metanei Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 εφτιαξα ενα pc πριν 2 μηνες κ οταν αγοραζα εκεινη την καρτα γραφικων τοσο μαπα δεν πιστευα να μου βγει...μιλαω για αυτην εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513470 οτι game κ να προσπαθησα να παιξω μετα απο καμποσες ωρες βαραει κατι θερμοκρασιες του τυπου 80-81 βαθμους.κ οταν φτανει τοσο μετα απο λιγο τρωνε κοληματα κ πολλα αλλα τα οποια αρχισα ηδη να τα βαριεμαι κ να φανταστω πως θα ειναι κ το καλοκαιρι?αστο καλητερα....καμια βοηθεια στο τι θα πρεπει να κανω? 1-αν θα επρεπε να την αλλαξω? 2-αν τα e-shop θα την κραταγαν με αγορα μιας καινουργιας?<δεν ξερω πως δουλευει το να γυρισεις κατι πισω κ να μπει στο stock house με χαμηλψτερη τιμη πωλησης..> 3-μηπως αυτη εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513505 που σκεφτομουν απο την αρχη επρεπε να ειχα παρει? 4-η απλα να την κρατησω κ η ζωη συνεχιζεται?
Ypnovatis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Η καρτα ειναι πολυ δυνατη κ οι θερμοκρασιες καλες. Μηπως ειναι ελαττωματικη κ θελει αλλαγμα; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
metanei Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 το να φτιαξω την ψυξη μου ακουγεται λιγο γενικο κ αοριστο... ypnobatis δεν εχω ιδεα για αυτο εφτιαξα το thread μηπως και ακουσω καμια γνωμη στο τι φταιει...
venumis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Τι τροφοδοτικό εχεις και ποιο κουτί ? Η gtx470 είναι πολύ καλή κάρτα,στις θερμοκρασίες είναι πιο ζεστή πράγματι απο μια gtx460 ή τις 58xx απο Ati αλλά για αυτη την κάρτα οι 80'c που βλέπεις είναι στα επιτρεπτά.. Είσαι σίγουρος οτι εγινε σωστή εγκατάσταση των οδηγών ?
metanei Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 κουτι αυτο εδω http://www.thermaltake.co.nz/product/Chassis/fulltower/armor/va8003swa.html χορις τον μεγαλο ανεμιστηρα που υπαρχει στο πλαινο αποσπομενο καπακι. κ τροφοδοτικο προσπαθησα να το βρω αλλα τπτ<καποιο link εννοω >.ειναι ενα thermaltake 775w κοιτα το χερι μου στην φωτια δεν θα το εβαζα αλλα λιγο απιθανο να μην εχω εγκαταστησει σωστα τους drivers...
venumis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Ωραία το κουτί σου είναι μια χαρά το ιδιο και το τροφοδοτικό σου,αρα αυτα τα αποκλείουμε !! Αφου το μηχάνημα το πήρες καινούργιο αποκλείουμε την περίπτωση να εχουν μείνει ψεγάδια απο παλιότερους οδηγούς! Κάνε μια παλικαριά και πέρνα ξανά οδηγούς (τους τελευταίους απο το site της nVidia)πιο πριν κάνε και μια καλή εκκαθάριση με driver sweeper απο safe mode και αμα συνεχίσουν τα κουλά ισως πας για αντικατάσταση.. Σε τι λειτουργικό είσαι ? Ποια μητρική εχεις ? Και επεξεργαστή ? Τρέξε και ενα furmark για 2 λεπτα περίπου και κάνε ενα screenshot να το δούμε και αυτο!
metanei Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 πρεπει οπωςδηποτε να το κανω μεσω safe mode? 1-windows xp professional 2-asus iv formula 3-amd 1090tt photo απο furmark http://img529.imageshack.us/i/furmarkg.png/
phanispal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Το ανεμιστήρι σε τι ποσοστό περιστρεφόταν;
metanei Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 αν εννοεις στο τεστ που εκανα ηταν απο 2300 μεχρι 2500 συνεχεια...
metanei Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 βασικα οταν επαιζα games εφτανε το πολυ 2000 στροφες,παραπανω δεν ειχε παει ποτε.τωρα αν ειναι 50% δεν εχω ιδεα θα μπορουσα να πω. edit. εν το μεταξυ περασα τους τελευταιους drivers χωρις να σβησω τους παλιους κ τωρα το smartdoctor δεν μου εμφανιζει τιν θερμοκρασια απο την ram ενω πριν μου την εβγαζε κανονικα. edit 2....phanispal τωρα καταλαβα τι εννοουσες,ναι <σχεδον> εφτανε το 50%
metanei Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 μηπως εχει να μου προτινει κατι κ κανενας αλλος?εκτος βεβαια απο αυτα που ειπε ο venumis... συγγνωμη για το double post
LouCi4er Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 μηπως εχει να μου προτινει κατι κ κανενας αλλος?εκτος βεβαια απο αυτα που ειπε ο venumis... συγγνωμη για το double post Καταρχην οταν θες να βαλεις αλλους drivers πρωτα απεγκαθιστας τους παλιους,safe mode και driver sweeper και μετα βαζεις τους καινουργιους.Επισεις θα σου ελεγα να πεταξεις τα xp και να μην ξαναασχοληθεις μαζι τους και να βαλεις τα 7αρια(εκτος αν εχεις καποιο προγραμμα το οποιο δεν δουλευει στα 7αρια).
venumis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Το όλο hardware που εχεις μαζί και το κουτί είναι πραγματικά άριστο για την κάρτα που έχεις.. Αρα έχουμε να κάνουμε είτε με τους drivers πρόβλημα είτε με την κάρτα και τέλος με το λειτουργικό.. Σε safe mode είναι οτι καλύτερο και μην σε τρομάζει δεν είναι κάτι φοβερό ούτε χρονοβόρο.. Αν εχεις κάποιον φίλο με windows 7 εγκατεστημένο θα μπορούσες να δοκιμάσεις κ εκει, δυστυχώς τα xp με 4πύρηνους και νέες κάρτες γραφικών δεν την παλευουν και πολύ,είχα κ εγω διπλό boot με τα xp αλλά μετά απο αγορά της 5850 και 4πύρηνου δεν "τράβαγε" καλά και κάτι γενικώς δεν μου πήγαινε καλά..Εμεινα με τα windows 7 64bit και βρήκα την υγειά μου.. Το ξέρω οτι σου λέμε να κάνεις πολλά,αλλαγή λειτουργικού κτλ αλλά πρέπει να σιγουρευτούμε οτι φταει η κάρτα,αλλιώς θα μείνεις χωρίς κάρτα για κάμποσες μέρες και υπάρχει η πιθανότητα να σου δώσουν πάλι την ίδια.. Αν δεν την εχεις πολλές μέρες και είναι εφικτή μια αλλαγή μπορείς να πάρεις μια 6870 ή οποία είναι εντελώς απροβλημάτιστη αλλά αυτα είναι περι ορέξεως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.