nemesiskp Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Εχω εναν απο την gigabyte που εχω ηδη και θα μου δωσει και το παιδι αλλον εναν μαζι με την δικη του.
nemesiskp Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Ποια η διαφορα να βαλεις τον εναν ή τους δυο;
juno12 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 καμμία, απλά κατά καιρούς και σε διαφορετικά συστήματα έχουν παρατηρηθεί πότε μειωμένες και πότε αυξημένες επιδόσεις με μία ή δύο γέφυρες, αν και οι διαφορές είναι μικρές. αν έχεις προβλήματα ή χαμηλές επιδόσεις με δύο, άσε μία και το αντίστροφο.
LouCi4er Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Ποια η διαφορα να βαλεις τον εναν ή τους δυο; Μια ειναι υπεραρκετη.Απλα η AMD λεει οτι σε μητρικες με 2χ8 βελτιωνει λιγο ακομα αν βαλεις δυο crossfire bridge.Μιλαμε για διαφορες αναξιες λογου.Απλα κουβεντα να γινεται.Με μια παντως εισαι κομπλε.
mandal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μια ειναι υπεραρκετη.Απλα η AMD λεει οτι σε μητρικες με 2χ8 βελτιωνει λιγο ακομα αν βαλεις δυο crossfire bridge.Μιλαμε για διαφορες αναξιες λογου.Απλα κουβεντα να γινεται.Με μια παντως εισαι κομπλε. όπως τα λέει ο φίλος απο πάνω.το "σωστό" είναι ένα bridge.η δεύτερη υποδοχή για bridge πάνω στη κάρτα είναι για υποστήριξη trifire.
nemesiskp Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Την οθονη την συνδεω σε οποιαδηποτε καρτα;
Heatspreader Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Εγώ θα έβαζα και τα δύο πάντως για αισθητικούς και ψυχολογικούς λόγους.
rafail1994 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Για μην τρελαθείς στο τέλος θα βάλεις το ένα θα τρέξεις 3d mark θα καταγράψεις τα score μετά θα βάλεις και τον δεύτερο και θα τρέξεις πάλι 3d mark και όποιος συνδυασμούς σου φέρει καλύτερα αποτελέσματα αυτόν θα κρατήσεις
nemesiskp Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Καλα και διαφορα να εχει δεν νομιζω να ειναι κατι αξιολογο.Θα δοκιμασω και βλεπουμε.Αντε λιγο υπομονη να μαζεψω αλλα 40 ευρω και την τσιπμησα.
Heatspreader Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Αν έβρισκα κάποια ASUS EAH5870 σαν την δικιά μου θα την πέταγα και εγώ πάνω για χαβαλέ. Απλά το θέμα μου είναι ότι θέλω να είναι ακριβώς ίδιες.
LouCi4er Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Την οθονη την συνδεω σε οποιαδηποτε καρτα; Οχι,σε αυτη που ειναι στο πρωτο Pci φυσικα.
nemesiskp Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Απλά το θέμα μου είναι ότι θέλω να είναι ακριβώς ίδιες. Γιατι αυτο; Οχι,σε αυτη που ειναι στο πρωτο Pci φυσικα. Αμα την βαλω στην αλλην δεν θα στελνει σημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.