Προς το περιεχόμενο

Lucky Luke

Athanasios2104

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=Th_92SxHCcc&feature=player_embedded

"Ο άνθρωπος που πυροβολεί πιο γρήγορα κι από τη σκιά του καταφθάνει στη μεγάλη οθόνη! Ο ένας και μοναδικός Λούκυ Λουκ (Ζαν Ντιζαρντέν), πάντα με τη συνοδεία του πιστού τετράποδου συντρόφου του, Ντόλι, θα επιστρέψει στην πόλη των παιδικών του χρόνων, όπου θα συναντήσει τον Μπίλι Δε Κιντ (Μικαέλ Γιουν), την Καλάμιτι Τζέιν (Σιλβί Τεστί), τον Πατ Πόκερ (Ντανιέλ Πρεβόστ), τον Τζέσι Τζέιμς (Μελβίλ Πουπό) και τη Μπελ (Αλεξαντρά Λαμί). Μία απίστευτη κωμωδία γουέστερν - φόρος τιμής στην αριστουργηματική ομώνυμη σειρά κόμιξ των Μορίς και Γκοσινί." (source)

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

Νομίζω ότι η γαλλική γλώσσα/προφορά θα πάει γάντι σε αυτήν την κωμωδία και ελπίζω η όλη ταινία να είναι διασκεδαστική! :D

Δημοσ.

Επειδή γαλλική γλώσσα και κωμωδία της προκοπής δεν υπάρχει , ας ελπίσουμε σε κάτι ανθρώπινο

Louis de Funès.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δυστυχώς η ταινία ήταν μετριότατη έως αδιάφορη. Ο μόνος λογως που με κράτησε ως το τέλος και γενικά που ασχολήθηκα ήταν ο Michaël Youn (η αλλιώς Fatal Bazooka) που τον ξέρω σαν κωμικό hip hoper. Κάτι σαν τα ημισκουμπρια αλλά πολύ πιο κάφρος.Κάνει τον Billy the Kid. Ήταν κάλος στην υποκριτική του τελικά και δείχνει να το έχει, αλλά οκ.

Η ταινία γενικά, όπως είπα και πριν αδιάφορη, χωρίς Νταλτον, χωρίς ραντανπλαν και το άλογο με αντρική φωνή. Δεν ξέρω αν θα γίνει και συνέχεια γιατί σε αυτήν βλέπουμε πως το ξεκίνημα του γνωστού μας καουμπόι που θα καταλήξει να γυρνά ως μοναχικός καβαλάρης...

Κρίμα γιατί σαν παραγωγή ήταν πολύ καλό (για ευρωπαϊκό κινηματογράφο)

IMDB 4,6/10 nuff said

Δημοσ.

Ο Ντεφινες δεν ηταν αστειος,ηταν γελοιος.Και εκανε συνεχως τους ιδιους καραγκιοζιστικους μορφασμους και μανερισμους.

Δημοσ.

Με την ίδια λογική είναι γελοίος ο μέγας Βέγγος, o Jerry Lewis, οι Stan Laurel και Oliver Hardy (Χοντρός Λιγνός), και μοναδικός Jim Carey. Σεβαστό να μην σου αρέσει αλλά όχι και γελοίος o Luis de Funes.Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Φιλικά πάντα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...