glad1at0re Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Αγόρασα πρόσφατα αυτή την TV (Samsung UE46C6000 LED TV 46''). Η ερώτηση μου είναι η εξής: Αν κατεβάσω ταινία ποιότητας blu-ray και την παρακολουθήσω με USB stick στη συγκεκριμένη TV, θα παίζει στην αντίστοιχη ποιότητα ή χειρότερη; Ρωτάω γιατί θέλω να αγοράσω home theater set και προβληματίζομαι για το αν χρειάζομαι blu ray player ή ένα φτηνότερο (χωρίς blu-ray) θα μου είναι αρκετό. Ευχαριστώ και καλές γιορτές!
chios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 ανάλογα την ποιότητα της ταινίας που θα του βάλεις έτσι θα παίζει.
nos1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Εφοσον η τηλεόρασή σου υποστηρίζει αναπαραγωγη αρχείων mkv απο τη usb,ναι η ποιότητα θα πλησιάζει η και θα είναι εφάμιλλη μιας ταινίας Blu-Ray.Βέβαια είναι και θέμα κωδικοποιησης,απλά να ξέρεις οτι μια ταινία 1080p κατά μεσο όρο αγγίζει η και ξεπερνάει τα 10gb.
kostas_dr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Έβαλα το Inception σε ποιότητα 1080p και η εικόνα ήταν καταπληκτική! Βεβαίως έχει απόλυτο δίκιο ο nos1 όταν επισημαίνει ότι τα αρχεία αυτά είναι θηριώδη!!! 10gb είναι τεράστιος όγκος δεδομένων. Πάντως για μένα αξίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.