Προς το περιεχόμενο

Πιο από τα 2 λάπτοπ?

devil-akos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και καιρό ψάχνω να αγοράσω καινούριο λαπιτόπι και έχω καταλήξει σ'αυτά τα 2 :

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Sony-Vaio-VPC-EB3S1E-BQ-VPCEB3S1E-BQ-GC2.htm

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0544642&catid=010200

Το πρόβλημα μου είναι το εξής: Το λάπτοπ το χρειάζομαι για αρκετά απαιτητικές εφαρμογές(Matlab,Autocad 2011 κτλ) και για αυτο θα ήθελα όσο το δυνατόν περισσότερη επεξεργαστική ισχύ.

Έτσι τα πλεονεκτήματα του dell είναι

-6gb ram

-640gb hdd

-blu ray player

Από την άλλη τώρα,το vaio έχει κάρτα γραφικών την ati 5650,που θεωρώ αρκετά καλύτερη της ati 550v του dell,που δεν υποστηρίζει directx11. Αλλά εφόσον σπάνια παίζω παιχνίδια , θα καταλάβω διαφορά από την κάρτα γραφικων του vaio?

Σχετικά με την οθόνη τι παίζει? Έχω ακούσει ότι η οθόνη των vaio ειναι πολύ καλή γενικά.Με το dell ξέρει κανείς τι γίνεται?

Ακόμη, επειδή το λάπτοπ θα το κρατήσω τουλάχιστον για τα επόμενα 3 χρόνια,με ενδιαφέρει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ η καλή του ποιότητα και το ενδεχόμενο να εμφανίσει σοβαρή βλάβη.

Δημοσ.

και με τις δυο καρτες εισαι ενταξη στο θεμα gaming.

Σε θεμα εγγυηση πας στο DellήToshiba και ξεχνας το sony που εχει το σερβις στο εξωτερικο!

Και των δυο η αναλυση τις οθονης ειναι η ιδια!Σε ποιοτητα δε ξερω ποια ειναι καλυτερη.

Δημοσ.

Εγω πιστεύω οτι το πρώτο ειναι πολλα τα λεφτά του μιας και πληρώνεις και την μάρκα του...

Ο λόγος που το θέλεις το λαπτοπ πρέπει να συγκλήνεις προς το δευτερο μιας και αυτη η εταιρία στοχέυει σε χρήστες που θέλουν να εκμεταλευτούν όλους τους πόρους τους συστήματος για εφαρμογές και όχι για παιχνίδια...

Εγω πιστεύω οτι και ενα mac θα σε βοηθουσε αλλα αμα θέλεις windows το δευτερο ειναι αρκετα καλο

Αυτη είναι η γνώμη μου....

Δημοσ.

1.η καρτα του dell κανει και για παιχνιδια!

2.Αν δεν ασχολησαι με σχεδιαστικα προγροματα,τα 4gb ειναι υπεραρκετα(εξαλου μπορεις να κανεις και στα 2λαπτοπ,επεκταση της ραμ μεχρι τα 8gb).

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι με επηρεάζει και το όνομα του vaio...ενώ πιστεύω ότι το dell ειναι καλύτερο και λόγω service αλλά και χαρακτηριστικών..

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι με επηρεάζει και το όνομα του vaio...ενώ πιστεύω ότι το dell ειναι καλύτερο και λόγω service αλλά και χαρακτηριστικών..

χαρακτιρηστικων,οχι τοσο,αλλα σε εγγυηση,ειναι μεγαλη η διαφορα-υπερ της Dell!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...