NickTG Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ ας πούμε δεν θα έπαιρνα το Wii επειδή θα μπορώ να παίζω μόνο τέννις μπόουλινγκ κ.λ.π. Προφανώς δεν έχεις ιδέα τι παιχνίδια έχει το Wii.
nyne Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 εγω που ειχα και το πουλησα μπορω να σας πω οτι τα ποιο πολλα ειναι μαπα,για παιδακια...Υπαρχουν βεβαια και ελαχιστες λαμπρες εξαιρεσεις.
originalhoyas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Προφανώς δεν έχεις ιδέα τι παιχνίδια έχει το Wii. Μη μου το λες .Σε λίγο θα μας πεις ότι είναι και η καλύτερη κονσόλα
NickTG Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μη μου το λες .Σε λίγο θα μας πεις ότι είναι και η καλύτερη κονσόλα Δεν υπάρχει καλύτερη κονσόλα. Ανάλογα τα παιχνίδια που θέλει κάποιος, αν μπορεί να πάρει μόνο μία, θα προτιμήσει άλλη.
NickTG Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Ούτε εγώ έχω, μπορείς να μας πεις; Όχι, βαριέμαι. Προφανώς όμως δεν έχει μόνο τέννις, μπόουλινγκ κ.λ.π.
lefta_yparxoun Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 όποιος θέλει παιχνίδια για το wii μπορεί να δει εδώ wiitdb.com τι υπάρχει πάντως διαφωνώ, έχω και τα δύο (wii & ps3 εννοώ) και το καθένα έχει τη χάρη του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.