Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για crossfire

nemesiskp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καμμία, απλά κατά καιρούς και σε διαφορετικά συστήματα έχουν παρατηρηθεί πότε μειωμένες

και πότε αυξημένες επιδόσεις με μία ή δύο γέφυρες, αν και οι διαφορές είναι μικρές.

αν έχεις προβλήματα ή χαμηλές επιδόσεις με δύο, άσε μία και το αντίστροφο.

Δημοσ.

Ποια η διαφορα να βαλεις τον εναν ή τους δυο;

Μια ειναι υπεραρκετη.Απλα η AMD λεει οτι σε μητρικες με 2χ8 βελτιωνει λιγο ακομα αν βαλεις δυο crossfire bridge.Μιλαμε για διαφορες αναξιες λογου.Απλα κουβεντα να γινεται.Με μια παντως εισαι κομπλε.

Δημοσ.

Μια ειναι υπεραρκετη.Απλα η AMD λεει οτι σε μητρικες με 2χ8 βελτιωνει λιγο ακομα αν βαλεις δυο crossfire bridge.Μιλαμε για διαφορες αναξιες λογου.Απλα κουβεντα να γινεται.Με μια παντως εισαι κομπλε.

όπως τα λέει ο φίλος απο πάνω.το "σωστό" είναι ένα bridge.η δεύτερη υποδοχή για bridge πάνω στη κάρτα είναι για υποστήριξη trifire.

Δημοσ.

Για μην τρελαθείς στο τέλος θα βάλεις το ένα θα τρέξεις 3d mark θα καταγράψεις τα score μετά θα βάλεις και τον δεύτερο και θα τρέξεις πάλι 3d mark και όποιος συνδυασμούς σου φέρει καλύτερα αποτελέσματα αυτόν θα κρατήσεις

Δημοσ.

Καλα και διαφορα να εχει δεν νομιζω να ειναι κατι αξιολογο.Θα δοκιμασω και βλεπουμε.Αντε λιγο υπομονη να μαζεψω αλλα 40 ευρω και την τσιπμησα. :D

Δημοσ.

Αν έβρισκα κάποια ASUS EAH5870 σαν την δικιά μου θα την πέταγα και εγώ πάνω για χαβαλέ.

Απλά το θέμα μου είναι ότι θέλω να είναι ακριβώς ίδιες. :)

Δημοσ.

Απλά το θέμα μου είναι ότι θέλω να είναι ακριβώς ίδιες. :)

Γιατι αυτο;

Οχι,σε αυτη που ειναι στο πρωτο Pci φυσικα.

Αμα την βαλω στην αλλην δεν θα στελνει σημα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...