Προς το περιεχόμενο

Μητρική για i7 920


kxanthop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα τη συμβουλή σας σχετικά με την αγορά μίας νέας μητρικής με socket 1366, προς αντικατάσταση της παλιάς μου, η οποία παρέδωσε το πνεύμα της. Ο προϋπολογισμός είναι της τάξης των 200 ευρώ και η ύπαρξη USB 3.0 και SATA III είναι επιθυμητά.

Οι επικρατέστερες επιλογές φαίνεται να είναι οι εξής:

Gigabyte x58A-UD3R και

Asus Sabertooth x58.

Μήπως να προσπαθούσα να πουλήσω τον επεξεργαστη και να περιμένω τους καινούργιους Sandy Bridge;

Ευχαριστώ!

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

συμφωνω με το ερωτημα του phanispal.... αν υπαρχει εγγυηση,προχωρας σε αντικατασταση απο το μαγαζι που την αγορασες

το 1366 θα αντικατασταθει με καινουργο socket απο το σεπτεμβριο του 2011 το οποιο θα ονομαζεται LGA-2011 ,καθως και καινουργιο chipset (πιθανον Χ68) που θα υποστηριζει quad channel.

to 1156 αντικαθισταται με το socket 1155....εχουν σκασει μυτη οι πρωτες μητρικες στην ελληνικη αγορα(πλαισιο),τους επεξεργαστες τους περιμενουμε απο τον καινουργιο χρονο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...