Προς το περιεχόμενο

Eβαλα extra ανεμιστηρα στην καρτα γραφικων και αντι να πεσει η θερμοκρασια ανεβηκε

koulouri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχει καμμία σχέση με σένα. Εσένα κάνει δουλειά και ψύχει το NB καθώς αφενός το έχεις κοτσάρει με τις βίδες ακριβώς απο πάνω και αφετέρου και σημαντικότερο έχεις υδρόψυξη ...

Δεν εκλύεται θερμός αέρας στο κουτί σου απο τον cpu αφού δεν έχεις ψύκτρα. ;)

Συγκεκριμένα σε εμένα θα σου πώ ότι απο την μέρα που έβαλα την H50 με 2 fans push-pull σαν exaust στην οροφή του κουτιού έχουν πέσει πολύ αισθητά οι θερμοκρασίες στις κάρτες μου. (idle 5 βαθμοί κάτω τουλάχιστον στην πιο ζεστή (35C η μία και 30C η άλλη) και load ίσως και παραπάνω). Δεν κυκλοφορεί πλέον ο καυτός αέρας στο εσωτερικό απο την αερόψυκτρα του cpu. :)

τι θα έλεγες να αναβαθμίσεις κ την φωτογραφία στην υπογραφή? :P

Δημοσ.

χεχεχε...οκ αφού δεν έχει εγκριθεί η μονιμοποίησή της πάω πάσο!

Updated. :P

Οι φωτό που βγάζει το joy845 ελλείψη φλάς είναι για τα μπάζα.

Δημοσ.

@kanesaxo

Πωπω...

πραγματικα πρεπει να ειναι τουμπανο αυτη η ψυκτρα!

Λοιπον επειδη ειχα προβλημα με το ιντερνετ και τωρα ειμαι μακρια απο το πισι μου,

Θα σας το ζωγραφισω..

post-115854-0-55579500-1293267988_thumb.jpg

σας δειχνω απο που ρουφαει και προς τα που φυσαει

( ελπιζω να ειναι ευδιακριτο )

και που εβαλα μετα το ανεμιστηρακι γιατι το θεωρησα καλυτερη ιδεα..

και οντως εριξε ~4°C την καρτα!

Το airflow του κουτιου ειναι εξαιρετικο!

ps. bluetak ( ή οπως αλλιως γραφεται ) χρησιμοποιησα!

Ειναι respect για κατι τετοια!

Δημοσ.
Βαλε μια τετοια να αγιάσεις... http://www.visionstu...&step=undefined κι αφησε τα φουρφουρια.

Ειμαι υπερευχαριστημένος.

Σωστός kanesaxo,

Έχω κ εγώ το αντίστοιχο accelero στην 5970 και πραγματικά ησύχασε το κεφάλι μου (max 54c)..αυτές τις πατέντες με fans της έκανα κάποτε κ με ρουλεμανάτα 12άρια με 220v και δεν κάνουν τίποτα..

Δημοσ.

Εγώ πάλι, παρά τις φωτό και τα σχεδιαγράματα, δεν έχω καταλάβει αν ανέβασε, αν κατέβασε 5 βαθμούς την κάρτα, σε ποιά θέση ήταν ο ανεμιστήρας, σε ποιά θέση πήγε (αν άλλαξε κάτι δλδ) και γενικά τι γίνεται τελικά με αυτή την περίπτωση... :blink:

Δημοσ.

Δε ξερω αν ειναι μια χαρα..

Μερικοι λενε οτι σε idle καταστασεις oι 35~40°C και σε game οι 60°C ειναι καμποσα!

και το εβαλα με το σκεπτικο να ριξω max 5°C κατω..

η αρχικη θεση του ανεμιστηρα ειναι στην αρχη του post και στο last post στην σελιδα ειναι η τωρινη θεση του ανεμιστηρα!

Σε καποια παιχνιδια που την εκανα o/c μεσα απο το CCC εβγαζε κατι ωραιες μπλε οθονες!!

Τωρα δε ξερω ακομα, δε δοκιμασα

( παντως με το o/c απο το CCC κερδισα max 2 frames πχ στο F1 2010 )

Δημοσ.

Δε ξερω αν ειναι μια χαρα..

Μερικοι λενε οτι σε idle καταστασεις oι 35~40°C και σε game οι 60°C ειναι καμποσα!

Σε Idle η κάρτα αυτή παίζει γύρω στους 40C πάνω κάτω.

Σε Full Load παίζει γύρω στους 80+C.

http://www.insomnia.gr/topic/356160-ati-5870-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82/page__p__3345691__hl__+5870++%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82__fromsearch__1#entry3345691

Τίποτα λιγότερο, τίποτα παραπάνω.

Από εκεί και πέρα παίζει φυσικά τεράστιο ρόλο η θερμοκρασία δωματίου (ambients).

Όποιος σου λέει ότι έχει χαμηλότερες θερμοκρασίες λέει ψέματα. Ίδια κάρτα γραφικών έχετε, οι αποκλίσεις δεν είναι τόσο μεγάλες.

Σε καποια παιχνιδια που την εκανα o/c μεσα απο το CCC εβγαζε κατι ωραιες μπλε οθονες!!

Τωρα δε ξερω ακομα, δε δοκιμασα

( παντως με το o/c απο το CCC κερδισα max 2 frames πχ στο F1 2010 )

Overclock θα κάνεις αν θες με το MSI ΑfterBurner, όπου μπορείς να δώσεις και τάση.

Ποια υλοποίηση έχεις?

Πάντως σε κάρτες γραφικών, είναι κάτι που λέω συχνά. Μην περιμένεις σοβαρό Overclock, χωρίς φασαρία.

Δεν υπάρχει λόγος να την κλοκάρεις την κάρτα. Σου έχει κωλώσει πουθενά?

Δημοσ.

Για να μεινει στους 60 C

σε full load game κανει πολυ θορυβο

Γενικα το σπιτι μου ειναι κρυο και οι θερμοκρασιες ειναι ~35 με 40C

το καλοκαιρι σε full loαd εβλεπα 80C

Ειναι MSI η καρτουλα και ακουω καποιος που παιζουν το F1 2010 με ολα τα φιλτρα on & full

που εγω οταν το κανω εχω αρκετο frame drop σε σημειο που γινεται ενοχλητικο..

Δημοσ.

Για να μεινει στους 60 C

σε full load game κανει πολυ θορυβο

Γενικα το σπιτι μου ειναι κρυο και οι θερμοκρασιες ειναι ~35 με 40C

το καλοκαιρι σε full loαd εβλεπα 80C

Ειναι MSI η καρτουλα και ακουω καποιος που παιζουν το F1 2010 με ολα τα φιλτρα on & full

που εγω οταν το κανω εχω αρκετο frame drop σε σημειο που γινεται ενοχλητικο..

Δεν υπάρχει λόγος να μείνει στους 60C ο κατασκευαστής, έχει ορίσει σε Full Load η κάρτα να χτυπάει 80άρια+.

Αν βάλεις Full Details με 4aa+4af, σε ανάλυση 1920x1200 δεν παίζεις άνετα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...