Προς το περιεχόμενο

Τι δισκάκια για Χbox360 αντίγραφα "ασφαλείας"?

saxon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι τώρα είχα εδώ και πολύ καιρό κάποια Dvd που δεν έγραφαν τίποτα επάνω και δούλευαν μια χαρά

με xp και xbox backup creator.

Τωρα έχω και Win7 και κρατημένα τα παλιά XP.

Το πρόβλημα είναι οτι τελείωσαν τα δισκάκια και πηγα να αγοράσω και βρήκα τα Verbatim DVD +R DL

Με κανένα συνδυασμό δεν κατάφερα να γράψω ένα παιχνίδι...

Ούτε με Win7 + imgburn, ούτε με xp και xbox backup creator...οτι και να δοκίμασα...βάζω το dvd στο xbox

και ενώ κάνει οτι διαβάζει στην αρχή...δεν κάνει τίποτα, ουτε μήνυμα λάθους δεν βγάζει.

Να αναφέρω οτι στο xbox backup creator δεν μου δίνει επιλογή για εγγραφή 2.4 αλλά από 4 και πάνω με αυτά τα dvd.

Αλλά και με abgx360+imgburner στα win7 με 2.4 ταχύτητα, πάλι καίει τα dvd χωρίς να παίζουν.

Καμιά βοήθεια; Φταίνε τα dvd η κάτι μου διαφεύγει;

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ta dvd σίγουρα δεν φταίνε.

Αντίθετα είναι οτι καλύτερο μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

Στο imgburn ορίζεις το layerbreak?

Όταν άλλαξες λειτουργικό δεν άλλαξες και recorder ε;

Προσωπικά με win 7 + imgburn + verbatim έχω 100% εγγραφές. Και εννοείται δίνει επιλογή για 2,4χ.

Δημοσ.

Ta dvd σίγουρα δεν φταίνε.

Αντίθετα είναι οτι καλύτερο μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

Στο imgburn ορίζεις το layerbreak?

Προσωπικά με win 7 + imgburn + verbatim έχω 100% εγγραφές. Και εννοείται δίνει επιλογή για 2,4χ.

Το Layerbreak το έχω user specified: 1913760

Το xbox έχει φλασαριστεί πριν δυο χρόνια. Μηπως έχει αλλαξει κάτι απο τότε; Δεν παρακολουθώ τα δρόμενα

Εχω βάλει καινούργιο dashboard version 2.0+ μήπως φταίει αυτό που δεν τα παίζει;

Δεν ξέρω, ψάχνω να βρω τι φταίει καίγοντας τσάμπα 5-6 δισκάκια τη μέρα :(

Δημοσ.

Οχι, στο ιδιο pc τα έχω και διαλέγω τι λειτουργικό θέλω να ξεκινήσει

Δημοσ.

Ποια παιχνίδια προσπαθείς να γράψεις;

Fable 3 / Assasins creed brotherhood / Need for speed hot pursuit και κάποια ακόμα, όλα θέλουν νέο custom firmware για να παίξουν. Το lt+ συγκεκριμένα.

Δημοσ.

Μπα όχι. Το bully είναι λογικά wave 2 όπως και το aitd4.

Κάτι άλλο παίζει.

Πέρασε μια βόλτα και απο το 360-gr.com μήπως κανένας έχει καμιά φαεινή ιδέα.

Τα περνάς απο abgx πρίν τα γράψεις; Τι autofix βάζεις να κάνει;

Δημοσ.

Τα περνάς απο abgx πρίν τα γράψεις; Τι autofix βάζεις να κάνει;

Τα περνάω και ολα δείχνουν ΟΚ

Στο autofix είναι μαρκαρισμένα ολα και το autofix threshold είναι στο level3

"Autofix if stealth passes but fails verification"

Πάντως ολα περνάνε με πράσινο στο cmd window

Δημοσ.

Τώρα δοκίμασα να βάλω το Imgburn στις default ρυθμίσεις (μήπςσ και είχα πειράξει κάτι)

και άλλαξα μόνο το layerbreak και ταχύτητα και η εγγραφή βγάζει πρόβλημα στο verification

Δοκιμάζω με απενεργοπιοιημένο το verify...και βλέπουμε

Δημοσ.

Μπα, επιμένει να καίει δισκάκια χωρίς αποτέλεσμα

Το write rate που είναι καρφωμένο στα 4χ παίζει ρόλο;

360y.jpg

Δημοσ.

Ποιό αντιγραφικό έχεις;

Υπάρχει περίπτωση να θέλει ανάλογους drivers κτλ;

Αν είναι sata, αφότου έβαλες τα win7 έβαλες τους sata ii drivers?

Μπορεί να μην έχει καμία σχέση.. μπορεί και να έχει..

Ναι καλό είναι να το έχεις στο 2,4χ

Install/Uninstall το imgburn.

Τα verbatim τουλάχιστον όσα έχουν περάσει απο τα χέρια μου, υποστηρίζουν κατηγορηματικά 2,4.

εδιτ: άκυρο οκ φαίνεται

Δημοσ.

Χμ κάπου εκεί είναι το πρόβλημα αλλά το περίεργο είναι οτι με τα παλιά δισκάκια έγραψα μερικά παιχνίδια

και στα win7. Απο τότε που πήρα αυτά τα dvd λες και δεν μπορούν να γράψουν σε ταχύτητα μικρότερη απο 4χ

αλλά δεν φαίνεται να έχει σχέση με το λειτουργικό.

Οπως είπα έχω και τα xp στο ίδιο pc και εκεί οταν ανοίγω το xbox backup creator δεν μου δίνει επιλογή εγγραφής 2.4

Το πρόβλημα το βρήκα και στα logs του imgburn:

W 14:30:10 Write Speed Miscompare! - Wanted: 3.324 KB/s (2,4x), Got: 5.540 KB/s (4x)

Δημοσ.

1) δεν κυκλοφορουν πλεον verbatim 2.4Χ (εκτος απο αγορα εξωτερικου) οποτε αυτα που ειναι 8Χ δεν μπορουν να γραψουν σε ταχυτητες κατω των 4Χ. ακομα κι αν δηλωσεις στο imageburn (ή οπου αλλου) ταχυτητα 2,4χ, αυτοματα θα επιλεγει η δυνατη χαμηλοτερη. (στη συγκεκριμενη περιπτωση το 4Χ)

δεν φταιει ουτε το λειτουργικο, ουτε τιποτε αλλο, ειναι καθαρα θεμα των δισκων.

2) το καλυτερα συμβατο αντιγραφικο ειναι το pioneer (υπαρχουν και λιστες μοντελων, αλλα στην πλειοψηφεια τους κανουν τα πιο πολλα pioneer). το κακο ειναι οτι δεν εισαγονται πλεον Ελλαδα και θα πρεπει ειτε να κοιταξεις για αγορα μεταχειρισμενου σε αγγελιες, ειτε αγορα νεου (σε US βρισκεις ευκολα, σε ευρωπη εχει πεσει ακριδα)

Δημοσ.

1)?? Πριν μια βδομάδα πήρα 2,4χ και δεν συνάντησα γενικά ακόμα κάποια να μην γράφουν οτι υποστηρίζουν 2,4. Θεσσαλονίκη αυτό.

2)Ναι και εγώ με το pioneer 215d είμαι ΥΠΕΡευχαριστημένος

Τουλάχιστον αν φταίει όντως αυτό να μην καίει ο φίλος τζάμπα dvd.

Η ταχύτητα εγγραφής είναι εμφανέστατα γραμμένη επάνω στο dvd. Θέλω να πιστεύω οτι την είχες προσέξει :P

Όπως και να'χει αν ισχύει αυτό που λέει ο warewolf δοκίμασε με tdk μετά. Και με αυτά έχω 9/10 καλές εγγραφές.

Δημοσ.

Μάλιστα...δηλαδή τα pioneer μπορούν και γράφουν σε ταχύτητα 2.4 τα συγκεκριμένα δισκάκια

η απλά και με ταχύτητα 4χ μπορούν και παίζουν...δεν το πολυκατάλαβα αυτό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...