Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με windows live

geoline

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ το insomnia :)

Ο λόγος του thread είναι ένα πρόβλημα που μου παρουσιάζεται στο messenger. Το πρόβλημα είναι ότι, ενώ εγώ αλλάζω το status μου σε online, away κτλ, οι υπόλοιπες επαφές μου με βλέπουν πάντα offline. Επίσης πολλές φορές δεν στέλνονται μηνύματα και δεν λαμβάνονται μηνύματα.

Το πρόβλημα αυτό συνεχίζεται ανεξάρτητα από τον υπολογιστή που χρησιμοποιώ ή το messenger, έχω δοκιμάσει με wlm9, με wlm2011, σε άλλον υπολογιστή, σε άλλο σπίτι, μέσω meebo, χωρίς αποτέλεσμα. Λογικά κάποιο πρόβλημα έχει το account μου, που είναι από windows live hotmail.

Το πιθανότερο είναι να φτιάξω νέο msn account, αλλά επειδή με βολεύει να ενημερώνομαι μέσω του wlm για τα νέα e-mails θα προτιμούσα να δω αν υπάρχει κάποια λύση πρώτα...

Δημοσ.

Ναι συμβαίνει και μέσα από το hotmail.

Επίσης κάτι που ξέχασα, κάποιες μόνο φορές, αν αλλάξω το status από online σε away, τότε με πετάει έξω και όταν κάνω reconnect τότε μόνο με δείχνει όντως online. Aν μπερδεύει την κατάσταση μην το λάβετε υπόψιν καν :P

Δημοσ.

Απευθύνθηκα και ακολούθησα τις οδηγίες τους, με αποτέλεσμα να μην μπορώ στη συνέχεια να κάνω ούτε καν sign in. Μετά από μερικά reinstalls/restarts, έκανα νέο account τελικά, ωστόσο η απορία παραμένει για την αιτία του προβλήματος.

Ευχαριστώ πάντως!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...