Προς το περιεχόμενο

Η Αμερικη επιτρεπει στους ανοιχτα ομοφυλοφιλους να υπηρετουν στις Ενοπλες Δυναμεις

Τοξοβολος_UK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για το εαν η Ελλαδα πρεπει να ακολουθησει το παραδειγμα,μιας κ η νομοθεσια στην Ελλαδα ειναι εντελως φλου.

αυτό ακριβώς που λέει ο bill hicks στο vid, αν κάποιος ειναι τόσο βλάκας που θέλει να γινει στρατιωτικός τότε τι σημασία έχει αν ειναι gay;

Δημοσ.

Για το εαν η Ελλαδα πρεπει να ακολουθησει το παραδειγμα,μιας κ η νομοθεσια στην Ελλαδα ειναι εντελως φλου.

Tι παραδειγμα να ακολουθησει.Οι μισοι φανταροι στον ελληνικο στρατο ειναι gays.Απλα δεν το δηλωνουν για να μην χασουν το "πανηγυρι".Επισης το 1/3 των μονιμων ειναι gays and antiparagogikoi.Επισης το 90% των Ελληνων δεν θα εχει να φαει μεσα στο 2011 και θα ειναι σε κατασταση φτωχειας.Επομενως ας αλλαξουμε το νομο για τους ομοφυλοφιλους στις Ενοπλες Δυναμεις.Fair enough.

Δημοσ.

σορυ κιολας αλλα η Ελλαδα εχει να λυσει πολυ σημαντικοτερα προβληματα απο το αν θα παιρνει γκευ στο στρατο. τριτοκοσμικη τη

χωρα την κανουν ενα σωρο αλλα.

Δημοσ.

Σαφέστατα και η πρακτική αυτή των ΗΠΑ ήταν λανθασμένη και σαφέστατα δεν υπάρχει πρόβλημα στον να υπηρετούν γκέι στον στρατό, όμως από την άλλη, δεεν νομίζω πως η Ελλάδα δεν επιτρέπει στους ανοιχτά ομοφυλόφιλους να υπηρετούν. Εγώ ξέρω μόνο για ακραίες περιπτώσεις τρανσέξουαλ που παίρνουν Ι5, δεν νομίζω πως υπάρχει περίπτωση π.χ. να πας στο κέντρο εκαπίδευσης που σε καλούν, να πεις "είμαι γκέι" και αυτοί να σε διώξουν.

Εξάλλου δύσκολα να υπάρχει κάποιος που πήγε στρατό και δεν γνώρισε τουλάχιστον έναν φαντάρο που να ήταν ανοικτά ομοφυλόφιλος, δεν μιλάμε για "κραγμένη" αλλά ο άνθρωπος να το δήλωνε ανοικτά.

Πέρα από τους πάρα πολλούς που δεν το δήλωναν αλλά ήταν εμφανέστατα, γνώρισα τουλάχιστον 2-3 που το λέγανε στα ίσα αν τους ρωτούσες και φυσικά κανείς δεν έλεγε τίποτα.

Με λίγα λόγια δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι.

Εκτός και αν μιλάμε για μόνιμους αξιωματικούς από στρατιωτικές σχολές και παίζει εκεί κάτι το διαφορετικό, αυτό δεν το ξέρω. Πάντως με τους φαντάρους δεν υπάρχει σίγουρα πρόβλημα και από την στιγμή που δέχονται ομοφυλόφιλους στρατιώτες δεν μπορώ να φανταστώ με τι λογική δεν θα δέχονται ομοφυλόφιλους αξιωματικούς.

Αν ήταν αλλιώς, η μισή Ελλάδα γκέι θα δήλωνε όταν ήταν να πάει στρατό.

Δημοσ.

Ετσι πλεον η Ελλαδα ειναι η μοναδικη Δυτικη χωρα στον κοσμο με την λιστα των τριτοκοσμικων χωρων που δεν επιτρεπουν στους ανοιχτα ομοφυλοφιλους αντρες να υπηρετουν στον στρατο.

Εσεις τι πιστευεται?Θα γινει αυτο ποτε στην Ελλαδα?Η θα μεινουμε δια παντως σε αυτη την λιστα με χωρες τριτοκοσμικες?

1.Εσύ έχεις πάρει νομίζω βρετανική υπηκοότητα

Αν αληθεύει πως μιλάς για Ελλάδα;Στην ινδία γιατί δεν τα λέτε αυτά με τον φιλο σου;Φοβάσαι μήπως;

2.Τα βλέπουμε τα αμερικάνικα χάλια.Γιατί θέλτε να τα φέρετε και στην ελλάδα;

3.Δηλαδή τριτοκοσμική είναι η χώρα που δεν νομοθετεί τις ηδονικές σου προτιμήσεις;;

4.χαχχαχαχαχα ρε τι θα δούμε άλλο θες και σοβαρή συζήτηση

Δημοσ.

Δηλαδη ολες οι ευρωπαικες χωρες επιτρεπουν τους gay στο στρατευμα?

Ισως ομως δεν γνωριζατε οτι οι gay γινονται δεκτοι στο ελληνικο Πολεμικο Ναυτικο?

Δημοσ.

Οι πιο πολλές χώρες στην Ε.Ε δεν έχουν ειδικούς νόμους για τους ομοφυλόφιλους.

Το ίδιο και στην Ελλάδα. Όποια απαγόρευση υπάρχει, γίνεται ανεπίσημα.

Δημοσ.

1.Εσύ έχεις πάρει νομίζω βρετανική υπηκοότητα

Αν αληθεύει πως μιλάς για Ελλάδα;Στην ινδία γιατί δεν τα λέτε αυτά με τον φιλο σου;Φοβάσαι μήπως;

2.Τα βλέπουμε τα αμερικάνικα χάλια.Γιατί θέλτε να τα φέρετε και στην ελλάδα;

3.Δηλαδή τριτοκοσμική είναι η χώρα που δεν νομοθετεί τις ηδονικές σου προτιμήσεις;;

4.χαχχαχαχαχα ρε τι θα δούμε άλλο θες και σοβαρή συζήτηση

Απο που και ως που ειναι ηδονικη προτιμηση? Ξυπνησε ενα πρωι και ειπε, δεν τον ριχνω/παιρνω απο κανα ανΤρα?

Και αυτη την ελληνική υπεροχη δεν βλεπω, γιατι για να ειναι τα αμερικανικα "χαλια" τα δικα μας πρεπει να γαμανε κωλους (pun intended).

Δημοσ.

Απο που και ως που ειναι ηδονικη προτιμηση? Ξυπνησε ενα πρωι και ειπε, δεν τον ριχνω/παιρνω απο κανα ανΤρα?

Και αυτη την ελληνική υπεροχη δεν βλεπω, γιατι για να ειναι τα αμερικανικα "χαλια" τα δικα μας πρεπει να γαμανε κωλους (pun intended).

το σεξουαλικος προσανατολισμος σου κανει καλυτερα;

Δημοσ.

Φυσικα.

Αν ειναι να μην υπολογιζεις ενα κομματι του πλυθησμου γιατι να μην αγνοησεις και αλλα? Αντε αναπηρους, ατομα με ειδικες αναγκες κλπ κλπ

Δημοσ.

Χα0χα0χ0αχ0αχα0χαχ0αχα :lol: :lol:

νομιζω κλεινει το θεμα εδω. :P οχι γκει στον στρατο!

nogaysinmilitary.jpg

ρε μλκες παντως δεν υπαρχει αυτη η φωτο. δειτε τι φοραει ο ουστης, δεν την παλευει. ροζ φουλαρι ρε? δεν υπαρχει. :lol: :lol:

• Moderators
Δημοσ.

Συγγνωμη, ελεγχουν στον ΕΣ τις σεξουαλικες προτιμησεις των στρατευσιμων? Κι αν ναι, με ποιον τροπο?

Δεν θυμαμαι να με ρωτησε κανενας οταν ειχα παρουσιαστει αν προτιμω τις γυναικες ή τους ανδρες. Οποτε what's the big deal?

Επισης θυμαμαι καποιους που οντως ηταν gay, υποθετω βασικα. Αλλα δεν νομιζω να ενδιεφερε κανεναν αυτο...

sent from my Galaxy S using pigeons

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...