Προς το περιεχόμενο

e-shop crazy sundays 19/12/2010

LeoNaXe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα είναι αν είναι καλά στην απόδοσή τους γιατί ψήνομαι για αγορά τους έστω και από το pc1.

Εγώ τα είχα πάρει με την προηγούμενη προσφορά. Παραδόξως είναι πολύ καλύτερα απ' ότι περίμενα και όντως το 5.1 λειτουργεί. Δεν μου άρεσε μόνο η απόδοση του μικροφώνου. Έχει υψηλή τονικότητα. Βέβαια έχει και υποδοχή να βάλεις άλλο αν 8έλεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για 2€ διάφορα;

Ξερεις δεν είναι τα 2 ευρώ. Όλοι ξέρουμε πως τα 2 μαγαζιά σχετίζονται μεταξύ τους. Και είναι η 3η συνεχόμενη Κυριακή που αυτά που βγάζει "προσφορά" το eshop το PC1 τα έχει πιο φθηνά. Εγώ νοιώθω ότι μας κοροϊδεύουν...

Δημοσ.

Ξερεις δεν είναι τα 2 ευρώ. Όλοι ξέρουμε πως τα 2 μαγαζιά σχετίζονται μεταξύ τους. Και είναι η 3η συνεχόμενη Κυριακή που αυτά που βγάζει "προσφορά" το eshop το PC1 τα έχει πιο φθηνά. Εγώ νοιώθω ότι μας κοροϊδεύουν...

Έχεις απόλυτο δικιο ,όμως ας τηλεφωνήσει πρώτα στο pc1 αν είναι διαθέσιμα και σε ποια τιμή , γιατί με ένα ποντίκι που το είχε πιο φτηνά από το προηγούμενο crazy sundays είχε γίνει ''λάθος'' στην τιμή...

Δημοσ.

εγω σκεφτόμουνα αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.611200&sid=1

SOLYTECH EXPRESS CARD USB 3.0 CONTROLLER

ειναι ιδια τιμη οπου το εβρισκα στο εξωτερικο ωστε να μπορεις να παίξεις με usb3 εκσωτερικους 2,5" στο λαπτοπ

αλλα σκεφτομε οτι μετα απο 21/12 μπορει να το βγαλει το pc1 στην ιδια τιμη ;)

Δημοσ.

εκανα μια παραγγελια για τα ακουστικα απο το pc1 αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα με παρουν τηλ. σε λιγο να μου πουν οτι εχει εξαντληθει...

ειδωμεν...

Δημοσ.

το κινητο το ειδε κανεις? εγω για αυτο ψηνομουν.. τι λετε? το εχει κανενας? ειναι σχεδον 100 ευρω κατω απο τον τσιγγουνη

Δημοσ.

το κινητο το ειδε κανεις? εγω για αυτο ψηνομουν.. τι λετε? το εχει κανενας? ειναι σχεδον 100 ευρω κατω απο τον τσιγγουνη

Ναι καλό είναι (δεν το Έχω) κάνει πολλα ωραία πράγματα Αλλα είναι παλιό.

Δημοσ.

Ελεγξτε ποσο απατεωνια ειναι οι προσφορες σε σχεση με το αδελφο pc1 για τους φακους MEGA LIGHT (ιδιαιτερα το MEGA LIGHT PROFESSIONAL + MEGA LIGHT FREE ENERGY 5LED ) ... ΚΛΕΦΤΕΣ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...