planelover Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα! Εδώ και χρόνια είμαι κολλημένος με τα Windows και νομίζω πως ήρθε η ώρα για αλλαγή Σκέφτομαι να πάρω ένα MacBook Pro για διάφορες δουλειές, εκ των οποίων και αρκετό video editing (Premiere, AfterEffects). Νομίζω πως για αυτά θα χρειαζόμουν τον i7 2.8 Ghz και 8gb ram. Όμως με τον σκληρό δίσκο τι γίνεται; Να βάλω 500αρι 7200RPM; Θα έβαζα SSD αλλά είναι πολύ ακριβοί...Όσον αφορά την οθόνη, 17αρα ή 15αρα; Θα με καλύψει η 15αρα; Και αν ξέρει κανείς, είναι εύκολο στη μεταφορά; Δηλαδή αν θέλω να δουλέψω πχ σε ταξίδι στο αεροπλάνο, βολεύει; Τελευταίο και κυριότερο, από πού μπορώ να το πάρω αυτό το custom mac? Από το site της Apple είδα ότι δεν γίνεται, οπότε τι κάνω;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
kebinB Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 ολόκρηρο ι7 μακμπουκ προ και θα κωλήσεις στον SSD?
planelover Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Αξιζει ομως να περιμενω; Αλλωστε σε σχεση με το προηγουμενο μοντελο, οι διαφορες ηταν πολυ μικρες, αρα δεν νομιζω η καινουρια σειρά να εχει κατι το φοβερο...
tr3quart1sta Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 σιγουρα θαχει καινουρια καρτα γραφικων που σενδιαφερει πιστευω
kpartsi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Αυτή είναι η χειρότερη στιγμή για να αγοράσεις MBP. Η συγκεκριμένη σειρά παρουσιάστηκε τον Απρίλιο και ιδιαίτερα στον τομέα γραφικά έχει μείνει πίσω από τον ανταγωνισμό. Πάντως έχει δίκιο ο Kevin. Θα δώσεις 2000+ ευρώ για υπολογιστή και θα κολλήσεις στα 200 ευρώ του SSD, που είναι αυτό που θα σου κάνει την μεγάλη διαφορά στις επιδόσεις; Βάλε καλύτερα i5 επεξεργαστή αντί για i7 και τα χρήματα που θα γλυτώσεις επένδυσέ τα σε SSD.
February 30 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Θα συμφωνήσω και εγώ με τους υπόλοιπους. Λογικά, πολύ σύντομα, θα βγει η καινούρια σειρά και όλο και κάποιες βελτιώσεις θα έχει. Σχετικά με το δίσκο, νομίζω, ότι ο kpartsi έχει δίκιο. Εφόσον, μπορείς να ανταποκριθείς σε αυτές τις οικονομικές απαιτήσεις ένας SSD δίσκος θα δώσει το κάτι παραπάνω.
kebinB Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 όχι και κάτι παραπάνω. ολική μεταμόρφωση του μηχανήματος θα έλεγα
February 30 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 όχι και κάτι παραπάνω. ολική μεταμόρφωση του μηχανήματος θα έλεγα 'Ετσι ακριβώς!
planelover Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Θα περιμένω τότε για την καινούρια σειρά...ελπίζω να είναι αρκετά βελτιωμένη Βέβαια, διάβασα κάτι φήμες ότι δεν θα έχει κάρτες της Nvidia και αυτό δεν θα λεγα ότι με χαροποίησε ιδιαίτερα. Το πρόβλημα με τον SSD είναι ότι θέλει κανά χιλιάρικο παραπάνω ο 500αρης...θα μου πείτε μπορώ να έχω και έναν εξωτερικό δίσκο 500GB, αλλά σε αυτή τη περίπτωση, πολύ αμφιβάλλω εάν ένας 120αρης SSD θα χωρούσε πολλά προγράμματα!
tr3quart1sta Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Θα περιμένω τότε για την καινούρια σειρά...ελπίζω να είναι αρκετά βελτιωμένη Βέβαια, διάβασα κάτι φήμες ότι δεν θα έχει κάρτες της Nvidia και αυτό δεν θα λεγα ότι με χαροποίησε ιδιαίτερα. Το πρόβλημα με τον SSD είναι ότι θέλει κανά χιλιάρικο παραπάνω ο 500αρης...θα μου πείτε μπορώ να έχω και έναν εξωτερικό δίσκο 500GB, αλλά σε αυτή τη περίπτωση, πολύ αμφιβάλλω εάν ένας 120αρης SSD θα χωρούσε πολλά προγράμματα! καταρχας ενας 120αρης ειναι ΥΠΕΡαρκετα για το λειτουργικο + προγραμματα οποια και ναναι αυτα... επισης περιμενω να βαλουνε ενσωματομενα τσιπακια flash οπως στο air + 1 "κανονικο" σκληρο δλδ στην ουσια 2 σκληρους ή σκετα flashακια οπου η χωρητικοτητα τους να φτανει εως τουλαχιστον τα 512GB...
planelover Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Τότε αν το κάνουν αυτό ίσως αξίζει να περιμένω Έχει ακουστεί τίποτα για το αν θα έχουν διαφορετικό σχεδιασμό και να είναι εύκολα στη μετακίνηση;
tr3quart1sta Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Τότε αν το κάνουν αυτό ίσως αξίζει να περιμένω Έχει ακουστεί τίποτα για το αν θα έχουν διαφορετικό σχεδιασμό και να είναι εύκολα στη μετακίνηση; Ναι και ναι. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
basilis222 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Τότε αν το κάνουν αυτό ίσως αξίζει να περιμένω Έχει ακουστεί τίποτα για το αν θα έχουν διαφορετικό σχεδιασμό και να είναι εύκολα στη μετακίνηση; Και εγώ αυτά περιμένω. Μόλις βγουν πάω Καναδά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.