Προς το περιεχόμενο

GSOD και εγγυηση ...

alexis333

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον μια ερωτηση στα γρηγορα αν ξερει κανεις για να μη ψαχνω .....

Εχω προβλημα με την 5850 μου ....

Χθες μου εκανε αλλοιωμενα γραφικα και αλλαξα driver ( εβαλα τον τελευταιο ) λυθηκε για λιγο ωσπου ηρθε το GSOD .....rolleyes.gifrolleyes.gif

Μετα απο επανεκινηση ξαναβαζω το παιχνιδι (CoD WaW ) και παιζει κανονικα για λιγο και μου ξαναβγαζει αλλοιωμενα γραφικα .....angry.gif

Με το προβλημα του Gsod ( εκτος δλδ απο τα αλλοιωμενα γραφικα ) αν τη στειλω την καρτα για RMA θα παρω τπτ ή θα παρω το γνωστο εκ των τριων .. ???biggrin.gifbiggrin.gif

ΥΓ Την ειχα παρει μεταχειρη σε φοβερη τιμη και αυτη τη στιγμη εχω στα χερια μου αποδειξη 355 ευρω για τη συγκεκριμενη καρτα ...unsure.gif

Δημοσ.

Εξαρτάται απ' το πού θα πέσεις.

Πάντως για πιστωτικό στα 355€, το ψιλοαποκλείω.

Ξεχασα να πω ...

Απο Πλαισιο αγορασμενη ....tongue.gif

Και δε θελω πιστωτικο ...

Απλα μια καινουρια εκει στα 355 Ευρω ...tongue.giftongue.gif

Λες να ψαξω θεματα driver ή να στειλω για RMA .. ??

Δημοσ.

Θα το δοκιμασω το Furmark ( το εβαλα και πριν για λιγο ομως ) .....

Δεν εχουν βγαλει Fix για το GSOD .. ??

Νομιζω ειχαν βγαλει κατι ...

Αν δε βγαλω ακρη τελικα θα τη στειλω και θα ζητησω αλλαγη με αυτη ή και με αυτη + εξτρα money απο μενα ( λεμε τωρα , χαχα ) ..tongue.giftongue.giftongue.gif

Δε θα με πειραζε ...biggrin.gif

Δημοσ.

Χαχ, υπεραισιόδοξος μου είσαι :Ρ

Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια.

Στο τελος ξερω τι θα παρω ..

Το εχω πει πιο πανω...

Θα φαω ταλαιπωρια σιγουρα ...

Πριν λιγο καιρο που ειχα στειλει ενα τροφοδοτικο το πηρα πισω μετα απο ενα μηνα και βαλε μετα απο πολλα τηλεφωνηματα φυσικα ....

Και σιγα το πραγμα να μια ετσι να το βαλουν να δουν οτι δεν αναβει και τελειωσε η δουλεια ....

Τωρα που θα πρεπει να τη βαλουν πανω σε μηχανημα και να καθονται με τις ωρες να δοκιμαζουν με βλεπω κανα 2μηνο και λιγο λεω ....

Ευτυχως εχω την φτωχεια πλην τιμια 4770 και κανω τη δουλεια μου οποτε χρειαζομαι ρεζερβα ....tongue.gif

Δημοσ.

Παρτε και φοτο να δειτε τι κανει εκτος απο το GSOD που εφαγα χτες φυσικα ... laugh.gif

http://img194.images...dsc00102vb.jpg/

Nα ξεκινησω ή οχι ακομα διαδικασιες RMA ... ???tongue.giftongue.gif

Tα 355 ευρω που εχω στην αποδειξη με περιμενουν ... laugh.gif

Δημοσ.

Χαχ, ε όπως σου είπα, είναι και θέμα τύχης η κατάληξη.

Εδώ σε πολλές περιπτώσεις προσπαθούν να τις αλλάξουν με υποδεέστερες, για ανώτερη συζητάμε; :Ρ

Δημοσ.

Χαχ, ε όπως σου είπα, είναι και θέμα τύχης η κατάληξη.

Εδώ σε πολλές περιπτώσεις προσπαθούν να τις αλλάξουν με υποδεέστερες, για ανώτερη συζητάμε; :Ρ

Oh , shit ...

Καθε μερα θα τους παιρνω τηλεφωνο ...laugh.giflaugh.gif

Οχι οπως με το τροφοδοτικο που τους αφησα και μου στειλαν ενα μαπα coolermaster ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...