metanei Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Καταρχην οταν θες να βαλεις αλλους drivers πρωτα απεγκαθιστας τους παλιους,safe mode και driver sweeper και μετα βαζεις τους καινουργιους.Επισεις θα σου ελεγα να πεταξεις τα xp και να μην ξαναασχοληθεις μαζι τους και να βαλεις τα 7αρια(εκτος αν εχεις καποιο προγραμμα το οποιο δεν δουλευει στα 7αρια). ναι το σκεφτηκα οτι θα εκανα πατατα αλλα την εκανα ουτος ι αλλως.εχω πολλα προγραματα οσο αφορα το να βλεπω ταινιες κ επεξεργασια υποτιτλων για ταινιες κατα τα αλλα <λογικα> τα υπολοιπα προγραματα θα παιζουν. Το όλο hardware που εχεις μαζί και το κουτί είναι πραγματικά άριστο για την κάρτα που έχεις.. Αρα έχουμε να κάνουμε είτε με τους drivers πρόβλημα είτε με την κάρτα και τέλος με το λειτουργικό.. Σε safe mode είναι οτι καλύτερο και μην σε τρομάζει δεν είναι κάτι φοβερό ούτε χρονοβόρο.. Αν εχεις κάποιον φίλο με windows 7 εγκατεστημένο θα μπορούσες να δοκιμάσεις κ εκει, δυστυχώς τα xp με 4πύρηνους και νέες κάρτες γραφικών δεν την παλευουν και πολύ,είχα κ εγω διπλό boot με τα xp αλλά μετά απο αγορά της 5850 και 4πύρηνου δεν "τράβαγε" καλά και κάτι γενικώς δεν μου πήγαινε καλά..Εμεινα με τα windows 7 64bit και βρήκα την υγειά μου.. Το ξέρω οτι σου λέμε να κάνεις πολλά,αλλαγή λειτουργικού κτλ αλλά πρέπει να σιγουρευτούμε οτι φταει η κάρτα,αλλιώς θα μείνεις χωρίς κάρτα για κάμποσες μέρες και υπάρχει η πιθανότητα να σου δώσουν πάλι την ίδια.. Αν δεν την εχεις πολλές μέρες και είναι εφικτή μια αλλαγή μπορείς να πάρεις μια 6870 ή οποία είναι εντελώς απροβλημάτιστη αλλά αυτα είναι περι ορέξεως.. για την 6870 εχω ακουσει παρα μα παρα πολλα καλα λογια οτι και να ειναι saphire/asus/gigabyte.οποτε αν χρειαστει στην τελικη μαλλον για asus 6870 θα πηγαινα. πες πως μπηκα safe mode τους drivers τους διαγραφω στο <υλικο> οπως μου δειχνει κ κανονικα ι απο καπου αλλου?
LouCi4er Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 ναι το σκεφτηκα οτι θα εκανα πατατα αλλα την εκανα ουτος ι αλλως.εχω πολλα προγραματα οσο αφορα το να βλεπω ταινιες κ επεξεργασια υποτιτλων για ταινιες κατα τα αλλα <λογικα> τα υπολοιπα προγραματα θα παιζουν. Και το AviReComp και το Subtitle Workshop Και το Easy subtitles synchonizer δουλευουν αψογα στα 7αρια.Πες μου αν θες αν χρησημοποιεις καποιο αλλο συγκεκριμενο να σου πω σιγουρα αν δουλευει.Δεν νομιζω οτι χρειαζεται καποιο αλλο για επεξεργασια υποτιτλων(για avi,αν ασχολεισαι με matroska υπαρχουν και αλλα τα οποια παιζουν και αυτα αψογα στα 7αρια).Επισεις με το vlc ξεμπερδευεις μια και καλη στην παρακολουθηση ταινιων. Οταν ειπα για προγραμματα ενοουσα μηπως εχεις κανα ειδικο σχεδιαστικο ή κατι τετοιο.Τα προγραμματα επεξεργασιας-ενσωματωσης υποτιτλων ειναι πολυ απλα και διαδεδομενα και δεν υπηρχε περιπτωση να μην επαιζαν στα 7αρια.
LouCi4er Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 πες πως μπηκα safe mode τους drivers τους διαγραφω στο <υλικο> οπως μου δειχνει κ κανονικα ι απο καπου αλλου? Πας πρωτα πινακα ελεγχου και απο εκει κανεις απεγκατασταση τους παλιους drivers.Μετα το restart και με το που πανε να φορτωσουν τα win πατας F8 και επιλεγεις safe mode (ασφαλης λειτουργια).Τρεχεις το driver sweeper και κανεις πρωτα analyse και μετα clean τους display drivers ATI ή nVidia (το δευτερο στην περιπτωση σου) και μετα το restart κανεις εγκατασταση τους νεους drivers.
metanei Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 νεους drivers τουσ κατεβασα ηδη...το subtittle workshop δουλεβω που κ που κ τπτ αλλο. ναι βασικα ολοι για vlc μου λενε αλλα οποτε δοκιμασα κατι με αυτο παντα μ****ια εβγαινε στο τελος. θα δοκιμασω αυριο αυτο με τους drivers k θα ξανα γραψω εδω...
LouCi4er Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 νεους drivers τουσ κατεβασα ηδη...το subtittle workshop δουλεβω που κ που κ τπτ αλλο. ναι βασικα ολοι για vlc μου λενε αλλα οποτε δοκιμασα κατι με αυτο παντα μ****ια εβγαινε στο τελος. θα δοκιμασω αυριο αυτο με τους drivers k θα ξανα γραψω εδω... Δεν ξερω τι λαθος κανεις με το vlc,εγω παντως το χρησημοποιω 2 χρονια και ειναι αριστο.Παντως θα σου ελεγα αν μπορεις να βαλεις τα Windows Seven,ειναι πραγματικα τελεια.
prwtathlitis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα σε ολη την παρεα.Θα ηθελα με την σειρα μου να ρωτησω και εγς κατι. Εχω αγορασει εδω και μια εβδομαδα εναν σταθερο με καρτα γραφικων ATI Radeon 5450 και θα ηθελα να μαθω αν μπορει να σηκωσει καποια παιχνιδια? Προσπαθησα να παιξω league of legends αν το γνωριζεται και ετρωγε πολυ κολλιμα. Γενικα ειναι καλη καρτα γραφικων???
pano Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα σε ολη την παρεα.Θα ηθελα με την σειρα μου να ρωτησω και εγς κατι. Εχω αγορασει εδω και μια εβδομαδα εναν σταθερο με καρτα γραφικων ATI Radeon 5450 και θα ηθελα να μαθω αν μπορει να σηκωσει καποια παιχνιδια? Προσπαθησα να παιξω league of legends αν το γνωριζεται και ετρωγε πολυ κολλιμα. Γενικα ειναι καλη καρτα γραφικων??? Πολύ καλή είναι,αλλά όχι για gaming.
phanispal Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα και ποια οθόνη έχεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.