Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για crossfire

nemesiskp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι αυτο;

Για αισθητικούς λόγους. Επίσης αυτή που έχω έχει ξεκλείδωτο BIOS για OC.

Δεν θα ήθελα να πάρω μία άλλη με διαφορετικό παρόλο που δεν θα κάνω OC.

Εδώ έχουμε ψυχολογικούς λόγους. :lol:

Edit:

Αν έβρισκα μία σαν τη δικιά μου με κάνα 150άρι...

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για αισθητικούς λόγους.

Καλα αμα εχεις reference ιδιες ειναι απο τα πλαγια που τις βλεπει το ματι.Μονο το απο κατω αλλαζει το οποιο δεν φαινετε.Και εγω στην αρχη ιδια ηθελα αλλα μετα λεω δεν μαμιετε.

Επίσης αυτή που έχω έχει ξεκλείδωτο BIOS για OC.

Δεν θα ήθελα να πάρω μία άλλη με διαφορετικό παρόλο που δεν θα κάνω OC.

Εδώ έχουμε ψυχολογικούς λόγους. :lol:

Edit:

Αν έβρισκα μία σαν τη δικιά μου με κάνα 150άρι...

Για αυτα παω πασο. B)

Δημοσ.

Αμα την βαλω στην αλλην δεν θα στελνει σημα;

Για καλυτερες επιδοσεις λογω καλυτερου bandwidth.Νομιζω ( χωρις να ειμαι σιγουρος) οτι παιζει και να μην δινει καθολου σημα αν το βαλεις στην αλλη.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια την τσιμπησα την καρτουλα(αν και αργησα λιγο).Τελικα ειναι αυτη,αλλα δεν με πηραζει μιας και παιζει μια χαρα.Το μονο θεμα που εχω ειναι οτι ενω στα παιχνιδια(Bench δεν εχω τρεξει ακομα) εχω δει διαφορα στις επιδοσεις,καμια φορα σταματαει να την αναγνωριζει το CCC της ατι και το msi afterburner.Για την ακριβεια το CCC την βρισκει κανονικα,απλα οταν την επιλεγω ολες οι μετρησεις(θερμοκρασια,clock) ειναι μιδενισμενες και δεν μπορω να τις αλλαξω τις στροφες του ανεμιστηρα της.Το afterburner παλι εχω παρατηρησει οτι οταν δεν την αναγνωριζει,δεν μπορω επισης να αλλαξω τις στροφες του ανεμιστηρα της και τον δειχνει στο 25%.Δηλαδη πχ βαζω 40 τα 100 και στις δυο και ενω στην μια ανεβαζει στροφες στην αλλην δειχνει οσο εχει normal(25%).Το ολο αυτο προβλημα σταματαει οταν μπαινω σε ενα παιχνιδι.

Αναλυτικα:εχω πχ βαλει τον ανεμιστηρα και στις δυο καρτες στο 40% αλλα αυτο ανεβαζει μονο στην πρωτη.Με το που μπαινω στο παιχνιδι ανεβαζει και η δευτερη και ολα ειναι μια χαρα.Το οτι δουλευει η καρτα το εχω καταλαβει γιατι εκτος της αυξησης των επειδοσεων στα παιχνιδια,το βλεπω και στο διαγραμμα χρησης του afterburner.Το ιδιο και με τον ανεμιστηρα.Με το που μπαινω στο παιχνιδι το διαγραμμα τον δειχνει να εχει ανεβει στα ποσοστα που το εχω ρυθμισει.

Ενταξει δεν ειναι σοβαρο προβλημα μιας και η καρτα παιζει.Εγω πιστευω ειναι καποιο κολλημα.(του driver ισως; )Εσεις τι λετε;Σορρυ αν σας κουρασα. :-)

Δημοσ.

Στα παιχνιδια παιζει ομως μια χαρα δεν νομιζω να εχει προβλημα το bridge.Εξαλλου δεν εχω αλλον για η sapphire εδινε εναν μακρυ,ενω οι καρτες ειναι κολλητες μεταξυ τους και δεν μπαινει με τπτ.

Δημοσ.

Τι εννοεις αλλο ccc;Πριν την βαλω εκανα απεγκατασταση τους drivers(με τον γνωστο τροπο:απεγκατασταση->safe mode->driver sweeper),την εβαλα και εγκατεστησα τους 11,1 που ειχα και πριν.

Edit:Τωρα που μιλαμε την αναγνωριζει κανονικα. :P

Edit2:Γενικα παρατηρω οτι τα προγραμματα την αναγνωριζουν οταν αυτη "ζοριζεται".Δηλαδη οπως προειπα σε καποιο παιχνιδι ή -οπως μολις παρατηρησα- οταν ανοιγω το gpuz,το οποιο τις ανγνωριζει κανονικα και τις δυο.

Δημοσ.

Οποτε λες να το αφησω ετσι;Σε idle δεν με νοιαζει που δεν ανεβαζει στροφες ο ανεμιστηρας,απλα ειπα να ρωτησω.Σε καμια εβδομαδα θα εχω στα χερια μου εναν ιδιο(κοντο) connector,οποτε θα δοκιμασω και με τους δυο ή και μονο του.Εγω συνεχιζω να πιστευω οτι ειναι καποιο κολλημα των win ή του driver.Αν καποιος αλλος εχει να προτεινει τιποτα εδω ειμαστε. :-)

Δημοσ.

έλα παίδες δεν είναι πρόβλημα αυτό. Είναι το λεγόμενο ulps Ultra low power state. δηλαδή όταν είσαι idle η δεύτερη κάρτα κλείνει τελέιως, μηδενίζει πως να το πούμε. οπότε δεν τραβάει καθόλου ρεύμα σχεδόν αλλά δεν μπορείς να την πειράξεις σε τίποτα! έχεις όμως κατανάλλωση ίση με μία 6850 σε idle :)

Δημοσ.

έλα παίδες δεν είναι πρόβλημα αυτό. Είναι το λεγόμενο ulps Ultra low power state. δηλαδή όταν είσαι idle η δεύτερη κάρτα κλείνει τελέιως, μηδενίζει πως να το πούμε. οπότε δεν τραβάει καθόλου ρεύμα σχεδόν αλλά δεν μπορείς να την πειράξεις σε τίποτα! έχεις όμως κατανάλλωση ίση με μία 6850 σε idle :)

Α δηλαδη μπαινει σε stand by κατα καποιον τροπο.Καλο αυτο

Δημοσ.

Παντως λογικο φαινεται.

Ερωτηση:Πες οτι ειναι σε stand by.Τι την κανει να "ξυπνησει" και να αναγνωριζεται κανονικα απο το ccc και απο το afterburner(δηλαδη να μπορω να πηραξω τον ανεμιστηρα της κτλ)τωρα που ειμαι στο ιντερνετ και απλα σερφαρω;Πχ τωρα οπως ειπα και πριν μπορω να την πειραξω κανονικα.Σε 10 λεπτα(πχ) μπορει να μην μπορω παλι.Και παει λεγωντας.Δηλαδη την βλεπω να "ξυπναει" σιγουρα οταν τρεχω καποιο game,οταν ανοιγω το gpuz και σε τυχαιες στιγμες.

Δημοσ.

Παντως λογικο φαινεται.

Ερωτηση:Πες οτι ειναι σε stand by.Τι την κανει να "ξυπνησει" και να αναγνωριζεται κανονικα απο το ccc και απο το afterburner(δηλαδη να μπορω να πηραξω τον ανεμιστηρα της κτλ)τωρα που ειμαι στο ιντερνετ και απλα σερφαρω;Πχ τωρα οπως ειπα και πριν μπορω να την πειραξω κανονικα.Σε 10 λεπτα(πχ) μπορει να μην μπορω παλι.Και παει λεγωντας.Δηλαδη την βλεπω να "ξυπναει" σιγουρα οταν τρεχω καποιο game,οταν ανοιγω το gpuz και σε τυχαιες στιγμες.

Παιζει να ειναι και αυτο που λεει ο The_Blade.Το ιδιο γινεται και σε 5970,σε idle δλδ απενεργοποιει τον ενα πυρηνα.Αφου ομως λες οτι "ξυπνει" και σε τυχαιες στιγμες μαλλον driver μου κανει.Crossfire Aplications Profiles ή καπως ετσι τελος παντων πρεπει να λεγεται,εχεις βαλει?Η αληθεια παντως ειναι οτι ειχα ακουσει κατι θεματακια με cf στην σειρα 5χχχ,παρομοια με αυτο που περιγραφεις αλλα ο lionheart μου ειχε πει οτι δουλευουν ολα ρολοι,2 5850 εχει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...