marjel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Link φαντάζομαι ότι είναι καλή τιμούλα ...
phanispal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Το θέμα είναι αν αξίζει σαν προϊόν νομίζω..
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Χθες ελεγα να το χτυπησω, αλλα υπηρχε μονο για παραλαβη απο το MEGA Κωτσ. αεροδρομιο και δεν γινοταν παραδοση στο χωρο σου. Σημερα δεν υπαρχει επιλογη να παραλαβεις ουτε καν απο το αεροδρομιο, και γινεται μονο με χρηματοδοτηση (για πολλα γελια δλδ)
marjel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Χθες ελεγα να το χτυπησω, αλλα υπηρχε μονο για παραλαβη απο το MEGA Κωτσ. αεροδρομιο και δεν γινοταν παραδοση στο χωρο σου. Σημερα δεν υπαρχει επιλογη να παραλαβεις ουτε καν απο το αεροδρομιο, και γινεται μονο με χρηματοδοτηση (για πολλα γελια δλδ) το είδα και εγώ που πήγα να το κάνω Check out ότι είναι μόνο με χρηματοδότηση και σκέφτομαι να τούς πάρω ένα τηλ.(6 δόσεις (6 x 5,00 € Σύνολο: 30,00 €) & οι τόκοι χάρισμα.) τώρα το άμα αξίζει δεν έχω ιδέα , απλά για την τιμή του αν βγάλεις άκρη με τον KOTSO... είναι καλά...
marjel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Πήρα τηλ και ...... Το κάνεις δανειοδότηση 6 δόσεις (6 x 5,00 € Σύνολο: 30,00 €) & οι τόκοι χάρισμα. Περιμένεις να εγκριθεί .. Πας το παίρνεις , δίνεις τα 30 και τέλος ... Ρώτησα αν δίνεις κάτι παραπάνω για την δανειοδότηση και μου είπε ότι από το ίντερνετ δεν υπάρχουν extra χρεώσεις..
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Πήρα τηλ και ...... Το κάνεις δανειοδότηση 6 δόσεις (6 x 5,00 € Σύνολο: 30,00 €) & οι τόκοι χάρισμα. Περιμένεις να εγκριθεί .. Πας το παίρνεις , δίνεις τα 30 και τέλος ... Ρώτησα αν δίνεις κάτι παραπάνω για την δανειοδότηση και μου είπε ότι από το ίντερνετ δεν υπάρχουν extra χρεώσεις.. Απο που θα το παρεις αφου δεν υπαρχει πουθενα λεμε; Χθες υπηρχε μονο αεροδρομιο. Κανεις ολη τη μανουβρα και περιμεεεεεενεις... (εγω αυτο καταλαβαινω -Επιπλεον: Δεν σε "φορτωνουν" με πιστωτικη; Τι αλλο σημαινει το "δανειοδοτηση"; )
iceman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Γαμώτο και εγώ το πήρα την προηγούμενη εβδομάδα 46 ευρώ από ημερήσια προσφορά electroworld .... ασε που δεν λέει και τιποτα .. για παιδάκια είναι, αν δε έχεις και wii τελείως χαμένα λεφτά!
Genatos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Γαμώτο και εγώ το πήρα την προηγούμενη εβδομάδα 46 ευρώ από ημερήσια προσφορά electroworld .... ασε που δεν λέει και τιποτα .. για παιδάκια είναι, αν δε έχεις και wii τελείως χαμένα λεφτά! Ακριβως, οποιος εχει και Wii δεν χανει και τιποτα... Αλλωστε τα παιχνιδια που το υποστηριζουν ειναι κατι παραπανω απο φτωχα...
yiannis2002s Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μονο μεσω δανειοδοτησης το δινει, και δεν αξιζει ο κοπος για 30 ευρω.... Γελοια αγορα και πρεπει να τους πας ενα σωρο χαρτια...Ωστε να σου κανουν το φακέλωμα...
originalhoyas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Ακριβως, οποιος εχει και Wii δεν χανει και τιποτα... Αλλωστε τα παιχνιδια που το υποστηριζουν ειναι κατι παραπανω απο φτωχα... Δηλαδή είναι της πλάκας το RS4 ή το Heavy Rain ας πούμε;Δηλαδή το Wii τι παιχνίδια έχει;
Genatos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δηλαδή είναι της πλάκας το RS4 ή το Heavy Rain ας πούμε;Δηλαδή το Wii τι παιχνίδια έχει; Και τα 2 ειναι πολυ καλα παιχνιδια ομως προσωπικα τα εχω παιξει και χωρις move στο ps3 που εχω... Μιλαω για τα παιχνιδια που βρηκαν για το move και αυτα ειναι φτωχα (και οχι της πλακας, οπως γραφεις). Simple as that
originalhoyas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Ναι, αλλά το ένα κυκλοφορεί κάτι χρόνια και το άλλο λίγους μήνες. Κάντε λίγο υπομονή. Εξάλλου δεν είναι καθόλου ασήμαντο να αλλάζει το gameplay και από παιχνίδια που παίζονται και χωρίς το move. Είναι μια επιλογή επιπλέον. Εγώ ας πούμε δεν θα έπαιρνα το Wii επειδή θα μπορώ να παίζω μόνο τέννις μπόουλινγκ κ.λ.π.
basilis5 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 re4 με move δεν ειναι καλο. ειναι πολυ αργο,πολυ μικρη ακριβεια, καταργειται εντελως το δεξι αναλογικο και δεν υποστηριζονται τα αξεσουαρ με οπλο
Genatos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Ναι, αλλά το ένα κυκλοφορεί κάτι χρόνια και το άλλο λίγους μήνες. Κάντε λίγο υπομονή. Εξάλλου δεν είναι καθόλου ασήμαντο να αλλάζει το gameplay και από παιχνίδια που παίζονται και χωρίς το move. Είναι μια επιλογή επιπλέον. Εγώ ας πούμε δεν θα έπαιρνα το Wii επειδή θα μπορώ να παίζω μόνο τέννις μπόουλινγκ κ.λ.π. Συμφωνω οτι ειναι καινουργιο ακομα, απλα πιστευω οτι σε αυτον τον τομεα δεν μπορει να μιλησει αυτο το ειδος χειρισμου στον hardcore παικτη... Αναμενω το Κillzone 3 με move που αποτελει κομβικο σημειο για μενα.
k_dinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 το λινκ εμφανιζει τιμη 49... http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10076461&cmicc=skroutz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.