Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονική Αθηνών -23% σε κονσόλες

manosfp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ακουσα και γω, μονο για αυριο...

Αλλα νταξει αν μπεις στο site εχει κατι κονσολες xbox360 πχ την κοκκινη με το RE5... :blink:

Οταν λες αυριο εννοεις Κυριακη?Ειναι ανοιχτα αυριο τα μαγαζια?

Τελικα ειναι ανοιχτα αυριο τα μαγαζια.

Δημοσ.

Αν ισχύει αυτό είναι πολύ καλή περίπτωση..Καλύτερη απο το -20%που ήδη ξέρουμε!Μιάς που είναι κ ανοιχτά άυριο,θα περάσω και αν βρώ κάτι θα ποστάρω εντυπώσεις.Ενα ps3 νομίζω είναι πολύ καλό δώρο χριστουγέννων,ανεξαρτήτως ηλικίας!

Δημοσ.

μου ειπαν αφαιρουν φπα 18.5 οχι 23, αλλα και αυτοι δε ξερανε. Κ οτι τα ps3-320gb bundles εξαιρουνται.

και τιμες χαλια, περσινες και βαλε.

αλλα μη παρω και κανενα στο λαιμο μου.

Δημοσ.

18.5%?Γιατί δηλαδή τόσο?δεν είδα τη διαφήμιση αλλά αν είναι έτσι,κρίμα το κατάστημα!Αύριο πρωί πάντως θα περάσω να δω τι γίνεται και τι έχουν να μου πουν!

Δημοσ.

Αν ισχύει αυτό είναι πολύ καλή περίπτωση..Καλύτερη απο το -20%που ήδη ξέρουμε!Μιάς που είναι κ ανοιχτά άυριο,θα περάσω και αν βρώ κάτι θα ποστάρω εντυπώσεις.Ενα ps3 νομίζω είναι πολύ καλό δώρο χριστουγέννων,ανεξαρτήτως ηλικίας!

τα 300 € π.χ. εχουν τελικη τιμη με -20% 240€

τα 300 € π.χ. με 23% φπα μετα την αφαιρεση του(φπα)τελικη βγαινει 243,9 €...το φπα το αφαιρουμε αλλιως απο 1

-20% ας πουμε...

ασε που ενω πραγματικα θελω ν αρχισω να υποστηριζω τα Ελληνικων συμφερόντων μαγαζια σε σχεση με τα καρφ κ.τ.λ.

οι πρωτες τους τιμες εχουν διαφορα γμτ...

Δημοσ.

κατι μου λεγε για το φπα τιμολογησης, & οτι βγαινει το ιδιο.

αλλα μου παν οτι οι τιμες 8α περαστουν στο συστημα αυριο.

Δημοσ.

Κλάφτα Χαράλαμπε...Μόνο gameboy που δεν έχουν!!!

Παντως το κοκκινο Xbox360 δεν θα με χαλαγε για συλλεκτικους και μονο λογους (ισως μπορεις να βαλεις και HOMEBREW )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...