Προς το περιεχόμενο

Winxp, δεν έχω ήχο

xlapatsas4000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είμαι στο pc με τα winxp gaming edition και δη έχει επολογή για άλλη γλώσσα,τα έβαλα επίτηδες.έβαλα όλους τους drivers και πάνε όλα καλά εκτος από τον ήχο γιατί η version είναι ελλιπής με μόλις 100 mb μέγεθος για να μην έχει μεγάλες απίτησης,γνωρίζει κανεις πως να τα βάλω ήχο γιατί το να παίζω παιχνίδια χωρίς ήχο εε δεν λέει και πολύ.....σύστημα υπογραφής....

Δημοσ.

Λύση: Κατεβάζεις τους drivers για την κάρτα ήχου και προσπαθείς να τους περάσεις.

Συμβούλη: Αφού το μηχάνημα σου ειναι αρκετά δυνατό, τις gamer,super,lamakia edition τι τις θες; Το ερώτημα σου ειναι σαν να λες, «παιδιά αγόρασα ένα fiat 128 αλλά δεν παίρνει mp3 player με cdιερα. Τι να κανω για να του βάλω; »

Μην βάζετε τις πειραγμένες εκδόσεις.

Δημοσ.

+1 στον isay,αν θες να δεις διαφορά στα παιχνίδια βάλε τα windows 7 που υποστηρίζουν και directX 11 και γενικά έχουν και καλύτερες επιδώσεις.

Δημοσ.

έχω 3 boot windows 7,windows χρ,χρ gaming.παίζω πολύ βαριά παιχνίδια και στα 7 έχω μεγάλο πρόβλημα,στα χρ τα καθαρά μικρότερο και εδώ κανένα.όταν λες drivers ???της realtek ?και μήπως boris να δόσης link ?το λειτουργικό δη έχει καν sound device θα κάνουμε τίποτα ?

Δημοσ.

έχω 3 boot windows 7,windows χρ,χρ gaming.παίζω πολύ βαριά παιχνίδια και στα 7 έχω μεγάλο πρόβλημα,στα χρ τα καθαρά μικρότερο και εδώ κανένα.όταν λες drivers ???της realtek ?και μήπως boris να δόσης link ?το λειτουργικό δη έχει καν sound device θα κάνουμε τίποτα ?

Θα κάνεις boot απο τα xp που εχεις και θα δεις την πλήρη περιγραφη της καρτας ήχου. Αν δεν ξέρεις να την βρεις απο το site του κατασκευαστη, δωσε εδω την ΠΛΗΡΗ περιγραφη και ισως καποιος ψαξει για σενα.

boris

Όπως λέμε Boris Yeltsin;

Δημοσ.

xaxxaxaxaxa έχω το pc wizard πατάω multimedia/device audio =>Device Audio : "foxconn" International MCP55 High Definition Audio και λέει το ακόλουθο,σρι όλα είναι από "converter" "greeklish"

Δημοσ.

Η λύση είναι να βρεις ποια services χρειάζεται το σύστημα ήχου σου και να βρεις τρόπο να τα ξαναπεράσεις,δεν υπάρχει δηλαδή μια απλή λύση θέλει αρκετή δουλειά,και αν γίνει.

Επιμένω πάντως ότι η λύση είναι τα windows 7 και αν σου εμφανίζουν πρόβλημα κάτι λάθος κάνεις,μήπως και εκεί έχεις αλλαγμένη έκδοση;Με την μανίσια έκδοση τον 7 δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει πρόβλημα εφόσον υποστηρίζεται το υλικό.

Δημοσ.

έχει κανεις καμια, λύση ?

Ανυπόμονε το forum ειναι χώρος συζήτησης και εθελοντικής προσφοράς. Ο σωστός και ευγενικός τρόπος προσελκύει ανθρώπους που μπορει να σε βοηθήσουν ενώ ο απαιτητικός απλά σε βάζει σε ignore lists.

Ο driver που ζητάς ειναι ΕΔΩ και οι υπολοιποι drivers της μητρικής βρίσκονται στο site του κατασκευαστή.

Δημοσ.

ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΑΝΥΠΌΜΟΝΟΣ ΡΕ SI,ΑΠΛ’ ΒΙΑΖΌΜΟΥΝ ΛΊΓΟ ΧΤΕΣ ΑΣΤΟ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΕ ΤΊΠΟΤΑ ΤΑ ΈΒΑΛΑ ΤΑ DRIVERS ΑΥΤ’ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΡΧΉ,ΘΑ ΤΑ ΣΒΉΣΩ ΑΥΤ’ ΤΑ ΧΡ,ΝΑ Β’ΛΩ ΤΏΡΑ VISTA Η ΧΡ(ΚΑΝΟΝΙΚΉ ΈΚΔΟΣΗ) ?στα χρ βαρέθηκα το blue screen,όπως ηπα στα 7 που τα χω ήδη,γιατί δεν έχω kάλλο επεξεργαστή κόλλαν τα παιχνίδια,στα vista λέτε να χω πρόβλημα ??γενικά θέλω ένα πολύ μα πολύ ελαφρύ λειτουργικό για να παίζω παιχνίδια όπως το battlefield bad company 2

Δημοσ.

Πειραγμένα ΧΡ==προβλήματα.

Αν θέλεις ότι πιο ελαφρύ -κάνεις που κάνεις την πειρατεία- δοκίμασε τα FLP (με full εγκατάσταση!).

http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Fundamentals_for_Legacy_PCs

Καλά όσο και οι πιο ελαφρές διανομές Linux, κατά τη γνώμη μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...