The__Blade Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 παιδιά είναι αυτό που σας λέω, σίγουρα. είναι προσθήκη στους νέους driver της AMD , δεν θυμάμαι από ποιόν driver και μετά το κάνανε... μπορεί να ξυπνάει όταν ανόιγεις καμιά σελίδα με flash ή κάτι άλλο...
nemesiskp Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Τι ειναι το Crossfire Aplications Profiles; Μαλλον εχει δικιο ο Blade γιατι τωρα που τον ανοιξα ητανε απενεργοποιημενη.Με το που εβαλα ενα video στο youtube τσουπ,καλα ξυπνητουρια και μετα παλι νανακια.
StDumas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Παιδες εγω εχω 1 ΑΤΙ OEM 4850 και αλλη μια sapphire 4830.Στην 1η pci exp. εχω βαλει την 4830 και στην 2η την 4850.Το προβλημα ειναι οτι κανενα προγραμμα δεν αναγνωριζει 2 καρτες γραφικων (ουτε το BOINC που τρεχω εφαρμογες με την καρτα γραφικων) ουτε το CCC δεν μου εμφανιζει επιλογη να ενεργοποιησω crossfire ενω στο crossfire diagnostics του ccc λεει οτι the crossfire internal bridge is not properly connected...both bridge interconnects must be attached.Tο GPUZ βλεπει 2 καρτες γραφικων αλλα crossfire disabled.Εγω εχω 1 καλωδιο και παρηγγειλα 2ο.Πιο παλια που τις ειχα αναποδα τοποθετημενες λειτουργουσε το crossfire κανονικα.Τωρα ειτε αναποδα ειτε ετσι οπως σας λεω οτι τις εχω δεν βλεπω αποτελεσμα.Παιζει ρολο που ειχα αλλη mobo παλια?ειχα την dfi lp jr 790gx-m2rs ενω τωρα εχω την gigabyte ma790x-ud3p.
nemesiskp Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Για κατσε να σου ερθει και το δευτερο και βλεπεις.
StDumas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Χμμμ ναι το σκεφτεικα και εγω αυτο απλα επειδη θα ερθει σε κανα μηνα(το πειρα απο ebay γιατι εδω δεν εβρισκα πουθενα) ελεγα μιπως ξερει κανεις κατι παραπανω....
nemesiskp Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 1 μηνα;πφφφ.Δεν βαζεις καμια αγγελια ζητησης εδω μεσα μπας και βρεις κανεναν.Τοσοι εχουμε ατι ολο και καποιος θα βρεθει που δεν θα τον χρειαζεται.
nemesiskp Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια θελω να παιξω ενα παιχνιδι με μια καρτα.Οταν λοιπον κανω disable το crossfire x απο το ccc της ati,αναβοσβηνει η οθονη και τα windows πετανε οτι παρουσιασε προβλημα η μια καρτα.Απενεργοποιητε κανονικα το crossfire,αλλα ειναι λογικο;Θελω να πω παθαινει τιποτα η δευτερη καρτα(καποια ζημια; ) αν το κανω αυτο αρκετα συχνα οταν παιζω αυτο το παιχνιδι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.