mynam3 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Πειτε μου τι θα χρειαστω για να κανω μια βραδια καραοκε στο σπιτι . Θα παιξει μεσω dvd player επιτραπεζιου σε τηλεοραση και απο εκει σε ενισχυτη, το θεμα ειναι τι ακριβως θα χρειαστω? Μπορει καποιος γνωστης να μου δωσει τα φωτα του ?
TheELF Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Θα παιξει μεσω dvd player επιτραπεζιου Έχεις δηλαδή έτοιμα karaoke dvd και το λες αυτό;; Αν είναι έτσι το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα (τουλάχιστον) μικρόφωνο που θα μπει στον ενισχυτή.
mynam3 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Εχω ετοιμα dvd, ναι. Πως θα συνδεσω την τηλεοραση στο home cinema? Εχει μονο ενα σκαρτ πισω και μπροστα το αντιστοιχο ασπρο/κιτρινο. Τι θα χρειαστω?Το dvd το συνδεω συνηθως μεσω scart στην τηλεοραση, για το ραδιο πως θα το κανω?
TheELF Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δεν χρειάζεται να συνδέσεις την TV στο home cinema, το dvd θα παίζει στην tv όπως πάντα και "απλά" θα συνδέσεις ένα μικρόφωνο "κάπου",κατά προτίμηση σε κάποιο ενισχυτή. Αν θες να ακούγετε ο ήχος από το DVD στο home cinema θα πρέπει να συνδέσεις την έξοδο του DVD με την είσοδο του home cinema.
mynam3 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δεν εχει υποδοχη το στερεοφωνικο για μικροφωνο. Που θα το βαλω?
soundworks Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μπορεις να νοικιασεις μια κονσολιτσα μικρη ενα ηχειο και μικροφωνο γιατι με μια TV και ενα DVD δεν γινεται καραοκε!!! επειτα αν μικροφωνισει αρκετα με το HIFI θα σου κοστισει χρυσο το party στο τελος!! Αν σε ενδιαφερει μπορω να σε ενημερωσω αυτη τη δουλεια κανω!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.