xApithanos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 'Καλημέρα' :Ρ θα ήθελα να ρωτήσω άμα μπορώ να κάνω Overclock την κάρτα γραφικών μ απο το bios. εαν ναι, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το πώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Απ' το BIOS όχι, δε μπορείς. Σε παραθυρικό περιβάλλον, ναι. Ποια έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xApithanos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 AsRock h55m Pro, το οτι μπορώ σε παραθυρικό περιβάλλον το ξέρω, απλά απο το bios νομίζω θα ήταν καλύτερα :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Την κάρτα γραφικών δεν είπες ότι θες να κλοκάρεις; Αυτό που ανέφερες είναι η μητρική σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xApithanos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 το ξέρω, είναι που κοιμήθηκα 5 η ώρα, συγνώμη -.-" Sapphire 5670 1gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μάλιστα. Ε ξεκίνα με MSI Afterburner, FurMark, MSI Kombustor κ.λπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xApithanos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 δηλαδή με το μαμα προγραμμα της ατι δεν γίνετε δουλεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Όλο και κάτι γίνεται, αλλά άσ' το καλύτερα. Παίξε με αυτά που παρέθεσα, είναι πιο εύχρηστα και σου δίνουν περισσότερες δυνατότητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xApithanos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Έγινε, ευχαριστώ για τον χρόνο σου Φάνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Τίποτα μαν, για όποια απορία έχεις, εδώ είμαστε. Απλά θυμήσου να τσεκάρεις την απόδοση της κάρτας σε stock clocks για να δεις τι κερδίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xApithanos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 ( Από bios μπορείς να clockάρεις μόνο τις onboard gpu, και όχι πάντα. Ότι είπε ο Φάνης κατά τα άλλα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.