eliasbbl Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Κανω συνδεση σε δικτυο οτε κονεξ βαζοντας το ντεφω κωδικο του οτε(1234567890123),αλλα ενω φαινομαι συνδεδεμενος με καλο σημα,μου βγαζει το μηνυμ "περιορισμενη προσβαση" και δεν μπορω να ανοιξω σελιδες και οταν βαζω την "αντιμετωπιση προβληματων" μου βγαζει το μηνυνα "ο διακομιστης DNS δεν αποκρινεται". Μπορειτε να με βοηθησετε?
lexmark Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 δικο σου ειναι το δικτυο; Μπαααα!! Αν ήταν δικό του θα το είχε κλειδωμένο και θα άνοιγε μια φορά το δίμηνο νέο θέμα εδώ για το αν του κλέβει κανείς internet
eliasbbl Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μπαααα!! Αν ήταν δικό του θα το είχε κλειδωμένο και θα άνοιγε μια φορά το δίμηνο νέο θέμα εδώ για το αν του κλέβει κανείς internet Αν ηταν δικο μου θα εβλεπα ευκολα αν συνδεοταν αλλος και δεν θα ρωτουσα!!
Mika Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις ρυθμισεις Ip σου τι εχεις βαλει για DNS;
lexmark Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Αν ηταν δικο μου θα εβλεπα ευκολα αν συνδεοταν αλλος και δεν θα ρωτουσα!! Μπορείς κι εσύ, τώρα, να το κάνεις δικό σου με μόνο 30€!! Δες τις νέες χριστουγεννιάτικες προσφορές και τα μεγάλα δώρα πατώντας εδώ
orotoi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 ντεφω κωδικος? λολ Ρε τους αλήτες.. να μη σε αφήσουν να κλέψεις με την ησυχία σου.. όλο προβλήματα έχουν αυτοί οι γείτονες.. Άσε του ενα σημείωμα να μπεί στο ινσομνια, να ρωτήσει για το πως να το φτιάξει.. να μπαίνεις και συ σαν άνθρωπος βρε αδερφέ στο ιντερνέ.
lexmark Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 ντεφω κωδικος? λολ Ρε τους αλήτες.. να μη σε αφήσουν να κλέψεις με την ησυχία σου.. όλο προβλήματα έχουν αυτοί οι γείτονες.. Άσε του ενα σημείωμα να μπεί στο ινσομνια, να ρωτήσει για το πως να το φτιάξει.. να μπαίνεις και συ σαν άνθρωπος βρε αδερφέ στο ιντερνέ. :lol: Όλα τα λεφτά αυτό το ντεφω, έτσι;!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.