Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορεί να κάνει επανεκκίνηση....

stavmit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, έχω 1 πολύ περίεργο πρόβλημα...ψάχνω τόσο καιρό σε Forums και τπτ παρόμοιο... :(

Λοιπόν έχω 1 ACER aspire 1650Z 5 χρονών...γνκ έχει τραβήξει πολλά...Όταν το βάζω μπροστά ανάβει κανονικά, όλα μια χαρά, όταν πάω να του κάνω επανεκκίνηση, σβήνει κανονικά και ξεκινάει να bootαρει, εκεί η οθόνη μαύρη, ακούγεται ένας ήχος: μπιιιιπ μπιπ μπιπ ( το πρώτο τραβηγμένο...) και μετά 'ανάβει' το PC χωρίς όμως να ανάβει η οθόνη...ούτε με εξωτερική οθόνη-Και ενώ νομίζω ότι μου κάηκε η μητρική η η κάρτα γραφικών-

Το βγάζω απο το ρεύμα(χωρίς μπαταρία) το αφήνω 3-4 λεπτά(σε λιγότερο χρόνο μου κάνει πάλι αυτό τν ήχο, λες και αποθηκεύεται ρεύμα μέσα ας το πούμε...) και αφού το βάλω πάλι στη πρίζα τότε ανάβει κανονικά σαν να μν συμβαίνει τπτ... :blink:

Λοιπόν αυτό μου το έχει παρουσιάσει εδώ και κάποιους μήνες χωρίς να ξέρω το γιατί...ο ήχος αυτός τι είναι...???Φτιάχνεται με λίγα χρήματα? Θα μπορούσε κάποιος που να ασχολείται με ηλεκτρονικά κυκλώματα να με βοηθήσει τι λέτε εσείς...

Δημοσ.

Λοιπόν για αρχή να αποκλείσουμε τελείως ότι φταίει το software..!

Κάψε ένα linux live cd ξεκίνα με αυτό τον υπολογιστή και δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση..!

Δημοσ.

Λοιπόν έχω 1 ACER aspire 1650Z 5 χρονών...γνκ έχει τραβήξει πολλά...

Κάτι τέτοιο ? το λυπάμαι

acer aspire5630s πλήρως λειτουργικό

Τωρα στ θέμα μας.. Πάντα στο κάνει ?

Δημοσ.

Καταρχάς thanks για την άμεση απάντηση..! επίσης να αναφέρω ότι δεν λειτουργεί το DVDplayer οπότε δώρο άδωρο να κάψω το CDaki που μ είπες...(Φαντάσου έκανα format κρατώντας το λαπτοπ ανάποδα-μόνο έτσι έπαιζε!!χαχα!Και πριν κανα μήνα που ξεκίνησε να το κάνει από το καλοκαίρι...αυτός ο ήχος τι σημαίνει...? επίσης γιατί μετά απο ένα διάστημα ξανανάβει!? Από αυτό σας γράφω τώρα...! :P

Δημοσ.

Κάτι τέτοιο ? το λυπάμαι

acer aspire5630s πλήρως λειτουργικό

Τωρα στ θέμα μας.. Πάντα στο κάνει ?

εμμμ οχι εμένα μπορώ να πω ότι είναι σε άριστη κατάσταση σε σύγκριση με αυτό που μ έδειξες!!!χααχα!Τα έχει όλα του...και δν μου έχει πέσει πότε κάτω...

Δημοσ.

εμμμ οχι εμένα μπορώ να πω ότι είναι σε άριστη κατάσταση σε σύγκριση με αυτό που μ έδειξες!!!χααχα!Τα έχει όλα του...και δν μου έχει πέσει πότε κάτω...

Οσο γι αυτό της φωτό να είσαι σίγουρος οτι έχει φάει πολύ σαβούρτα

Πόσα μπιμ κάνει ? 1 παρατεταμένο και μετά 2 η 3 μικρα ? Και τι bios έχει ?

Δημοσ.
Καταρχάς thanks για την άμεση απάντηση..! επίσης να αναφέρω ότι δεν λειτουργεί το DVDplayer οπότε δώρο άδωρο να κάψω το CDaki που μ είπες...

Καντο σε στικακι usb..!

Είναι εξίσου εύκολο..!

edit: Αν το έχεις μόνο στο ρεύμα η μόνο με την μπαταρία σου κάνει τα ίδια..?

Δημοσ.

εμμ 1 παρατεταμένο και 2 μικρά κάνει...τώρα οσον αφορά τα BIOS δεν ξέρω που το λέει τι έχω sorry αλλά αύριο που θα τον ανοίξω θα μπω να δώ να σας πω...βσκ μου κάνει τα ίδια και με την μπαταρία...γιαυτό την έχω βγάλει τελείως για να μπορώ να τον ανάβω αφού τον αφήσω πρώτα κανα 2λεπτό χωρίς καθόλου τάση...αυτό ειδικά μ κάνει πολλή εντύπωση...που μετά από λίγο επανέρχεται κανονικά...!κατα βάθος πιστεύω η κάρτα γραφικών φταίει γιατί και παλιότερα με την μπαταρία μου έκανε κάτι νούμερα....σαν να πούμε δν λειτουργούσε σωστά...μου έβγαζε κάτι πρασινες γραμμές αλλα τότε νομίζω ηταν θέμα drivers γιατι μετα από ένα update το είχα διορθώσει...τωρα όμως τπτ...Όσες φορές έχω ψάξει και σε ξένα φόρουμ δν έχω βρει τίποτα παρόμοιο....

Δημοσ.

Λέτε να είναι κατι τόσο εύκολο...λοιπόν θα το δοκιμάσω αν και έχω ήδη παραγγείλει new pc..!Οχι για αυτο και μονο τον λόγο...Οταν το κάνω θα σας πώ αμα πέτυχε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...