nikolasR200 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Έχω ένα πρόγραμμα που δεν συνεργάζεται με τίποτα με τα 7..θέλει ντε και καλά xp..σκέφτηκα το virtual pc με winxp της microsoft αλλά ένας φίλος συνέστησε το VMware Workstation..δε με ενδιαφέρει dual boot κλπ γιατί ουσιαστικά ένα μόνο πρόγραμμα θα χρησιμοποιεί τα xp οπότε ψάχνω σχετικά ότι πιο light υπάρχει.. 0 ή 2% λιπαρά..
ppavlou Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Αν εχεις win7 pro ή ultimate βαλε xp mode http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx
DioNiSis_000 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 αφου θες οτι πιο light υπαρχει πρωτεινω και εγω το virtual pc. και με ελαχιστες ρυθμισεις σε σχεση με το να στησεις virtual machine και πολυ λιγοτερο χωρο στο δισκο. βαζεις το προγραμμα που θελεις και μπορεις να εχεις μια συντομευση του προγραμματος στα 7 που να το τρεχει κατευθειαν στο virtual pc σαν να το ετρεχες στα 7.
skim045 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ θα σου πρότεινα όπως και ο filip το virtual box. Του δίνεις 512Mb για ram και δουλεύεις μια χαρά
parsifal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Αν αφορά επαγγελματική χρήση, έχε υπ' όψιν σου ότι το XP Mode των Windows 7 έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα σε σχέση με 3rd party virtualization suites: σου δίνει μία κανονική, κανονικότατη άδεια χρήσης των Windows XP! Από την άλλη, το XP Mode απαιτεί οπωσδήποτε επεξεργαστή με υποστήριξη hardware virtualization extensions. Αν έχεις επεξεργαστή AMD σχετικά πρόσφατο (Athlon 64 και νεότερο), τότε είσαι καλυμμένος. Αν έχεις επεξεργαστή Intel, ψάξ' το γιατί δεν έχουν όλοι οι επεξεργαστές της αυτά τα extensions.
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μια διορθωση,το xp mode δεν απαιτει οπωσδηποτε hardware virtualization πια. http://blogs.technet...ualization.aspx Προφανως ομως συνισταται η υπαρξη της και οπως ειπε και ο parsifal, εχεις μια κανονικοτατη αδεια χρησης των windows xp εαν προτιμησεις τη λυση αυτη..
nikolasR200 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά..θα δοκιμάσω την "κλασσική" λοιπόν λύση..ο επεξεργαστής μου είναι amd x6 οπότε υποθέτω πως είμαι καλυμμένος και από αυτό το κομμάτι..
nikolasR200 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 υπάρχει η δυνατότητα να έχουμε διαφορετική ημερομηνία στο virtual xp απ'ότι στα win7? γιατί η εφαρμογή που θέλω να τρέξω έχει expiry κάθε μήνα με αποτέλεσμα να πρέπει να γυρίζω την ημερομηνία κάτι μήνες πίσω.. μια πρώτη προσπάθεια που έκανα, η καινούρια ημερομηνία έμενε για λίγο και σε σύντομο χρόνο προσαρμοζόταν πάλι με την κανονική ημερομηνία των 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.