dino1904 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Καλημέρα. Συμβαίνει το εξής περίεργο. Ο ήχος απο το youtube και οποιαδήποτε εφαρμογή που παίζει με flash , παίζει όποτε θέλει. Ανάβω το μηχάνημα , μπαίνω στο youtube , παίζει 1,2,3,.. βιντεάκια κανονικά , με ήχο. Κάποια στιγμή ανοίγωντας το επόμενο βίντεο , μούγκα. MP3 , ήχοι των συστήματος , κανονικά. Μετά απο αρκετή ώρα και μερικές απόπειρες , ο ήχος μερικές φορές επανέρχεται. Έκανα τις διορθώσεις στην registry που βλέπω σε κάποια φόρουμ , οι drivers υπάρχουν κανονικά. Απεγκατέσταση - εγκατάσταση τον flash player 10..... σωστά , τίποτα. Επειδή μερικές φορές μου έρχεται να το επισκευάσω με το τσεκούρι , ή αυτό ή τα νεύρα μου , και θα είναι κρίμα , αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει παρακαλώ.
parsifal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δεν αποκλείεται να είναι bug των sound drivers, δοκίμασε με άλλη έκδοσή τους. Αν δεν έχεις την τελευταία, βάλε την. Αν έχεις την τελευταία, δοκίμασε με κάποια προηγούμενη.
dino1904 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 έγινε και η δοκιμή με τους drivers , μιας και είχαν βγει και νεότεροι. καμία διαφορά. άλλη ιδέα ?
nikomas50 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δοκίμασες τα Fix it Tools: (http://support.microsoft.com/fixit/ στον τομέα: Παιχνίδια, μουσική ή ήχοι, εικόνες ή βίντεο) μήπως και σου λύσουν το πρόβλημα;
SwAToNeR Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δεξί κλικ στο video και settings. Απενεργοποιήσε το Hardware Acceleration και ξαναδοκίμασε
sisanath Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 ρε παιδια εχω δοκιμασει τα παντα με χρι και format εκανα και το προβλημα επιμενει κανενας μαγκας εδω μεσα δεν εχει βρει λυση???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα