Προς το περιεχόμενο

Μετατροπή εξωτερικού σκληρού δίσκου σε εσωτερικό?

Blu3Th1nk3r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν ένα χρόνο είχα πάρει το "Western Digital My Book Elements 1TB External HDD USB2.0 (3.5", WDBAAU0010HBK)" από το πλαίσιο και λόγω διακοπής ρεύματος δεν τροφοδοτείται πλέον με ρεύμα.

Το πήγα στο μαγαζί που το αγόρασα και μου είπαν πως λόγω του ότι έχει φθορά από πέσιμο δεν το καλύπτει η εγγύηση και μου πρότειναν να τον κάνω είτε εσωτερικό είτε να πάρω μπαταρία (αλλά με την νεα μπαταρία μου παν δν είναι σίγουροι αν θα δουλέψει πάλι).

Οπότε ξέρετε πως θα μπορούσα να τον κάνω εσωτερικό σκληρό?

post-204003-0-46485300-1292675233_thumb.jpg

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Hardware Γενικά. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Οπότε ξέρετε πως θα μπορούσα να τον κάνω εσωτερικό σκληρό?

post-204003-0-46485300-1292675233_thumb.jpg

Ναι θα ανοίξεις την θήκη και θα βγάλεις τον σκληρό δίσκο που έχει μέσα και θα τον συνδέσεις στον υπολογιστή όπως δείχνει και το video του TheELF

Δημοσ.

πριν τον κάνεις κομμάτια δεν πας να πάρεις ένα τροφοδοτικό να τον δουλέψεις...?

dc 12v δεν έπαιρνε??

και μην μπλεξεις με πλαισια e-shop και έτσι...δεν ξέρουν τι τους γίνετε

πάνε σε αν μαγαζί με ηλεκτρονικά ανταλλακτικά...μαζί με το παλιό τροφοδοτικό με 10 ευρο έχεις καθαρίσει(Θα πάρεις ένα με τα ίδια χαρακτηριστικά)

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας!

Στο πλαίσιο μπαταρία μου είπανε γι αυτό είπα μπαταρία.

Πάντως δυστυχώς τον εξωτερικό δεν μπορώ να τον κάνω εσωτερικό γιατί ο υπολογιστής μου είναι πολύ παλιός, 7 χρόνων πάνω κάτω, και έχει καλώδιο IDE. Πήγα να ρωτήσω αν έχει καλώδιο που να κάνει κάποια μετατροπή από IDE σε SATA αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο μου είπαν. Έτσι κατέληξα να πάρω τροφοδοτικό και ευτυχώς τώρα δουλεύει!

(εν τω μεταξύ όταν πήγα να ζητήσω για καλώδιο για να κάνω τον εξωτερικό σε εσωτερικό χωρίς να έχω πει ακόμα οτι ο υπολογιστής είναι παλιός αρχίσανε δυο να με κοροϊδεύουν στο πλαίσιο λες και μια μέρα ξύπνησα και δεν είχα τι να κάνω και είπα "βρε δεν κάνω τον εξωτερικό εσωτερικό?" -.-

Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για ακόμη μια φορά και θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη που δεν έβαλα το τόπικ εξ αρχής σε σωστή τοποθεσία φόρουμ!

Δημοσ.

Να πας να πεις στους @#$! ότι δεν ξέρουν τι τους γίνετε,με ένα controller καθαρίζεις,όσο παλιό PC και να έχεις,μπορείς να βάλεις SATA δίσκους.

κι εγώ αυτό πήγα να ζητήσω controller βασικά. Και τον ρώτησα μάλιστα "δηλ δεν υπάρχει κανένα είδος καλωδίου που να κάνει αυτήν την δουλειά" και μου λένε όχι μονο τροφοδοτικό. :/

Με βρήκανε μικρή και με εκμεταλεύτηκαν :"( :lol:

Δημοσ.

(εν τω μεταξύ όταν πήγα να ζητήσω για καλώδιο για να κάνω τον εξωτερικό σε εσωτερικό χωρίς να έχω πει ακόμα οτι ο υπολογιστής είναι παλιός αρχίσανε δυο να με κοροϊδεύουν στο πλαίσιο λες και μια μέρα ξύπνησα και δεν είχα τι να κάνω και είπα "βρε δεν κάνω τον εξωτερικό εσωτερικό?" -.-

κι εγώ αυτό πήγα να ζητήσω controller βασικά. Και τον ρώτησα μάλιστα "δηλ δεν υπάρχει κανένα είδος καλωδίου που να κάνει αυτήν την δουλειά" και μου λένε όχι μονο τροφοδοτικό. :/

Με βρήκανε μικρή και με εκμεταλεύτηκαν :"( :lol:

...βασικά, προτείνω να πηγαίνεις κάθε μέρα, να τους κοιτάς, και σκάζοντας στα γέλια να λες

"...μπαταρία! Χαχαχαχαχ!"

και να φεύγεις...

(σε καμμιά βδομάδα θα το ρίξουν στα χάπια και θα τους κοπεί η διάθεση να "κοροϊδεύουν")

Δημοσ.

...βασικά, προτείνω να πηγαίνεις κάθε μέρα, να τους κοιτάς, και σκάζοντας στα γέλια να λες

"...μπαταρία! Χαχαχαχαχ!"

και να φεύγεις...

(σε καμμιά βδομάδα θα το ρίξουν στα χάπια και θα τους κοπεί η διάθεση να "κοροϊδεύουν")

χαχα με εκανες να γελάσω :) :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...