anrim27 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Σκεφτομαι να αγορασω αυτη την tv: Samsung LE32C530 LCD TV 32'' Link Nα ρωτησω ομως δυο πραγματα: 1)Τα 50Hz ειναι λιγα?(παιχνιδια δεν θα παιζω εκει,θα ειναι αποκλειστικα για να βλεπουμε τηλεοραση) 2)Αναλογικο δεκτη δεν θα επρεπε να εχει?Στην περιοχη που θα την εχω(Χαλκιδα) δεν εχει φτασει ακομη το ψηφιακο σημα και δεν ξερω ποτε θα φτασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Σκεφτομαι να αγορασω αυτη την tv: Samsung LE32C530 LCD TV 32'' Link Nα ρωτησω ομως δυο πραγματα: 1)Τα 50Hz ειναι λιγα?(παιχνιδια δεν θα παιζω εκει,θα ειναι αποκλειστικα για να βλεπουμε τηλεοραση) 2)Αναλογικο δεκτη δεν θα επρεπε να εχει?Στην περιοχη που θα την εχω(Χαλκιδα) δεν εχει φτασει ακομη το ψηφιακο σημα και δεν ξερω ποτε θα φτασει. 1) Για απλή τηλεόραση μια χαρά είναι τα 50ΗΖ 2) Που είδες ότι δεν έχει αναλογικό δέκτη??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anrim27 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Thanks, εξυπακουεται οτι εχει και αναλογικο δεκτη? Στο link που εδωσα γραφει οτι σιγουρα εχει ψηφιακο δεκτη και κατι αλλα που μαλλον δεν καταλαβαινω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 ναι έχει αναλογικό δέκτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Έχω ακριβώς αυτήν την τηλεόραση και μπορώ να σου πω ότι έχει αναλογικό δέκτη. Τώρα για τα 50Hz, η τηλεόραση για τα λεφτά της είναι πολύ καλή. Αν μπεις στην διαδικασία 100Hz, 200Hz κλπ οι τιμές ανεβαίνουν κάθετα! Εγώ είμαι ικανοποιημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Κι εγώ αυτήν ζαχαρώνω τον τελευταίο καιρό την έχω δεί απο κοντά και μου άρεσε πολύ όμως κι εγώ έχω σχεδόν τo ίδιo ερώτημα με τον anrim27 απλά εγω θα την συνδέσω με το pc μου (καρτα γραφικών ATI radeon sapphire 5770)θα μπορώ να παίζω παιχνίδια η θα ''κουράζεται'' η κάρτα σ'αυτές τις αναλύσεις; (σκέφτομαι να αγοράσω άλη μια κάρτα ιδια για διάταξη crossfire).Θα βλέπω ταινίες blu-ray (mkv) ικανοποιητικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Da_rudakos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μην μασας καθολου..Θα παιζει μια χαρα mkv! Θα παρεις και ενα καλωδιο hdmi και θα τη συνδεσεις απευθειας αν εχει η καρτα γραφικων σου! Αν δεν εχει θα παρεις και ενα adaptor dvi σε hdmi και εισαι πανετοιμος! Χτες την αγορασα,πολυ καλη εικόνα και σε 1080p..Δοκιμασα 2 ταινιες με ηχο DTS η μια επαιζε η αλλη οχι (απο στικακι) Σημερα θα δοκιμασω καμια 10ρια ταινιες να δουμε! (Ξερει κανεις τι παιζει με τα dts? υπαρχουν διαφορετικα φορματ ηχου dts παντα ? Τη μια ταινια την επαιζε την αλλη οχι..) Πολυ περιεργο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δηλαδή το καλώδιο HDMI δεν παρέχεται με το πακέτο της τηλεόρασης πρέπει να το αγοράσουμε έξτρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanevi Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Την αγορασα και εγω χθες και ειμαι πολυ ικανοποιημενος μεχρι τωρα. Εκανα και αναβαθμιση στο firmware και ειναι μια χαρα. Το προβλημα μου ειναι οτι ενω βλεπει usb στικακια και ενα usb hd verbatim 250GB και παιζει ολες τισ ταινειες (avi,mkv,srt)οταν βαζω ενα transcend 500GB δεν το βλεπει καθολου. Δοκιμασα και εβαλα και εξωτερικη τροφοδοσια σαυτον το δισκο αλλα τιποτα. Ξερει κανεις τι γινεται? Στις οδηγιες που εχει λεει οτι βλεπει δισκους μεχρι 2ΤΒ αρα δεν φταιει το μεγεθος. Και οι δυο δισκοι ειναι NTFS, ο transcend ειναι και usb3. Δεν θα ηθελα να παρω αλλο δισκο τωρα μονο για την τηλεοραση. Ο transcend δουλευει κανονικοτατα με WD media playerx σε αλλη τηλεοραση και μια χαρα συνδεετε στο κομπιουτερ μου. Εχετε καμια ιδεα? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.