Arcanaloth Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Ειναι λιγο θολο το τοπιο.Απλα το ''ψυχοσεξουαλικες διαταραχες'' του νομου 2002 καβατζωνει μεν επισημα την Ελλαδα στο θεμα μη διακρισης αλλα επι της ουσιας ειναι οχημα για να στειλουν σπιτια τους ατομα θυληπρεπει η που βγαινουν κ το λενε ανοιχτα μεσα στο στρατο.Γενικα ειναι πολυ φλου η νομοθεσια.Αριθμυστη νομιζω επι της ουσιας. Αυτο που πρεπει να γινει ειναι ξεκαθαρη δεσμευση οτι ολοι οι Ελληνες πολιτες ανεξαρτητα σεξουαλικου προσανατολισμου ειναι ευπροσδεκτοι να υπηρετησουν.Αυτο εχει ιδιαιτερη βαρυτητα για το μονιμο προσωπικο μιας κ ειναι φυσικο οτι θα υπαρχουν μεσα αρκετοι ομοφυλοφιλοι που δεν ειναι δυνατον ολη τους την ζωη να κρυβονται σε περιπτωση που χασουν την δουλεια τους. Πολυ ντεμι η νομοθεσια κ θελει διορθωμα κ κυριως provisions διασφαλισης ακριβως αυτου Μαζί σου και εγώ, και συμφωνώ γενικώς, αλλά δεν πιστεύεις πως και ο στρατός με κάποιον τρόπο θα πρέπει να προστατεύεται από ακραίες περιπτώσεις; Δεν μιλάω για έναν ομοφυλόφιλο ή ακόμα και έναν θηλυπρεπή σχετικά άντρα, αλλά αν πάει π.χ. μία τρανσέξουαλ, κανονικά με γόβες και φούστα και τους πει "επισήμως, είμαι άντρας, μου ήρθε το χαρτί να παρουσιαστώ και θέλω να δηλώσω Ειδικές Δυνάμεις", και εσύ δεν καταλαβαίνεις πως πρέπει με κάποιον τρόπο να είναι καλυμμένοι; Το λέω με κάθε καλή διάθεση και χωρίς ίχνος ειρωνείας, θέματα με τρανσέξουαλ π.χ. τείνουν να ξεφτιλίζονται πολύ εύκολα, εδώ ήδη βγήκαν όλοι οι άντρακλες και φωνάζουν "δεν θέλουμε γκέι στον στρατό μας" λες και θα την πέφτουν στον εχθρό ή λες και δεν υπάρχουν χιλιάδες ήδη μέσα. ΑΛΛΑ. Δεν είναι ο καθένας για όλες τις δουλειές. Όπως ένας κουτσός π.χ. δεν μπορεί να πει είναι ρατσιστικό που δεν με παίρνετε στα ΟΥΚ, δεν θα 'πρεπε με κάποιον νομικό τρόπο να καλύπτονται και ακραίες περιπτώσεις τέτοιου είδους;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μαζί σου και εγώ, και συμφωνώ γενικώς, αλλά δεν πιστεύεις πως και ο στρατός με κάποιον τρόπο θα πρέπει να προστατεύεται από ακραίες περιπτώσεις; Δεν μιλάω για έναν ομοφυλόφιλο ή ακόμα και έναν θηλυπρεπή σχετικά άντρα, αλλά αν πάει π.χ. μία τρανσέξουαλ, κανονικά με γόβες και φούστα και τους πει "επισήμως, είμαι άντρας, μου ήρθε το χαρτί να παρουσιαστώ και θέλω να δηλώσω Ειδικές Δυνάμεις", και εσύ δεν καταλαβαίνεις πως πρέπει με κάποιον τρόπο να είναι καλυμμένοι; Το λέω με κάθε καλή διάθεση και χωρίς ίχνος ειρωνείας, θέματα με τρανσέξουαλ π.χ. τείνουν να ξεφτιλίζονται πολύ εύκολα, εδώ ήδη βγήκαν όλοι οι άντρακλες και φωνάζουν "δεν θέλουμε γκέι στον στρατό μας" λες και θα την πέφτουν στον εχθρό ή λες και δεν υπάρχουν χιλιάδες ήδη μέσα. ΑΛΛΑ. Δεν είναι ο καθένας για όλες τις δουλειές. Όπως ένας κουτσός π.χ. δεν μπορεί να πει είναι ρατσιστικό που δεν με παίρνετε στα ΟΥΚ, δεν θα 'πρεπε με κάποιον νομικό τρόπο να καλύπτονται και ακραίες περιπτώσεις τέτοιου είδους; Ναι αλλα ο Τρανσεξουαλισμος ειναι διαταραχη κ λεγεται διαταραχη ταυτοτητας φυλου κ η θεραπεια ειναι απλη.Αλλαγη φυλου.Αλλο η διαταραχη ταυτοτητας φυλου που ισχυει παγκοσμιως κ αλλο πως ενας καρεκλοκενταυρος στρατιωτικος Ψυχιατρος μπορει να χρησιμοποιησει το ''ψυχοσεξουαλικες διαταραχες'' για να διωξει εναν ανοιχτα ομοφυλοφιλο.Διοτι ναι μεν η δυστονικοτητα προς τον σεξουαλικο προσανατολισμο ειναι φυσικα διαταραχη αλλα τα ποσοστα στο γενικο ομοφυλοφιλο πληθυσμο ειναι απειροελαχιστα Εκει εγκειται η αναγκαιοτητα για καθαρο provision μη διακρισης. Επισης τελικα τι εγινε με τον Αξιωματικο της ΠΑ με το ροζ στριγκακι,τον εδιωξαν τελικα?Ξερει καποιος?
cyber_katsarida Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Περιμενουμε τις ερευνες σου μεγαλε χαρτογραφε της ψυχοσυνθεσης του ανθρωπου να μας πεις γιατι δεν ειναι φυσιολογικο. Και οι ακραιες περιπτωσεις ποιες ειναι? Αν βαζει μονο την ακρη μεσα ειναι οκ, αν το βαζει ολο ειναι ακραια? τι εννοώ ακραίο. το να κυκλοφορεί ο άλλος μέρα μεσημέρι με φούστα, τακούνι, τσαντάκι και πούδρα ε όπως και να το κάνουμε δεν είναι φυσιολογικό (εξαιρείται η περίοδος του καρναβαλιού). όπως δεν είναι φυσιολογικό να βλέπεις κάποιον να προσπαθεί να αδειάσει τη θάλασσα χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι. επίσης αν βγω στη μέση του δρόμου και γαυγίζω στους περαστικούς ούτε αυτό είναι φυσιολογικό. όπως και να το κάνουμε σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις κάτι δεν πάει καλά. αν εσύ το θεωρείς φυσιολογικό τότε τι να πω... δεν έχω πρόβλημα με τους gay. γενικώς είμαι αδιάφορος με όλα αρκεί να μη με ενοχλούνε. ας κάνουν ό,τι θέλουν, ας κάνουν και sex με σαλαμάνδρες. δικαιωμά τους. αλλά αυτό που με νευριάζει είναι ότι προσπαθούνε να το περάσουν ως φυσιολογικό. που να χτυπιούνται κάτω μερικοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. στο θέμα μας τώρα. ξαναλέω ότι δεν υπάρχει διάκριση στον ελληνικό στρατό για τους gay. τώρα αν παρουσιαστεί κάποιος σαν καρναβάλι (το εξήγησα τι εννοώ) λογικό είναι να πάρει δρόμο. αυτό δεν το θεωρώ ρατσισμό. γιατί σίγουρα κάποιος θα πεταχτεί να το πει.
Toufas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Και παλι δεν λες γιατι δεν ειναι φυσιολογικο. Επειδη δεν κανουν παιδια? Να υποθεσω εσυ οταν κανεις σεξ δεν βαζεις προφυλακτικο και τελειωνεις παντα μεσα ε? Γιατι αν δεν το κανεις ετσι, δεν ειναι φυσιολογικο. Η γυναικα με το παντελονι και τις μποτες δεν ειναι γυναικα τοτε. Η γυναικα που ψηφιζει ουτε αυτη ειναι.
cyber_katsarida Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Και παλι δεν λες γιατι δεν ειναι φυσιολογικο. Επειδη δεν κανουν παιδια? Να υποθεσω εσυ οταν κανεις σεξ δεν βαζεις προφυλακτικο και τελειωνεις παντα μεσα ε? Γιατι αν δεν το κανεις ετσι, δεν ειναι φυσιολογικο. Η γυναικα με το παντελονι και τις μποτες δεν ειναι γυναικα τοτε. Η γυναικα που ψηφιζει ουτε αυτη ειναι. πως ορίζει εσύ το φυσιολογικό; γιατί αν το πάμε έτσι μπορούμε να δικαιολογίσουμε τα πάντα με το σκεπτικό σου.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 δεν έχω πρόβλημα με τους gay. γενικώς είμαι αδιάφορος με όλα αρκεί να μη με ενοχλούνε. ας κάνουν ό,τι θέλουν, ας κάνουν και sex με σαλαμάνδρες. δικαιωμά τους. αλλά αυτό που με νευριάζει είναι ότι προσπαθούνε να το περάσουν ως φυσιολογικό. που να χτυπιούνται κάτω μερικοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Αχ αρχισαμε παλι.Ρε φιλαρακι/φιλεναδα αραξε μια να ουμ.Οσο μη φυσιολογικο ειναι να πας εσυ με γυναικες (αν εισαι αντρας) αλλο τοσο ειναι εγω να κανω σεξ με αντρα
Toufas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Οτι γινεται μεταξυ ατομων που ειναι ικανα για να σκεφτουν για τον εαυτο τους και ειναι αποδεκτα και απο ολους οσους συμμετεχουν δεν ειναι δικο σου θεμα. Σταματηστε να νομιζετε οτι ο κοσμος περιστρεφεται γυρω απο εσας.
palawiaris Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Απο που και ως που ειναι ηδονικη προτιμηση? Ξυπνησε ενα πρωι και ειπε, δεν τον ριχνω/παιρνω απο κανα ανΤρα? Και αυτη την ελληνική υπεροχη δεν βλεπω, γιατι για να ειναι τα αμερικανικα "χαλια" τα δικα μας πρεπει να γαμανε κωλους (pun intended). Το περίμενα ο κολητός του να αντιδράσει και να πάρει το μέρος του. Μετά θα κάτσουν σε αυτό το formspring.me και θα γράφουν τα αίσχη.Θα κάθεται να βρίζει όλες τι μάνες ουυυυρτ ρε διεθνή ρεζίλια.
Toufas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Για σου εγχωρια μετριότητα τοτε? offtopic: μου αρεσει που ουτε το formspring και οι αποψεις μου σου αρεσουν, αλλα ολο εκει εισαι...
palawiaris Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Διαβάζω τα χάλια σας.Δεν μου αρέσει το formspring. Τα βγάζετε και στην φόρα....τόσο σας κόβει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.