masteripper Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 επίσης για να κάνεις μία ακύρωση είναι ένα απλό e-mail όπως και για να την παραγγείλεις ξανά αυτήν που ακύρωσες είναι πάλι ένα απλό e-mail.απλά για να ξέρεις, σήμερα είναι ανοιχτά μόνο τα καταστήματα και όχι οι αποθήκες,οπότε πάλι η παραγγελία σου θα πήγαινε από δευτέρα. Κάποιες αποθήκες δουλευουν πίστεψε με ξέρω.
WoodSell3r Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Επίσης για να ξέρεις και εσύ, μπορείς να κάνεις επεξεργασία του μηνύματος σου και να προσθέσεις κάτι που ήθελες να πεις. Τώρα αν κανεις παράθεση τα λόγια τα δικά σου για να προσθέσεις άλλα είναι άλλο θέμα. Φαίνεται και η ημερομηνία εγγραφής όσα μηνύματα και αν έχεις..
karoutas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Αν ψάξεις σε διάφορα θέματα μέσα στο φόρουμ θα δεις και τις προσφορές των ελληνικών καταστημάτων και τον τρόπο εξυπηρέτησης σε περιπτώση αλλαγής. Επίσης το ότι αυτό δεν συμβαίνει στο εξωτερικό πχ ebay,amazon και άλλα είναι γιατί απλά αυτοί είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. Το amazon εχει 12.000.000 επισκέψεις την μέρα. Εκείνοι οι σερβερ δεν γίνονται αναβάθμιση δηλαδή;;; φίλε μου μπέρδεψες μου φαίνεται λίγο τα πράγματα.. πρώτον μιλάς και συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. έναν απρόσωπο κολωσό με εκκατομύρια πελάτες και φυσικά με τα καλύτερα μηχανήματα και ένα μικρό μαγαζί ίσως με 3-5 υπαλλήλους. χαχα χαχα, είναι σα να μου συγκρίνεις την 5200 fx vga με την 485 gtx.. απλά και η 5200 κάνει την δουλειά που θέλεις.
xryso968 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Ξέρεις καμμια φορα...καποια πράγματα απλώς τυχαίνουν και επειδή το χρήμα δεν ρεει ...πάντα ψάχνεις το καλύτερο δυνατο....και συνεχίζεις να μπερεδεύεις χρόνους...καλύτερα να μην με αναφέρεις...δεν υπάρχει κανένας λόγος. όπως το είπες απλά τυχαίνουν και τα λάθη....
xryso968 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Κάποιες αποθήκες δουλευουν πίστεψε με ξέρω. ναι όντως οι αποθήκες του δεντροπόταμου δουλέυουν... μαζί και με κάτι μεταφορικές από καρότσια που τα σπρώχνουν άλογα..
WoodSell3r Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 φίλε μου μπέρδεψες μου φαίνεται λίγο τα πράγματα.. πρώτον μιλάς και συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. έναν απρόσωπο κολωσό με εκκατομύρια πελάτες και φυσικά με τα καλύτερα μηχανήματα και ένα μικρό μαγαζί ίσως με 3-5 υπαλλήλους. χαχα χαχα, είναι σα να μου συγκρίνεις την 5200 fx vga με την 485 gtx.. απλά και η 5200 κάνει την δουλειά που θέλεις. Όταν παραγγέλνεις απο έξω απο εκεί τα αγοράζεις, όχι απο ένα κατάστημα της γειτονιάς που τυχαίνει να έχει site και αποστολή παγκοσμίως. Οπότε συγκρίνω την εταιρία απο την οποία θα αγοράσω το χ προιόν Τώρα αν η εταιρία αυτή είναι παγκόσμια ή είναι ένα μαγαζάκι δικό τους θέμα. Και η παγκόσμια απο το 0 ξεκίνησε Εδω οι εταιρίες-αποθήκες αρχίζουν απο το 0 και πάνε στο -
xryso968 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Όταν παραγγέλνεις απο έξω απο εκεί τα αγοράζεις, όχι απο ένα κατάστημα της γειτονιάς που τυχαίνει να έχει site και αποστολή παγκοσμίως. Οπότε συγκρίνω την εταιρία απο την οποία θα αγοράσω το χ προιόν Τώρα αν η εταιρία αυτή είναι παγκόσμια ή είναι ένα μαγαζάκι δικό τους θέμα. Και η παγκόσμια απο το 0 ξεκίνησε Εδω οι εταιρίες-αποθήκες αρχίζουν απο το 0 και πάνε στο - δε είναι δικό τους θέμα αλλά δικό σου το από που θα επιλέξεις να το πάρεις.. θα το πάρεις από έναν απρόσωπο ή από ένα μαγαζί με πρόσωπο?? γιατί είναι εύκολο να δείχνουμε με το δάκτυλο μας τα μικρά τα μαγαζία και δύσκολο να το κάνουμε με τα μεγάλα. γιατί πολύ απλά εκεί το χρήμα ρέει αφθονο, και για να μη χασει τους πελάτες από κάποιο λάθος ενημερωσης τιμής, η κάθε μεγάλη εταιρία μπορεί να ξεβρακωθεί κιόλας και να τα δώσει και τσάμπα.
xryso968 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Όταν παραγγέλνεις απο έξω απο εκεί τα αγοράζεις, όχι απο ένα κατάστημα της γειτονιάς που τυχαίνει να έχει site και αποστολή παγκοσμίως. Οπότε συγκρίνω την εταιρία απο την οποία θα αγοράσω το χ προιόν Τώρα αν η εταιρία αυτή είναι παγκόσμια ή είναι ένα μαγαζάκι δικό τους θέμα. Και η παγκόσμια απο το 0 ξεκίνησε Εδω οι εταιρίες-αποθήκες αρχίζουν απο το 0 και πάνε στο - ποιος κολωσός αποδεδηγμένα ξεκίνησε από το 0 στα πρόσφατα μας χρόνια??? και εγώ αν είχα 10 εκκατομύρια ευρώ στην άκρη από το 0 θα ξεκινούσα μια εταιρία.
WoodSell3r Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 δε είναι δικό τους θέμα αλλά δικό σου το από που θα επιλέξεις να το πάρεις.. θα το πάρεις από έναν απρόσωπο ή από ένα μαγαζί με πρόσωπο?? γιατί είναι εύκολο να δείχνουμε με το δάκτυλο μας τα μικρά τα μαγαζία και δύσκολο να το κάνουμε με τα μεγάλα. γιατί πολύ απλά εκεί το χρήμα ρέει αφθονο, και για να μη χασει τους πελάτες από κάποιο λάθος ενημερωσης τιμής, η κάθε μεγάλη εταιρία μπορεί να ξεβρακωθεί κιόλας και να τα δώσει και τσάμπα. Δεν με κατάλαβες, θα δείξω με το χέρι μου οποιοδήποτε δεν φερθεί σωστά. Αυτό όμως ακομά δεν έτυχε για amazon,ebay γιατί όπως είπα αυτοί είναι επαγγελματίες όχι κουτοπόνηροι... Και όπως είπε ο θρες, μέχρι να συμβεί κάτι είναι αθώοι Εδώ, ελάχιστοι είναι οι αθώοι..Δεν έχω πρόβλημα με το μαγαζί της γειτονίας άσχετα με τι τιμές έχει. Απαιτώ όμως τον ίδιο σεβασμό ως καταναλώτης όχι στον βαθμό που επιτρέπεται αλλά επιβάλεται. Δεν γίνεται να σε κοροιδεύουν μπροστά στα μάτια σου και δεν μιλάω μόνο για αυτό που εγίνε σήμερα αλλά γενικά
zanzavar Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 ναι όντως οι αποθήκες του δεντροπόταμου δουλέυουν... μαζί και με κάτι μεταφορικές από καρότσια που τα σπρώχνουν άλογα.. Δε ξέρω για τις αποθήκες που λες εσύ αλλά εγώ εχτές βράδυ που έκανα 2 παραγγελίες (19:30 περίπου) σήμερα το πρωί τιμολογήθηκαν και σήμερα το μεσημέρι στάλθηκαν στην courier, τις περιμένω Δευτέρα μεσημέρι και τις 2. Τηλεφώνησα για να το διασταυρώσω και επιβεβαίωσαν ότι είναι ήδη από το μεσημέρι (σήμερα) στην εταιρία courier. Είναι από διαφορετικά καταστήματα και έχουν διαφορετικές αποθήκες. Τα συμπεράσματα δικά σου...
xryso968 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δεν με κατάλαβες, θα δείξω με το χέρι μου οποιοδήποτε δεν φερθεί σωστά. Αυτό όμως ακομά δεν έτυχε για amazon,ebay γιατί όπως είπα αυτοί είναι επαγγελματίες όχι κουτοπόνηροι... Και όπως είπε ο θρες, μέχρι να συμβεί κάτι είναι αθώοι Εδώ, ελάχιστοι είναι οι αθώοι..Δεν έχω πρόβλημα με το μαγαζί της γειτονίας άσχετα με τι τιμές έχει. Απαιτώ όμως τον ίδιο σεβασμό ως καταναλώτης όχι στον βαθμό που επιτρέπεται αλλά επιβάλεται. Δεν γίνεται να σε κοροιδεύουν μπροστά στα μάτια σου και δεν μιλάω μόνο για αυτό που εγίνε σήμερα αλλά γενικά ποιος σε κοροϊδεψε και πότε?? από την στιγμή που βγάλαν και δημόσια ανακοίνωση.
xryso968 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δε ξέρω για τις αποθήκες που λες εσύ αλλά εγώ εχτές βράδυ που έκανα 2 παραγγελίες (19:30 περίπου) σήμερα το πρωί τιμολογήθηκαν και σήμερα το μεσημέρι στάλθηκαν στην courier, τις περιμένω Δευτέρα μεσημέρι και τις 2. Τηλεφώνησα για να το διασταυρώσω και επιβεβαίωσαν ότι είναι ήδη από το μεσημέρι (σήμερα) στην εταιρία courier. Είναι από διαφορετικά καταστήματα και έχουν διαφορετικές αποθήκες. Τα συμπεράσματα δικά σου... το συμπέρασμα είναι ότι εγώ που πέρασα από την αγ. δημητρίου σήμερα το πρωι και οι τρεις courier, acs,speedex,γενική ήταν κλειστές.Τα συμπεράσματα δικά σας!!!
WoodSell3r Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 ποιος σε κοροϊδεψε και πότε?? από την στιγμή που βγάλαν και δημόσια ανακοίνωση. έλα ρε φίλε όλοι με μια δημόσια ανακοίνωση έμαθαν να την βγάζουν καθαρή λες και είναι συγχωροχάρτι.. Και τονίζω δεν μιλάω μόνο για το σημερινό και αν θέλεις ονόματα κάτσε ψάξε λίγο μεσα στο φόρουμ να δεις τι γίνεται απο διάφορους. Το θέμα για μένα τελειώνει εδώ.
DeareN Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Εγω παντως αυριο που θα παω Θεσσαλονικη θα χτυπησω εναν δισκο (samsung f4) απο το visionstudio και αν δεν το στο μαγαζακι να το παρω τοτε amazon με τα χιλια.
savasgr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 για να είμαι δίκαιος εκτίμησα απο την μια που έδειξαν ενδιαφερον με την ανακοίνωση και το τηλεφώνημα την άλλη μέρα το πρωί, αλλά απο την άλλη τις μακακίες μιας εταιρίας αν τις χρεώνεται ο πελάτης το θεωρώ πολύ χαζή κίνηση ... προσωπικά δεν θα την προτείνω ποτέ σε κάποιον ενδιαφερόμενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.