eNs_99 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Έχω παρατηρήσει πως η JAVA μοιάζει λίγο με την C#. Εφόσον ξέρω CSharp θα με διευκολύνει στο να μάθω την JAVA?
BGrifindor Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Η Java όπως λες και εσύ μοιάζει με την C# διότι ειναι και οι δυο αντικειμενοστρεφείς γλώσσες. Σε αυτο θα σε βοηθήσει αρκετα στην εκμάθηση αλλα πρέπει να γνωρίζεις οτι μιλάμε για δύο γλώσσες που τρέχουν με διαφορετικό τρόπο και χρησιμοποιούν διαφορετικό api. Μονο η λογική είναι ίδια. Σίγουρα όμως έχεις ενα μεγάλο ατου στα χέρια σου.Εγω που προσπαθω το αντίθετο έχω δυσκολευτεί αρκετα... Πάντως αν το κανεις θα δεις οτι η java είναι πιο απλη και λογο της αυξημένης χρήσης της έχει πολλά πράγματα αυτοματοποιημένα
eNs_99 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Η Java όπως λες και εσύ μοιάζει με την C# διότι ειναι και οι δυο αντικειμενοστρεφείς γλώσσες. Σε αυτο θα σε βοηθήσει αρκετα στην εκμάθηση αλλα πρέπει να γνωρίζεις οτι μιλάμε για δύο γλώσσες που τρέχουν με διαφορετικό τρόπο και χρησιμοποιούν διαφορετικό api. Μονο η λογική είναι ίδια. Σίγουρα όμως έχεις ενα μεγάλο ατου στα χέρια σου.Εγω που προσπαθω το αντίθετο έχω δυσκολευτεί αρκετα... Πάντως αν το κανεις θα δεις οτι η java είναι πιο απλη και λογο της αυξημένης χρήσης της έχει πολλά πράγματα αυτοματοποιημένα Ευχαριστώ! Ήδη άρχισα να μαθαίνω και μου φαίνεται πολύ εύκολη!
Tmark Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Πάντως αν το κανεις θα δεις οτι η java είναι πιο απλη και λογο της αυξημένης χρήσης της έχει πολλά πράγματα αυτοματοποιημένα Για μένα η C# είναι πιο έυκολη στην εκμάθηση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.