katsikoula Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια ειμαι συνδρομητης Wind και θελω να το γυρισω σε Cosmote. σκεφτομαι να κανω την αιτηση τωρα πριν την αλλαγη του χρονου ωστε να εκμεταλλευτω τις τωρα προσφορες γιατι φοβαμαι μηπως το τιμολογιο του νεου ετους ειναι ακριβοτερο απο το τωρινο. τι λετε? θα ανεβουν οι τιμες ή θα πεσουν? edit: ιδιωτης ειμαι με καταναλωση γυρω στα 120 λεπτα τον μηνα
isay Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Οι εταιρίες κινητής έχουν και θα έχουν προσφορές για προσέλκυση πελατών. Οι αλλαγες στο κόστος θα ειναι καθολικές λόγω φπα και δεν εχουν σχέση με το οργιο κατανάλωσης των χριστουγέννων. Συμπέρασμα: Όταν θελεις να μετακινηθείς σε άλλο παροχο τοτε άφησε ένα διαστημα 1-2 μηνων και παρακολούθα για προσφορες. Μολις βρεις αυτη που σε καλύπτει ... βουρ! Εξαίρεση: Αν ρωτάς μήπως κάποιος εχει πληροφορίες οτι με το νεο ετος θα σκασει καποια προσφορά, τροποποίησε το αρχικό σου μήνυμα
katsikoula Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Οι εταιρίες κινητής έχουν και θα έχουν προσφορές για προσέλκυση πελατών. Οι αλλαγες στο κόστος θα ειναι καθολικές λόγω φπα και δεν εχουν σχέση με το οργιο κατανάλωσης των χριστουγέννων. Συμπέρασμα: Όταν θελεις να μετακινηθείς σε άλλο παροχο τοτε άφησε ένα διαστημα 1-2 μηνων και παρακολούθα για προσφορες. Μολις βρεις αυτη που σε καλύπτει ... βουρ! Εξαίρεση: Αν ρωτάς μήπως κάποιος εχει πληροφορίες οτι με το νεο ετος θα σκασει καποια προσφορά, τροποποίησε το αρχικό σου μήνυμα σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση. το ερωτημα μου δεν εχει καμια σχεση με το οργιο καταναλωσης των Χριστουγεννων. να σου πω ενα παραδειγμα για να καταλαβεις. εχει η Cosmote το Cosmote Απεριοριστα 15 που σου προσφερει 1500 λεπτα ομιλιας και 1500 SMS προς Cosmote και αλλα 15 λεπτα προς ολους τους αλλους. με το νεο ετος τωρα αυτα τα 1500 θα γινουν 2000, 1000 ή θα παραμεινουν ως εχουν? καποιος που παρατηρει τις διακυμανσεις τιμων καθε χρονο πιστευω θα μπορει να μου απαντησει απο την εμπειρια του.
kage Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα υπηρχε καποιος ορος που θα εγραφε οτι μπορουν να αλλαξουν οτιδηποτε απο αυτα που υπεγραψες...οπως εγινε και ελάχιστη χρέωση 45" αντι για 30"
katsikoula Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα υπηρχε καποιος ορος που θα εγραφε οτι μπορουν να αλλαξουν οτιδηποτε απο αυτα που υπεγραψες...οπως εγινε και ελάχιστη χρέωση 45" αντι για 30" ναι αλλα οταν υπογραφεις συμβολαιο υπογραφεις με βαση τις τοτε τιμες. ειναι οπως ακριβως το παραδειγμα με το rapidshare: η υπηρεσια αυτη αλλαζει πολιτικη τιμολογιου και στελνει email σε ολους τους πελατες και τους λεει οτι αν δεν τους αρεσει μπορουν να παρουν τα λεφτα τους πισω
katsikoula Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 κατι αλλο... στην περιπτωση που κανω τωρα συμβολαιο και διαλεξω το Cosmote 120 στα 22,74 ευρω τον μηνα υπαρχει περιπτωση με το νεο ετος ο λογαριασμος μου να ερχεται με αλλη τιμη και οχι με το 22,74 ??? (δεν εξεταζω τις οποιες μεταβολες του ΦΠΑ)
isay Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Αν δεν αλλάξει το ΦΠΑ οχι δεν θα αλλαξει και αυτή η τιμή στο νεο έτος.
katsikoula Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Αν δεν αλλάξει το ΦΠΑ οχι δεν θα αλλαξει και αυτή η τιμή στο νεο έτος. ok ευχαριστω. αρα να κανω DEAL με την Cosmote τωρα με τα 22,74 ευρω τον μηνα ή να περιμενω μηπως και πεσει η τιμη?
isay Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Katsikula οπως σου ειπα και νωρίτερα δεν έχω πληροφορίες τι θα κάνουν οι εταιρίες το νέο έτος και οτι πάντα θα έχουν προσφορές για προσέλκυση πελατων απο άλλες εταιρείες. Ειδικότερα για το cosmote 120 δεν ειναι προσφορά αλλά πάγιο με βάση το χρόνο (που τον λένε και δωρεάν τρομάρα τους). Προσφορά θα ήταν να σου λεει έκπτωση 20% για ένα χρόνο στα 22,74. Επισης το πάγιο με χρόνο ειναι διαφορετικό με το πρόγραμμα Απεριόριστα. Αν οι άνθρωποι που μιλάς συχνά και πολύ, ειναι στην commote σε «ΚΑΡΑΣΥΜΦΕΡΕΙ» να πας στο Απεριόριστα. Όπως σου ειπα και νωρίτερα αν δεν βιάζεσαι να αλλαξεις παροχο περιμενε και παρακολουθα την αγορα. Αν τωρα καίγεσαι να φύγεις πήγαινε αυριο σε ενα καταστημα cosmote και πες «ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ να φυγω απο wind, έχετε κάποια προσφορά ή έκπτωση για φορητότητα απο άλλο δίκτυο; ». Πρόσεχε, έγραψα ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ και οχι ΘΕΛΩ Επειδή δεν είμαι σίγουρος αν καταλαβες νωρίτερα. Με το νεο ετος και λόγω αλλαγης φπα το 22,74 θα γινει 23,15 ανεξάρτητα αν το συμβόλαιο το κλείσεις σήμερα.
katsikoula Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Katsikula οπως σου ειπα και νωρίτερα δεν έχω πληροφορίες τι θα κάνουν οι εταιρίες το νέο έτος και οτι πάντα θα έχουν προσφορές για προσέλκυση πελατων απο άλλες εταιρείες. Ειδικότερα για το cosmote 120 δεν ειναι προσφορά αλλά πάγιο με βάση το χρόνο (που τον λένε και δωρεάν τρομάρα τους). Προσφορά θα ήταν να σου λεει έκπτωση 20% για ένα χρόνο στα 22,74. Επισης το πάγιο με χρόνο ειναι διαφορετικό με το πρόγραμμα Απεριόριστα. Αν οι άνθρωποι που μιλάς συχνά και πολύ, ειναι στην commote σε «ΚΑΡΑΣΥΜΦΕΡΕΙ» να πας στο Απεριόριστα. Όπως σου ειπα και νωρίτερα αν δεν βιάζεσαι να αλλαξεις παροχο περιμενε και παρακολουθα την αγορα. Αν τωρα καίγεσαι να φύγεις πήγαινε αυριο σε ενα καταστημα cosmote και πες «ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ να φυγω απο wind, έχετε κάποια προσφορά ή έκπτωση για φορητότητα απο άλλο δίκτυο; ». Πρόσεχε, έγραψα ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ και οχι ΘΕΛΩ Επειδή δεν είμαι σίγουρος αν καταλαβες νωρίτερα. Με το νεο ετος και λόγω αλλαγης φπα το 22,74 θα γινει 23,15 ανεξάρτητα αν το συμβόλαιο το κλείσεις σήμερα. ενταξει τωρα καταλαβα. με καλυψες πληρως. σε ευχαριστω πολυ!!! θα περιμενω οπως ειπες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.