Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Σβηστηκε το θεμα ενος συμφορουμιτη χωρις λογο. Και τιμη εγραφε και μαρκα και 3.5'' και εξωτερικος και καταστημα. Τα ελεγε ολα στον τιτλο. (αν ειναι σωστη η τιμη δεν το επιβεβαιωνω-δεν γνωριζω) Ανοιγω νεο θεμα λοιπον αφου ΕΙΝΑΙ προσφορα συμφωνα με τον ανταγωνισμο. (ειναι η απαντηση που εγραψα στο αλλο θεμα αλλα την εφαγε το σκοταδι) " Τι να πεις? Πλακα εχουμε μου φαινεται...1) Ποιο μοντελο 2)Ποιο Saturn απο ολα 3) Αν ειναι πιο φθηνο απο τον ανταγωνισμο 4) Προσφορα στα 2tb με 103 ευρω και λογικα θα ναι usb 2.0 δεν ειναι προσφορα Αυτος θα ειναι λογικα Και ειναι μια χαρα προσφορα αφου κοιταξτε ποσο λεει ο τσιγκουνης (απο 109 ενας στην Ελλαδα και οι υπολοιποι 119-137) http://www.skroutz.g...esktop-2TB.html Μερικες φορες καλο ειναι να μην ειναι ολα τελειως μασημενα, Θα αχρηστευτουν τα δοντια σας και τα ουλα σας με τους πουρεδες/κρεμες. "
kamui Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 χαχαχα 3 το γράψαμε αυτά είναι. Κάποιος ας σβήσει 2 από τα 3
35apontos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Καμια φορά οι mods είναι εξυπνώτεροι από μας και ας μην τους φαίνεται... Φταίω γιατί δεν έψαξα αρκούντως,το θεώρησα καλή προσφορά και πάνω στη φούρια μου (κικιρίκουυυυ). Καλά κάνανε και το σβήσανε...
Genatos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Ειναι ηδη? Δηλαδη να παω να τσιμπησω εναν γιατι καιγομαι?? Εχω το Wire στην αναμονη και δεν ξερω που να το βαλω...
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Καμια φορά οι mods είναι εξυπνώτεροι από μας και ας μην τους φαίνεται... Φταίω γιατί δεν έψαξα αρκούντως,το θεώρησα καλή προσφορά και πάνω στη φούρια μου (κικιρίκουυυυ). Καλά κάνανε και το σβήσανε... Βρε καλα εκαναν τελικα. Δεν ειχα δει το αρχικο του Innersense. Απλα ολοι αρχισαν να σου την λενε οτι δεν λες μπλα μπλα στο μηνυμα σου ενω ο,τι χρειαζοταν το ειχες στον τιτλο. Αλλος σου εδινε λινκ για τους ορους νεου θεματος (πληρη στοιχεια κλπ) αλλος ελεγε οτι δεν ειναι προσφορα.. Κανεις δεν ειπε οτι υπηρχε ηδη θεμα. Εκει κολανε οσα λεω στο #1. Νομιζα οτι στο εσβησαν λογω των σχολιων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.