reallife Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα, Θελω να αναβαθμίσω τη RAM στο mac mini (2010).Τώρα έχει 2gb. Δε θα πάρω της Apple διότι είναι πανάκριβες. Το έψαξα λίγο το θέμα και είδα οτι οι σωστές είναι: DDR3-PC3-8500, 204-pin SO-DIMM. 1066 Mhz . Σωστά? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Σκέφτομαι να βάλω 2 χ 4 gb. Δεν έχω πιστωτική οπότε θα αγοράσω απο Ελλάδα. Γνωρίζει κανείς κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο που είναι 100% συμβατό? Είδα αυτή. Ευχαριστώ
BGrifindor Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Χωρίς να το έχω δοκιμάσει εγω αλλα έχω δει σε φίλους που οτ έχουν κανει θα σε έλεγα πρώτον να ψάξεις και στην Ευρώπη για αγορά και ο τρόπος πληρωμής μπορει να έιναι να βάλεις λεφτα σε εναν λογαρισμό τραπέζης που θα σε πούν ή να φτοιάξεις εναν λογαριασμό paypal... Όσο αναφορά την αναβάθμιση δεν έχουν παρατηρηθεί απο όσους ξέρω (και έιναι πολυ) ασυμβατότητες αλλα πρέπει να δεις αν το mac mini μπορεί να πάρει 8GB RAΜ... Κατα τα άλλα κάντω και εγω στο laptop μου (macbook) την έχω αλλάξει με μιά που βρήκα και εγω σε αυτο το site που ψάχνεις και δεν έχω κανένα πρόβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.