Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μια χαρα τσαμπα διαφημιση εκαναν. Ακου "ακυρωνουμε"! Εξω θα ηταν "υποχρεωμενοι" να τα δωσουν στις τιμες που εγιναν παραγγελιες σοβαρα μαγαζια για να μην χασουν τους πελατες τους πρωτα πρωτα (τους "σωστους" καταναλωτες). Εδω ουτε τους τελευταιους εχουμε, ουτε αυτοι εχουν προφανως πελατες οποτε δεν θα χασουν και τιποτα με την συμπεριφορα τους αυτη. Και αυτοι που λενε "τελειωσαν" ακριβως την ιδια συμπεριφορα με αυτους εχουν. Δεν αλλαζει κατι. Ο καθενας υποτιμα οπως μπορει και θεωρει καλυτερο την νοημοσυνη του καταναλωτη. Οταν χανεις χρονο για να κανεις μια ερευνα και να παραγγειλεις κατι ειναι ηθικη υποχρεωση του μαγαζιου να παραλαβεις. Και δεν μιλαμε για λαθος οπως αυτο που ειχε κανει το getit απο 220 να παρεις κατι 115 (που εκει τελικα ηταν επαγγελματικη η αντιδραση τους, εστω μια φορα) , εδω η διαφορα ηταν μολις 10-15% απο τον ανταγωνισμο. ΥΓ (δεν παρηγγειλα τπτ - οσα λεω τα λεω εκ πεποίθησης οχι απο καποιο προσωπικο συμφερον)
lionheart75 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Συμφωνώ απόλυτα με matrixxx. Απο την στιγμή δε, που και οι τιμές υπήρχαν στο data base του skroutz για αναζήτηση απο τους καταναλωτές οφείλουν να παραδώσουν. Όμως οι τακτικές πολλών καταστημάτων για την πρώτη θέση στον skroutz δεν είναι καινούργια. (Με τις περισσότερες των περιπτώσεων να μην υπάρχει απόθεμα... )
karoutas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 αν είναι έτσι δε θα βγάζαν ανακοίνωση δημόσια.αυτό σημαίνει ότι αναγνωρίζουν το λάθος τους.παραπλάνηση θα ήταν να μη λέγαν σε κανέναν τπτ.όπως και σε πολλά μαγαζιά άλλα συμβαίνει να ενημερώνονται λάθος τιμές.Ακόμα και με το skroutz έχει τύχει να έχει λάθος τιμές ή λάθος περιγραφές ακόμα και λάθος φοτό.ουδείς αλάνθαστος.οπότε μη το πάτε το θέμα κατευθείαν για το κάθε μαγαζί στη παραπλάνηση.Η παραπλάνηση σημαίνει ότι αυτό πρέπει να γίνεται συστηματικά.
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 αν είναι έτσι δε θα βγάζαν ανακοίνωση δημόσια.αυτό σημαίνει ότι αναγνωρίζουν το λάθος τους.παραπλάνηση θα ήταν να μη λέγαν σε κανέναν τπτ.όπως και σε πολλά μαγαζιά άλλα συμβαίνει να ενημερώνονται λάθος τιμές.Ακόμα και με το skroutz έχει τύχει να έχει λάθος τιμές ή λάθος περιγραφές ακόμα και λάθος φοτό.ουδείς αλάνθαστος.οπότε μη το πάτε το θέμα κατευθείαν για το κάθε μαγαζί στη παραπλάνηση.Η παραπλάνηση σημαίνει ότι αυτό πρέπει να γίνεται συστηματικά. Δεν καταλαβες τι ειπα. Οταν καποιος κανει λαθος "πληρωνει". Δεν την "πληρωνει" ο καταναλωτης που ΔΕΝ εκανε λαθος. Αυτα στις υπολοιπες χωρες πλην Ελλαδας και Ουγκαντα. Τσαμπα διαφημιση. Δεν ειπα οτι ηταν σκοπιμο (αν και τωρα που το λες, ειναι και αυτο μια καλη πιθανοτητα )
DeareN Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Συμφωνω με το φιλο Karouta οτι το Media-ram δεν κανει τετοιου ειδους παιχνιδια, μια αγορα εκανα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο το συγκεκριμενο μαγαζακι. Το θεμα ειναι οτι ψαχνω να αγορασω εναν 2tb εσωτερικο ή ακομη καλυτερα εναν εξωτερικο με esata μιας και ο σταθερος και το λαπτοπ μου εχουνε esata. Βρηκα εναν εξωτερικο verbatim 2tb στα 134 απο το visionstudio και στη γερμανια τον βρηκα γυρω στο 100αρικο αλλα δεν ξερω με τα μεταφορικα τι παιζει και νομιζω θα μου βγει το ιδιο. Αν ξερει καποιος μια φθηνη λυση ας μου πει. Ευχαριστω
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 @karoutas Γραφτηκες σημερα, εχεις 7 μηνυματα. Μεχρι εδω απο μενα κανενα προβλημα (που πολλοι θα στην ελεγαν και μονο γι αυτο, αλλα διαφωνω. Ολοι καποια μερα γραφτηκαν και απο το μηδεν ξεκίνησαν τα μηνυματα τους .) Μου φαινεται ομως καπως που και τα 7 μηνυματα σου αφορουν θετικα το ram-shop. 'Αλλα ενδιαφεροντα περα απο αυτο δεν εχεις;
masteripper Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Το θέμα είναι ότι εγω 2 φορές τους πήρα τηλέφωνο για να επιβεβαιώσω την προσφορα αλλα βγήκε τηλεφωνητής ....για να φτιάξουν το "πρόβλημα" τους όμως ήταν διαθέσιμοι.και την σελίδα ρίξαν και αλλαγές κάναν ....λίγο παράξενο δεν νομίζετε...τεσπα περιμένω να δω τι θα πουν. Και στο κάτω κάτω της γραφής ,εγώ αναγκάστηκα να κάνω ακύρωση παραγγελίας απο αλλού...ποιος θα με αποζημιώσει για τον χρόνο που έχασα να γραφτω στο site τους,για τον χρόνο που θα πρέπει να περιμένω μέχρι τελικα να επικοινωνήσουν μαζί μου και φυσικα τον χρόνο που θα χασω μέχρι τελικα να έρθουν οι δίσκοι ο οποίος θα αρχίσει να μετραει μετα απο την ενημέρωση τους.
DeareN Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Matrixxx καμια συμβουλη σε εμενα εχεις να δωσεις τι να κανω?
karasardelis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Συμφωνω με το φιλο Karouta οτι το Media-ram δεν κανει τετοιου ειδους παιχνιδια, μια αγορα εκανα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο το συγκεκριμενο μαγαζακι. Το θεμα ειναι οτι ψαχνω να αγορασω εναν 2tb εσωτερικο ή ακομη καλυτερα εναν εξωτερικο με esata μιας και ο σταθερος και το λαπτοπ μου εχουνε esata. Βρηκα εναν εξωτερικο verbatim 2tb στα 134 απο το visionstudio και στη γερμανια τον βρηκα γυρω στο 100αρικο αλλα δεν ξερω με τα μεταφορικα τι παιζει και νομιζω θα μου βγει το ιδιο. Αν ξερει καποιος μια φθηνη λυση ας μου πει. Ευχαριστω http://www.amazon.co.uk/Western-Digital-Elements-External-Desktop/dp/B003IPC21Y/ref=sr_1_139?s=computers&ie=UTF8&qid=1292770858&sr=1-139 €93 φίλε μου και τα μεταφορικά δωρεάν... Ακόμα αγοράζεις από τους κλέφτες εδώ στην Ελλάδα;
DeareN Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστω φιλε μου, τον ιδιο πρεπει να ειναι κα στην προσφορα του Saturn. Αν παρω βεβαια θελω απαραιτητα e-sata ή να τον βαλω μεσα στον σταθερο γιατι εχω αγανακτησει με τους usb 2.0 που εχω. Αν δεν βρω καμια καλυτερη προσφορα θα το παρω απ'το Amazon. Ειμαι και επαρχια αυτον τον καιρο και τα δωρεαν μεταφορικα με βολευουν απιστευτα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Matrixxx καμια συμβουλη σε εμενα εχεις να δωσεις τι να κανω? Θα σου προτεινα με κλειστα ματια αυτον που εχω παρει πριν λιγο καιρο http://www.amazon.co...92772239&sr=8-3 αφου ειναι ο,τι καλυτερο (εχει γινει μεγαλη κουβεντα http://www.insomnia....d-hdds-samsung/) Samsung F4 2ΤΒ απο αμαζον 87 ευρω τελικη (υπαρχει πλεον και Ελλαδα σε αυτα τα λεφτα αν πας μαγαζι Σαλονικα ή Ν. Ιωνια - χωρις μεταφορικα δλδ, αλλιως ανεβαινει) (Ο WD EARS εμφανιζει σχετικα πολλα προβληματα-κρουσματα και λογικα αυτον θα εχει μεσα ο external της WD - και ειναι και σαφως πιο αργος απο τον samsung αν ειναι τον βαλεις μεσα - και δεν θα εχεις και 3 χρονια εγγυηση)
ninos30 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 @karoutas Γραφτηκες σημερα, εχεις 7 μηνυματα. Μεχρι εδω απο μενα κανενα προβλημα (που πολλοι θα στην ελεγαν και μονο γι αυτο, αλλα διαφωνω. Ολοι καποια μερα γραφτηκαν και απο το μηδεν ξεκίνησαν τα μηνυματα τους .) Μου φαινεται ομως καπως που και τα 7 μηνυματα σου αφορουν θετικα το ram-shop. 'Αλλα ενδιαφεροντα περα απο αυτο δεν εχεις; +1 Τελικά μερικοί βγαίνουν πολύ κάρτα. Ούτε μια προσπάθεια να το κρύψουν επιτέλους. Βγες και πες είμαι από το μαγαζί ρε παιδιά και έχουμε αυτήν την προσφορά (Χ10 mini) ή κάναμε "λάθος" συγνώμη. Ίσα-ίσα που οι περισσότεροι εδώ μέσα θα το εκτιμήσουν. Πάνε και μου βάζουν αυτά τα bots....
anivas11 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Καλά μην ενθουσιάζεστε τόσο πολύ και με το Amazon. Από 30/11 έχω παραγγείλει (και πληρώσει) το Samsung F3 HD103SJ 1TB και ακόμα να παραλάβω. Ούτε από Κίνα να τον έπαιρνα. Χώρια που εξακολουθεί να μου δείχνει σαν πιθανή ημερομηνία παραλαβής την 13/12 με No tracking information !!
xryso968 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 χαλαρώστε ρε παιδιά. γιατί τρώγεστε όλοι σας. όταν γίνονται λάθοι από μεγάλα μαγαζιά τα κάνουμε γαργάρα. τα μικρά μας πείραξαν. έχω ψωνίσει και εγώ από mediaram και είμαι ευχαριστημένος με το παραπάνω. έχω δει με τα μάτια μου πολύ περισσότερα προβλήματα σε άλλα site και μεγαλύτερες παραπλανήσεις από μεγαλύτερα μαγαζιά.πρώτον masteripper σήμερα είναι Κυριακή όσο αναφορά το τηλεφωνο που δε τους βρίσκεις, και δεύτερον το χρόνο τον βρίσκεις για να απαντάς εδώ μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.