Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικό και GPU

8elwADSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω καινούρια κάρτα είμαι ανάμεσα στις gts450-hd5750 που είναι παρόμοιες σε επιδόσεις και για κάτι καλύτερο σκέφτομαι για hd5770 η ακόμα καλύτερα αν κάνω μια οικονομική υπέρβαση για gtx460.

Έχω αυτό το τροφοδοτικό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700619 ξέρω ότι δεν είναι απο τα καλύτερα έχει 3 x 12v rails που δίνουν συνολικά 54A πιστεύω πως για τις gts450,hd5750 kai hd5770 με καλύπτει αλλά δεν ξέρω για την gtx460 η οποία είναι πιο απαιτητική σε ρεύμα θέλει 2χ6pin ενώ οι άλλες 1χ6pin.Τα φώτα σας κύριοι :)

Δημοσ.

Μην κάνεις το λάθος να προσθέτεις τα rails, δεν πάει έτσι.

Συγκεκριμένα, το δικό σου τροφοδοτικό βγάζει ~30Α combined στη +12V και όχι 3*18=54.

Όπως και να έχει πάντως, δε θα έχεις πρόβλημα με μια GTX460, ούτε με μια 6850 (και με άλλες δηλαδή).

Δημοσ.

Δεν το ήξερα αυτό με τα rails εγώ τα πρόσθετα ευχαριστώ για την πληροφόρηση αφού το τροφοδοτικό μου θα αντέχει την πιο ενεργοβόρα απο όλες την gtx460 νομιζω θέλει περισσότερο ρεύμα και από την 6850 τότε είμαι ok από τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Γύρω στα 10-12Α απαιτούν οι προαναφερθείσες (σε full load).

Λογικά δε θα έχεις πρόβλημα, δεν είναι και του πεταματού, απλά υπάρχουν 400άρια με τόσα Α στη +12V.

Κάτι άλλο που είναι σημαντικό όμως, είναι τι παιχνίδια σε απασχολούν.

Γιατί αν μιλάμε για εκείνα που απαιτούν >2 πυρήνες για smooth gameplay, τότε τα πράγματα θα είναι μεν σαφώς καλύτερα σε σχέση με τώρα (με την 9400GT), αλλά όχι ιδανικά.

Δημοσ.

Με ενδιαφέρουν κάποια παλαιότερα όπως το ES Oblivion και κάποια νέα όπως το τελευταίο NFS ,PES2011,COD και ίσως το Crysis που ειναι αρκετα απαιτητικό νομίζω θα είμαι πολύ πιο άνετα με την νέα καρτα οποιαδηποτε και να είναι σε σχέση με την 9400gt τώρα το τελευταίο που είπες "αλλά όχι ιδανικα" δεν κατάλαβα τι εννοείς :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...