ntg24 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Θα ηθελα να σας μεταφερω την εμπειρια μου απο την προσφατη συνεργασια μου με το airtickets.gr. Λοιπον η ιστορια εχει ως εξης: Ειχα κλεισει τα αεροπορικα εισητηρια για αυθημερόν ταξιδι στη Γερμανια. Λογω ομως της προσφατης απεργιας στην Ελλαδα δεν μπορουσα να πεταξω και ζητησα να ακυρωθουν τα εισητηρια. Μου ακυρωσαν με τη μια το εισητηριο που πεταγα για Γερμανια, αλλα δεν εκαναν τιποτα για το εισητηριο της επιστροφης διοτι η πτήση θα γινοταν κανονικα επειδη το αεροπλανο θα προσγειωνοταν στην Ελλαδα 1:00 ξημερωματα που θα ειχε ληξει η απεργια! Στην ερωτηση πως μπορω να επιστρεψω απο καπου που δεν εχω παει μου απαντησαν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι! Αν η εταιρια δεν ακυρωσει την πτηση μαλλον πρεπει να χασω το εισητηριο....Με τον υπαλληλο της airtickets να ειανι εξαιρετικα αποτομος και με στιλακι μην μας τα ζαλιζεις! Αναγκαστηκα να επικοινωνησω με την ιδια την εταιρια οπου και φυσικα μου ειπαν οτι αφου δεν μπορω να πεταξω λογω της απεργιας, ακομα και αν η πτηση επιστροφης γινει κανονικα μπορουν να μου ακυρωσουν τα εισητηρια. Αλλα μου ειπαν οτι πρεπει να γινουν ενεργειες μεσω της airtickets αυτο και οχι μεσω εμενα... Παιρνω πισω την airtickets.gr και παλι με αρνητικο στιλακι μου λενε οτι δεν ειναι δικο τους θεμα κλπ....Αρες μαρες κουκουναρες... Ζηταω την προισταμενη Η προισταμενη ευγενικοτατη και εξυπηρετικη ακουσε ολη την ιστορια και τα παραπονα μου για τη μεχρι τοτε κακη εξηπηρετηση μου απο τους προηγουμενους υπαλληλους και μου ειπε οτι θα επικοινωνισει με την εταιρια για ακυρωση εισητηριων, αλλα μερικες μερες μετα γιατι πνιγονται. Επειδη ακαταλαβα οτι μαλλον θα εχανα τα λεφτα μου πηρα τα ποδαρακια μου και το αλλο πρωι πηγα στα γραφεια της airtickets.gr για να γινει πανικος.Εκει αφου περιμενα αρκετα με εξηπηρετησε μια κοπελα η οποια ελυσε και το προβλημα και πηρα τα λεφτα μου πισω. Ερωτηση:Επρεπε να ταλαιπωρηθω τοσο για να γινει κατι τοσο απλο απο την πολυδιαφημιζομενη airtickets.gr???? Μηπως δεν πολυηθελαν να με βοηθησουν διοτι θα εχαναν την προμηθεια τους αν ακυρωνοταν το εισητηριο? Εμπειρια μου απο την παραμονη στα γραφεια τους 1)Ο απολοιτος πανικος! Παιδακια που τρεχουν πανικοβλητα με ακουστικα στο κεφαλι 2)Ακουσα το φοβερο... "Χεστον μωρε μας εχει πρήξει εξαλλου εχει κανει την αγορα του online". Αν καταλαβατε δηλαδή οι online πελατες ειναι οι πελατες δευτερης κατηγοριας διοτι πληρωνουν μικροτερο τελος υπηρεσιων... Ωραια πολιτικη απο εταιρια που θελει να διαφημιστει και ως ο κυριαρχος σε online αγορα εισητηριων κλπ. 3)Αν ακυρωσεις εισητηριο, δεν σου γυριζουν τα λεφτα σου αμεσα αλλα σου λενε οτι θα τα παρεις 1 με 1,5 μηνα μετα. Απαραδεκτο και αυτο! 4)Οταν ημουνα εκει το μονιτορ του τηλεφωνικου κεντρου ελεγε οτι υπηρχαν 30 γραμμες σε αναμονη και 200 κλησεις χαμενες. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.... Η εταιρια που μας διαφημιζεται ως η ΕΤΑΙΡΙΑΡΑ που θα καλυψει ολες μας τις αναγκες ειναι εταιριουλα υποστελεχωμενη και με αρκετο ανεκπαιδευτο κοσμο που χανει την ψυχραιμια του λογω του υπαρβολικου φορτου που του αναλογει! Εγω προσωπικα δεν ξανασυνεργαζομαι μαζι τους!!!!
ntg24 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Απο οτι βλεπω εχουν υποφερει και αλλοι...και απο οτι βλεπω θα συχτηρισω μεχρι να παρω φραγκα πισω! http://www.inews.gr/60/wwwairticketsgr-vs-Olympic-airlines.htm
leukonas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Γενικά στις αλλαγές κλπ έχει ένα θέμα η airtickets.Συγκεκριμένα μια φόρα που έκλεισα εισητήρια και απο δικό μου λάθος καταχωρήθηκαν λάθος τα ονόματα με ταλαιπώρησαν μέχρι να γίνει η αλλαγή(στην αρχή μάλιστα η κοπέλα επέμενε πως δεν γίνεται αλλαγή και εφόσον της είπα οτι ταξιδέυω χρόνια και έχω αλλάξει πολλές φορές το όνομα μου είπε πως θα το κοιτάξει κλπ κλπ)
ntg24 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Γενικά στις αλλαγές κλπ έχει ένα θέμα η airtickets.Συγκεκριμένα μια φόρα που έκλεισα εισητήρια και απο δικό μου λάθος καταχωρήθηκαν λάθος τα ονόματα με ταλαιπώρησαν μέχρι να γίνει η αλλαγή(στην αρχή μάλιστα η κοπέλα επέμενε πως δεν γίνεται αλλαγή και εφόσον της είπα οτι ταξιδέυω χρόνια και έχω αλλάξει πολλές φορές το όνομα μου είπε πως θα το κοιτάξει κλπ κλπ) Το θεμα ειναι οτι ενα πρακτορειο σε αυτο το χρειαζομαστε! Να μας κανει ευκολοτερη τη ζωη... Διαφορετικα κλεινουμε απεθειας απο το site της αεροπορικης!
atrias Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 εγώ με travelplanet24 που έκανα κράτηση και πτήση αρχές του 2010 είμαι υπέρ-ευχαριστημένος! 3 πτήσεις να πάω και 3 να γυρίσω και στην επιστροφή ακυρώνεται η πρώτη πτήση! οπότε μιλήσαμε στο τηλέφωνο και κανόνισαν τα πάντα και μετατέθηκαν και οι 3 πτήσεις μια μέρα μετά και ήταν και Σαββατοκύριακο όταν έγινε αυτό!
ntg24 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 εγώ με travelplanet24 που έκανα κράτηση και πτήση αρχές του 2010 είμαι υπέρ-ευχαριστημένος! 3 πτήσεις να πάω και 3 να γυρίσω και στην επιστροφή ακυρώνεται η πρώτη πτήση! οπότε μιλήσαμε στο τηλέφωνο και κανόνισαν τα πάντα και μετατέθηκαν και οι 3 πτήσεις μια μέρα μετά και ήταν και Σαββατοκύριακο όταν έγινε αυτό! Ωραιος! Ολοι καλοι ειναι στην αρχη, απλα οταν μεγαλωσουν πολυ, δεν μπορουν να διαχειριστουν αυτη την αυξηση των πελατων και τα κανουν σαλατα!
gatoulis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 1.5 μήνα καλά είναι...εγώ από τον Μάιο περιμένω τα λεφτά από την easy jet όταν ακυρώθηκε η πτήση μου λόγω της τέφρας και ακόμα περιμένω,...
ntg24 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 1.5 μήνα καλά είναι...εγώ από τον Μάιο περιμένω τα λεφτά από την easy jet όταν ακυρώθηκε η πτήση μου λόγω της τέφρας και ακόμα περιμένω,... Ερωτηση: Μπορω να κανω ακυρωση στη συναλλαγη μεσω της πιστωτικης μου καρτας, ωστε να τρεχουν αυτοι και να μην τους παρακαλω εγω να μου τα επιστρεψουν?
isay Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Ερωτηση: Μπορω να κανω ακυρωση στη συναλλαγη μεσω της πιστωτικης μου καρτας, ωστε να τρεχουν αυτοι και να μην τους παρακαλω εγω να μου τα επιστρεψουν? Εξαρτάται απο πόσο συνεργάσιμη ειναι η τράπεζα σου. Επικοινώνησε με την τράπεζα σου και πες τους την κατάσταση.
kage Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 ειχες ψαξει την ιδια πτηση που εκλεισες στο σιτε της αεροπορικης και σου το βγαλε πιο ακριβο και προτιμησες το airtickets?
ntg24 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 ειχες ψαξει την ιδια πτηση που εκλεισες στο σιτε της αεροπορικης και σου το βγαλε πιο ακριβο και προτιμησες το airtickets? δυστυχώς οχι και γι αυτο την πατησα. Αλλη φορα πρωτα επιβεβαιωνουμε οτι εχει ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ διαφορα στο airtickets και μετα το εμπιστευομαστε! ΚΑΝΟΝΑΣ!
MetalHead Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 ειχες ψαξει την ιδια πτηση που εκλεισες στο σιτε της αεροπορικης και σου το βγαλε πιο ακριβο και προτιμησες το airtickets? Παιδες.... ΠΑΝΤΑ να ψαχεται την εταιρία πρώτα. Ειδικά αν πρόειται για περίοδο μεγάλης ζήτησης. Και αναφερω ενα απλό παράδειγμα. Τέλη Σεπτεμβρίου κοιταξα για να κλείσω εισητήρια για 3-4 πόλεις (δεν ειχα κάπου συγκεκριμένα να πάω) για την περίοδο 25 Μαρτίου 2011 (οπως καταλαβαίνεται μια και ειναι 3ήμερο είχε μεγάλη ζήτηση). Η airtickets μου έβγαζε 170 ευρώ σε όλες (3 ή 4) τις πόλεις που κοίταζα. Και όπως ειναι λογικό με προβλημάτισε αυτο. Μπήκα λοιπον στο καπάκι στο site της Malev για να δω για Βουδαπέστη. Και μου την έβγαλε 92 ευρώ!!!!!! Ιδιες μέρες, ίδια πόλη, ίδια εταιρία, την ίδια στιγμή αναζήτησης. Δεν θέλω να το σχολιάσω περαιτέρω γιατι δεν πιστεύω οτι χρειάζεται..... P.S. Να διεκρινήσω (για να είμαι απολύτος σωστός) οτι δεν κοίταξα τι επαιζε και στις άλλες πόλεις (με τις άλλες εταιρίες) ούτε σε άλλα αντιστοιχα sites.
ntg24 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Παιδες.... ΠΑΝΤΑ να ψαχεται την εταιρία πρώτα. Ειδικά αν πρόειται για περίοδο μεγάλης ζήτησης. Και αναφερω ενα απλό παράδειγμα. Τέλη Σεπτεμβρίου κοιταξα για να κλείσω εισητήρια για 3-4 πόλεις (δεν ειχα κάπου συγκεκριμένα να πάω) για την περίοδο 25 Μαρτίου 2011 (οπως καταλαβαίνεται μια και ειναι 3ήμερο είχε μεγάλη ζήτηση). Η airtickets μου έβγαζε 170 ευρώ σε όλες (3 ή 4) τις πόλεις που κοίταζα. Και όπως ειναι λογικό με προβλημάτισε αυτο. Μπήκα λοιπον στο καπάκι στο site της Malev για να δω για Βουδαπέστη. Και μου την έβγαλε 92 ευρώ!!!!!! Ιδιες μέρες, ίδια πόλη, ίδια εταιρία, την ίδια στιγμή αναζήτησης. Δεν θέλω να το σχολιάσω περαιτέρω γιατι δεν πιστεύω οτι χρειάζεται..... P.S. Να διεκρινήσω (για να είμαι απολύτος σωστός) οτι δεν κοίταξα τι επαιζε και στις άλλες πόλεις (με τις άλλες εταιρίες) ούτε σε άλλα αντιστοιχα sites. Χαίρομαι που αυτο το site mμας δίνει την δυνατότητα να ανταλλάξουμε εμπειρίες και να τιμωρήσουμε σαν καταναλωτές...
MetalHead Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Χαίρομαι που αυτο το site mμας δίνει την δυνατότητα να ανταλλάξουμε εμπειρίες και να τιμωρήσουμε σαν καταναλωτές... Μονο ετσι προστατευομαστε απο τα λαμογια (και δεν ενοοω μονο αυτο το site φυσικα). Και επειδη προσφατα ειχα και αλλη αρνητικη εμπειρια σχετικα με μια τηλεφωνικη κρατηση εκδρομης (να φανταστειται μου δωσανε λαθος λογαριασμο τραπεζας για να βαλω τα λεφτα), πλεον το χρησιμοποιω αποκλειστικα και μονο σαν ψαχτηρι.
ntg24 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Αισίως μου επεστρεψαν τα λεφτα μου πισω χωρις καθηστεριση. Για να λεμε και τα καλα τους! Ελπιζω να μην φταιει οτι τους εδειξα οτι ξερω τα δικαιωματα μου, και να το κανουν σε ολους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.