chrism4111 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Πριν προβώ στην αγορά του σκληρου δισκου ρωταω πρωτα εδω εσας ... Εχω αυτην την μητρική DFI 661FX-MLV 7-8 χρονών είναι. Λίγο παλιά τι να κάνουμε (δεν υπάρχουν φράγγα πλέον) Και λέω να αγορασω εναν σκληρο: Κοιταω για την ωρα αυτον : WESTERN DIGITAL WD5000AAKS 500GB SATA2 από E-shop Και ρωτάω. Υπάρχει περίπτωση να μη μου παίζει επειδή η μητρική υποστηρίζει SATA και ο δίσκος είναι SATA-2; Αν έχετε πάλι να μου προτείνετε κάτι σε 500gb και 3.5'' πιο φτηνό είμαι όλος αυτιά.
TheELF Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Το SATA είναι SATA δεν θα έχεις πρόβλημα,στην χειρότερη περίπτωση αντί για 300mb/s που είναι το sata2 να δουλεύει στα 150MB/s,αλλά και για αυτό υπάρχουν τα pci sata controller.
macabre_sunsets Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Το SATA είναι SATA δεν θα έχεις πρόβλημα,στην χειρότερη περίπτωση αντί για 300mb/s που είναι το sata2 να δουλεύει στα 150MB/s,[...] Μερικοί SATA2 δίσκοι δεν «παίζαν» σε SATA1 μητρικές και έπρεπε να βάλεις ένα Jumper-άκι. Πιθανώς επειδή ο δίσκος είναι καινούριος να μην έχει τέτοιο θέμα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.