Προς το περιεχόμενο

Pay Money For Website

Anti-WQZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Θα ήθελα να μάθω μερικές πληροφορίες που ίσως μου φανούν χρήσιμες..

Υπάρχει κάποια ιστοσελίδα την οποια με κάθε click που γίνετε στο WebSite μου να μου δίνει κάποιο ποσοστό χρημάτων? διότι όσο ήξερα για αυτό ήταν το Google Adsense και έκανα μια αίτηση εδώ και κάτι μήνες και ακόμα δεν μου έχει εγκριθεί...

Και άμα επειδή γνωρίζετε κάποιες άλλες καλύτερες μεθόδους που μπορούμε να βγάλουμε ένα χαρτζιλίκι!

Δημοσ.

Τι εννοείς δεν σου έχει εγκριθεί το Adsense; Κάνεις την αίτηση, σου στέλνουν με ταχυδρομείο τον κωδικό, τον περνάς και είσαι έτοιμος...

Αν έχεις πραγματικά επισκεψιμότητα, η καλύτερη διαφήμιση είναι η άμεση. Βρίσκεις γνωστούς με εταιρίες και τους ψήνεις.

Αν δεν έχεις και τόσο επισκεψιμότητα, φρόντισε καλύτερα να ανέβει πρώτα το site σου (βάσει περιεχομένου) και μετά είναι πιο εύκολο. Βάλε επίσης κάποια κατηγορία Partners, Φιλικές ιστοσελίδες κλπ και αντάλλαξε banners και links με άλλα site δωρεάν. Ονομάζεται exchange links και θα σε βοηθήσει να ανέβεις και στο google και να μπορείς να πεις πχ σε κάποιον ότι μπαινουν 50-100 ατόμα καθημερινά οπότε αξίζει μια διαφήμιση.

Δημοσ.

Άσχετος πάντως από διαφορα Exchange links υπάρχει άλλη λύση γιατί θα είναι όσο νάνε νέα η σελίδα!

Ορίστε το μήνυμα από την Google Adsense :

Και το δοκίμασα κιόλας 3 Accounts και τα ίδια!

>
Μη Ενεργός Λογαριασμός
Δεν υπάρχει ενεργός λογαριασμός AdSense για αυτόν τον κωδικό σύνδεσης καθώς η  αίτησή σας δεν έχει ακόμη εγκριθεί. 
Θα εξετάσουμε την αίτησή σας εντός μιας εβδομάδας από την  ημερομηνία αίτησης και θα σας απαντήσουμε με  ηλ. μήνυμα. Μόλις εγκριθείτε για συμμετοχή στο AdSense, θα μπορέσετε  να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και να ξεκινήσετε. 

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...