Προς το περιεχόμενο

2 Οθονες χαμηλα FPS

ahh1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες ξεκίνησα να συνδέσω μια 3η κάρτα γραφικών σε SLI σύστημα για να την βάλω σε physx. η κάρτες που είχα ηταν 2χ275 και μια 3η 8800gts 512.

Η διάφορά ηταν πως πέσανε τα FPS Στο 3DMark Vantage απο 21300 σε 20200 μονο 3d τεστ χωρης CPU.

μετα ειπα να συνδέσω και την ΤV για επεκταση επιφανιας εργασειας να μπορω να παρακολουθω τις θερμοκρασεις ολα ηταν νορμαλ σε temp.

αφου ειδα πως δεν κάνει τιποτα η 3η κάρτα την έβγαλα και άφησα την ΤV και την οθόνη μου συνδεμενη. και πρόσεξα πως αν εχω και τα 2 μονιτορ ενεργα εχω 17000 σκορ απο 21300 που εχω με ενα μονιτορ.

το 2 μόνιτορ είχε μονο επιφάνεια εργασίας. δικαιολογείτε πτώση των FPS απλά λόγου 2ου μόνιτορ?

Και η 3η καρτα δεν κάνει τιποτα απολύτως?

win7 64

RAMPAGE 2 EXTREME

2*275 SLI

4X500hdd RAID 0

3X1 GB @ 1866

I7 940@4000

Δημοσ.

Συγνώμη φίλε μου αλλά μας κούφανες !!

Έβαλες σε sli με 275 άλλη μια 8800 για phsyx ? αφου οι κάρτες που είχες υποστηρίζουν physx !!!! :blink:

Δημοσ.

την 8800 την έβαλα για δοκιμη την είχα στο media pc τα 2πλα monitor είναι που με παραξένεψαν πιο πολύ? γιατί αυτή η μείωση?

Δημοσ.

την 8800 την έβαλα για δοκιμη την είχα στο media pc τα 2πλα monitor είναι που με παραξένεψαν πιο πολύ? γιατί αυτή η μείωση?

Εννοείται οτι οταν μια κάρτα ενημερώνει και στέλνει σήμα σε περισσότερα απο ενα μονιτορ οτι υπάρχει αυτη η εξασθένηση..

Αλήθεια σε τι ανάλυση είναι οι 2 οθόνες ?

Δημοσ.

η βασικη σε 1920*1200 και η τv σε upscaling 1920x1080.

το τεστ ετρεχε στη βασικι αναληση 1280*1024

όποτε δεν μπορείς να έχεις 2 μονιτορ το 1 να τρέχει επιφάνεια εργασίας και το αλλο game.

χάνεις παρα πολύ.

Matrox Dual Head 2 Go με αυτο μπορεις να εχεις το 1 μονιτορ game και στο αλλο το λογισμικό? νομιζο ειναι για επέκταση μονο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...