Προς το περιεχόμενο

6870 μαζι με 9800gtx+

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nicely done. Ρίξε τώρα ένα ξεσκόνισμα στην κάρτα ήχου γιατί θα πάει από βραχυκύκλωμα :P :lol:

edit: GTX με ένα molex - όσο ζεις μαθαίνεις τελικά!

Δημοσ.

Nicely done. Ρίξε τώρα ένα ξεσκόνισμα στην κάρτα ήχου γιατί θα πάει από βραχυκύκλωμα :P :lol:

αστην να καει, εχει εγγυηση. καλο θα μου κανει. τοσο που την ειχα παρει θα παρω μια 6870 ακομα. εξαλλου δουλευω με optical out σε ηχεια LOGITECH z5500

edit: GTX με ένα molex - όσο ζεις μαθαίνεις τελικά!

ναι ενα εχει. και ειναι η εkδοση με 1024ΜΒ ram. απορισα και γω οταν την ειδα.

Δημοσ.

βρε ριξε ενα συμμαζεματακι στα καλωδια!

βασικα κουτι θελω. τι καλωδια να μασω?????????

αφου η καθε σισκευη θελει και το φισακι της. 2 η 6870, 1 η 9800, 1 η καρτα ηχου, βαλε σκληρους, dvd, μητρικη και ενεμιστιρια να δεις τι γινετε!!!!!!

και να φαντασεις οτι το τροφοδοτικο μου εχει αποσπομενα καλωδια και εχω μονο τα απαρετιτα.

ΠΑΙΔΙΑ!!!! μια ερωτιση κρισεος!!!!

εχω μια asus 3650 agp 8x,

http://www.asus.gr/p...nKiD&templete=2

αυτη.

και σκετυτομαι να βαλω αυτο το cooler που εχει στην 9800. γιατι αυτο που εχει η 9800 μου εχει παρει τα αυτια!!!!

βεβαια αν δω τσιμπιμεμες τις θερμοκρασιες θα του βαλω ενα fan 80μμ να δουλευει στα 6v. http://www.e-shop.gr...l?id=PER.809151 εχω μια κουτα απ δαυτα.

αλλα δεν ξερω αν θα τεριαζει το cooler της 3650 στο pcb της 9800.

ξερετε αν μπορει να γινει?

Δημοσ.

πρωτα κοιτα αν οι τρυπες ειναι ιδιες . αν ειναι ιδιες γδησε κ τις 2 καρτες κ κοιτα αν τοτε κανει κ δεν βρισκει σε κανεναν πυκωτη η καποιο αλλο chip , κανεις δεν μπορει να σου πει με βεβαιοτητα. η 9800 εχει ψυξη στα vrm της ?

Δημοσ.

πρωτα κοιτα αν οι τρυπες ειναι ιδιες . αν ειναι ιδιες γδησε κ τις 2 καρτες κ κοιτα αν τοτε κανει κ δεν βρισκει σε κανεναν πυκωτη η καποιο αλλο chip , κανεις δεν μπορει να σου πει με βεβαιοτητα. η 9800 εχει ψυξη στα vrm της ?

οχι, το cooler της ειναι ενα τιπικο zalman το οποιο πιανει μονο την gpu.

δεν κολλιομαι να λισω τις καρτες, αλλα δεν εχω παστα για να βαλω παλι πανω. μην κατσω και κατσαβιδιασω την 9800 και μετα δεν πατισει καλα το cooler της. γιατι κανει φασαρια με μολις 58c αμα δεν παταει καλα μετα και θα ανεβασει θερμοκρασιεσ αλλα και θα κανει περισσοτερο θοριβο!!!!!!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έβλεπα χθες κάτι PhysX Demos της nVidia και ζήλεψα.

Σκέφτομαι λοιπόν να δοκιμάσω περισσότερο για εμπειρία μία 9800GT για PhysX.

Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

1) Επειδή θέλω τα πράγματα να δουλεύουν σωστά χωρίς μόντες, ειδικά όταν πρόκειται για Drivers, μπορώ να εγκαθηστώ κάθε φορά τους τελευταίους Drivers της κάρτα γραφικών μου κανονικά?

2) Η nVidia πράγματι κλειδώνει τους Drivers? Δηλαδή θα πρέπει να ψάξω για παλιό ειδικό Driver ή το mod που αναφέρθηκε?

3) Δουλεύει σωστά με όλα τα παιχνίδια σαν να έχω nVidia κάρτα γραφικών ή κάπου χάνει?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

για το πρωτο δεν ξερω να παω με σιγουρια αλλα νομιζω θελει καθε φορα να βαζεις το patch , (* 1 λεπτο δουλεια ειναι ).2 ναι η nv κλειδωνει απο περσυ τους οδηγους της , 3 ναι θα παιξει μια χαρα με το patch , κανονικοτατα σαν να εχεις main την nv . ουσιαστικα η 5870 θα παρει ολο το βαρος του game κ η nv physx card θα τραβαει μονο το βαρος του physx κομματιου. http://www.ngohq.com/graphic-cards/17706-hybrid-physx-mod-v1-03-v1-04ff.html οριστε το site οπου μπορεις να δεις Info k να κατεβασεις το patch . δουλευει κανονικα, το εχω κανει πολλες φορες χωρις προβλημα .

Δημοσ.

σωστος ο phanispal ! Heatspreader γενικα αν δεν παιζεις game με physx δεν υπαρχει λογος να βαλεις κ αλλη καρτα. γτ θα εχεις μεγαλυτερη καταναλωση(θορυβο,θερμοκρασια μεσα στο κουτι κτλ) .

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση κάποιο παιχνίδι για να παίξει να θέλει τελευταίους PhysX Drivers?

Απουσιάζει το Batman και το Mirrors Edge. Μήπως δεν τα αναφέρει όλα η λίστα?

Δημοσ.

μονο στο metro ειχα ενα θεμα με τους physx οδηγους αλλα οκ . ηθελε μονο τους δικου του . δεν νομιζω να εχεις θεμα . αν εχεις την καρτα κ καθεται δεν χανεις κατι .

Δημοσ.

Εγώ βασικά ρώτησα, επειδή δε γνωρίζω.

Όποιος έχει τη λίστα με όλα (μέχρι σήμερα) ας την παραθέσει.

Έχω κι εγώ μια 8800GT που κάθεται..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...