Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το πορτάκι XBOX 360 Elite 120GB

lionheart75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Χρειάζομαι τα φώτα σας. :)

Έχω μια κονσόλα XBOX 360 Elite με 120άρη σκληρό ενός χρόνου. Η κονσόλα ουσιαστικά είναι αχρησιμοποίητη μιας και ζήτημα να έχω ολοκληρώσει 2 παιχνίδια σε αυτή.

Κυρίως ασχολούμαι με pc gaming αλλά και με το PS3 που έχω.

Η κονσόλα καθόταν καιρό αδούλευτη (μήνες για την ακρίβεια στο έπιπλο της τηλεόρασης). Χτές λοιπόν που έκατσα να ασχοληθώ μαζί της με το ALAN WAKE που αγόρασα πρόσφατα, διαπίστωσα το εξής πρόβλημα,

Είχα ξεχάσει μέσα το Gears of War 2 απο την τελευταία φορά που ασχολήθηκα μαζί της (πρό μηνών) και στην προσπάθειά μου να ανοίξω το πορτάκι να το βγάλω διαπίστωσα ότι το πορτάκι δεν αντιδρά με το πάτημα του κουμπιού. Έκανα πολλές προσπάθειες με άνοιγμα - κλείσιμο της κονσόλας αλλά είς μάτην.

Με τα XBOX 360 είμαι noobάς τελείως.

Είναι κρίμα γιατί όπως προείπα η κονσόλα είναι καινουργή και αδούλευτη.

Παρακαλώ τα φώτα σας γιατί το βλέπω να το πετάω και να παίρνω άλλο. :P

Επίσης πείτε μου αν μπορώ να την πάω κάπου να την φτιάξω με χαμηλό κόστος διαφορετικά δεν αξίζει...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)

Δημοσ.

Το xbox σου κραταει μουτρα επειδη νιωθει παραμελειμενο και στην ακρη.θελει να ασχολεισαι πιο συχνα μαζι του.

Δες πως θα βγαλεις το cd

Για το πως θα το επισκευασεις δεν ξερω να σου πω.

Δεν έχεις και άδικο. :lol:

Τελικά το άνοιξα χειροκίνητα με ένα συνδετήρα σύμφωνα με οδηγίες απο το site της microsoft και έβγαλα το παιχνίδι.

Πλέον δουλεύει κανονικά πρός έκπληξή μου. :blink:

Ανοίγει και κλείνει με το πάτημα του κουμπιού.

Δεν ξέρω αν κρατήσει έτσι για πάντα, πάντως δεν φαίνεται πλέον να έχει πρόβλημα.

Μάλλον είχε φάει σκάλωμα, ίσως επειδή είχα το παιχνίδι πολύ καιρό μέσα.

Thanks για την βοήθεια φίλε μου. :)

Δημοσ.

Αυτό είναι ένα από τα κλασικά προβλήματα Xbox παλιάς γενιάς. Κι έμενα μου το κάνει όποτε γουστάρει και μετά από 5-10 λεπτά στρώνει χωρίς προφανή λόγο.

Δημοσ.

Λόγος και βέβαια υπάρχει...κατά 99% ένας μικρός λαστιχένιος ιμάντας.

Αν ανοίξετε το drive και κοιτάξετε μέσα θα τον δείτε..

Είπα και πριν κατά 99% έτσι..

Σε samsung drive πάντως τα έφτυνε σχετικά γρήγορα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...