταχυτητα εγγραφης, αλλα με τον τροπο που γραφει.

2) επισης η ταχυτητα 2,4Χ ειναι επιβεβλημενη με τα verbatin να κυριαρχουν σε αξιοπιστια /συμβατοτητα (κατα προτιμηση made in singapore , τα μεταγενεστερα made by india εχουν δεχτει κακες κριτικες)

Το θεμα που σε απασχολει εχει επεκταθει εκτος απο xbox backup και σε αλλες κατηγοριες, οπως για παραδειγμα αντιγραφα σε navigation units σε αυτοκινητα.

(ενας παθων και εγω)

εχουν κυκλοφορησει λιστες σε διαφορα ξενα forums με συμβατα recorders (εκτος pioneer) που ομως ειναι ελαχιστες μαρκες/μοντελα.

Αν το δικο σου στο παρελθον εκανε πετυχημενα αντιγραφα με verbatim 2,4x δεν χρειαζεται να το αλλαξεις (προφανως ειναι καταλληλο).

Οσον αφορα τα δισκακια ομως, δυστυχως πολλοι ειναι αυτοι (μεταξυ αλλων και εμου) που ψαχνουν (Αθηνα) verbatim 2,4x και δεν βρισκουν με αποτελεσμα να καταφευγουν σε αγορα απο εξωτερικο. Το κακο ειναι οτι πλεον κυκλοφορουν τα πιο πολλα σε 10αδες ή 20αδες κλπ., με αποτελεσμα να χρειαζεται να δαπανησεις ενα σεβαστο ποσό για αγορα απο εξωτερικο.

συγγνώμη αλλά δε χρειάζεσαι κάποιο συγκεκριμένο drive για να γράψεις τα δισκάκια.

Το pionneer που αναφέρεις είναι για να κάνεις dump τα δισκάκια στο σκληρό ( δηλαδή για να μπορέσεις να αντιγράψεις από αυθεντικό δισκάκι ).

Είναι πολύ πιο εύκολο απλά να κατεβάσεις το iso από τα γνωστά site.

Ούτε χρειάζεσαι τα verbatim με 2,4 ταχύτητα. Αυτά τα πέρναμε όταν ήταν πολύ πιο φθηνά από τα 8αρια.

Γενικά το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα απλό αντιγραφικό ( όποιο και αν είναι αυτό ) και δισκάκια dvd+r dl (όποια και αν είναι αυτά ).

εχω σταματήσει να αγοράζω verbatim εδώ και 3 χρόνια. Μια χαρά με έχουν βολέψει τα intenso και τα maxwell

Δημοσ.

φίλε δες αυτό εχω καψει απειρα παιχνιδια ετσι και ποτε δεν ειχα προβλημα

Δεν έχει κάτι καινούργιο φίλε μου. Ολα αυτά που κάνει στο βιντεο τα έχω κάνει κι εγώ.

Επίσης κι εγώ έχω κάψει τα πρώτα 50 games χωρίς κανένα πρόβλημα.

Από τότε που μου τελείωσαν τα δισκάκια και αγόρασα τα Verbatim 8x δεν μπόρεσα να γράψω τίποτα.

Δημοσ.
Το pionneer που αναφέρεις είναι για να κάνεις dump τα δισκάκια στο σκληρό ( δηλαδή για να μπορέσεις να αντιγράψεις από αυθεντικό δισκάκι ).

Λαθος κανεις.Samsung drive(συγκεκριμενα μοντελα) χρειαζεσαι για να κανεις αντιγραφα ασφαλειας απο αυθεντικο δισκακι.

Τα pioneer εχουν 100% επιτυχια με πολλες μαρκες DVD DL γι αυτο το προτεινουμε

Δημοσ.

συγγνώμη αλλά δε χρειάζεσαι κάποιο συγκεκριμένο drive για να γράψεις τα δισκάκια.

Ούτε χρειάζεσαι τα verbatim με 2,4 ταχύτητα. Αυτά τα πέρναμε όταν ήταν πολύ πιο φθηνά από τα 8αρια.

Γενικά το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα απλό αντιγραφικό ( όποιο και αν είναι αυτό ) και δισκάκια dvd+r dl (όποια και αν είναι αυτά ).

εχω σταματήσει να αγοράζω verbatim εδώ και 3 χρόνια. Μια χαρά με έχουν βολέψει τα intenso και τα maxwell

Δεν συμφωνω.

οσον αφορα το xbox αλλα και αλλες συσκευες οπως προανεφερα (συσκευες πλοηγησης αυτοκινητου) ισως ακομα και αλλες που δεν γνωριζω, εχουν γινει μεγαλες συζητησεις για τα pioneer.

Μολις φετος εγω ανακαλυψα οτι το recorder pioneer εχει την μεγαλυτερη συμβατοτητα. (υπαρχουν και καποιες αλλες ελαχιστες εξαιρεσεις οπως ειπα και πριν). μιλαμε ομως παντα για την εγγραφη και οχι το ριπαρισμα στο σκληρο.

Τα verbatim 8x, δεν ειναι οτι δεν κανουν σωστες εγγραφες. Απλα η συσκευη αναγνωσης υστερα δεν τα διαβαζει (τρεχει). (στο pc αντιθετως διαβαζονται)

Κανε ενα γρηγορο search με google να δεις ποσα ατομα στην ευρωπη ψαχνουν verbatim 2,4x για τους λογους που συζηταμε. και βρισκουν αληθεια καποια site οπου πουλουν packs με 10δες 25αδες κλπ και ψαχνουν τα φθηνοτερα οπου τα βρουν.

Μηπως αναφαιρεσαι γενικα σε εγγραφες dual layer ? γιατι εκει ειναι αλλο θεμα.

Εδω μιλαμε οτι το xbox (στην συγκεκριμενη περιπτωση) δεν μπορει να διαβασει τα 8χ κλπ., οχι το pc μας.

Φυσικα οσα λεω για το xbox δεν τα εχω δοκιμασει, (δεν εχω xbox) απλα τα εχω διαβασει επειδη τα βρηκα μπροστα μου ψαχνοντας να λυσω το δικο μου προβλημα με αντιγραφο ασφαλειας που αφορα μοναδα πλοηγησης.

Aν παρόλα αυτα μιλουσες και εσυ για πετυχημενα αντιγραφα xbox που εχεις κανει, πες του καημενου του saxon τι μαρκα δισκακια χρησιμοποιησες,(και τι ταχυτητα) μηπως καταφερει να κανει αντιγραφο.

Δημοσ.

Όχι efo355 με τα pioneer δεν μπορείς να κάνεις dump τα αυθεντικά παιχνιδια του 360 στο pc σου μόνο με καποια συγκεκριμένα samsung pc dvdrom drives παίρνοντας του καποιο συγκεκρημενο firmware.

Με άλλης μάρκας dvdrom drive απλά δεν μπορείς να κάνεις αυτό που λες.

Το να γράψεις όμως παιχνιδια 360 μπορείς να το κάνεις με οποιοδηποτε dvd-rw μπορεί να γράψει δισκάκια διπλής επίστρωσης(dvd+r dl 8.5gb)

Δημοσ.

Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά εγώ που γράφω παιχνίδια εδώ και 5 χρόνια στο xbox360 ( έχω αλλάξει 2 ) έχω γράψει και σε verbatim 2,4 και σε 8 και σε intenso και σε maxwell και σε πόσα άλλα και όλα παίζουν μια χαρά τί έχω το σουπερ xbox ;

Δημοσ.

Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά εγώ που γράφω παιχνίδια εδώ και 5 χρόνια στο xbox360 ( έχω αλλάξει 2 ) έχω γράψει και σε verbatim 2,4 και σε 8 και σε intenso και σε maxwell και σε πόσα άλλα και όλα παίζουν μια χαρά τί έχω το σουπερ xbox ;

Δεν αγοραζεις και ενα κρατικο λαχειο μερες που ειναι ? :lol:

Και υστερα σου λενε δεν υπαρχουν τυχεροι και ατυχοι (γαμω την γκαντεμια μου) :blink:

Υπαρχει περιπτωση παντως να ευθυνεται το recorder σου για αυτο, να εχεις πεσει σε καποιο που κανει σωστη δουλεια στους δισκους που ανεφερες.

εχω βρει μια λιστα με recorders που ειναι συμβατα για να κανουν αντιγραφα (δισκους με χαρτες) για τα εργοστασιακα (και άλλα) συστηματα πλοηγησης αυτοκινητου και απο οσο εχω διαβασει μερικα απο αυτα (π.χ, pioneer) κανουν και για αλλες δουλειες οπως για xbox για παραδειγμα. μηπως εχεις καποιο writer απο αυτα που παραθετω πιο κατω ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...